Začin za brak

Meryl Streep i Tommy Lee Jones oživljavaju čari braka u novoj komediji redatelja filma „Vrag nosi Pradu“!

Začin za brak

Kay (Meryl Streep) i Arnold (Tommy Lee Jones) odan su par, ali nakon nekoliko godina Kay želi začiniti život i ponovo se približiti svojem suprugu. Kad čuje za poznatog stručnjaka za parove (Steve Carell) u gradiću Great Hope Springs, pokuša uvjeriti svojeg skeptičnog supruga, roba rutine, da odlete na tjedan dana bračne terapije.

Nagovoriti tvrdoglavog Arnolda na putovanje je već samo po sebi dovoljno teško - a pravi izazov čeka ih oboje kad pokušaju ponovo zapaliti iskru zbog koje su se uopće bili zaljubili.


shimmer fallback


Priča filma Začin za brak priča je o braku u kojem se izgubila ona posebna iskra. Maryl Streep kaže: "Kay se želi iznova povezati sa svojim suprugom Arnoldom. Želi osjećati tu povezanost, intiman odnos s njime, želi osjetiti da je intimno zainteresiran za nju. Ali, pitate li Arnolda, mislim da on uopće ne vidi da postoji ikakav problem. Da ste ga pitali u kojoj je fazi njihov brak, vjerojatno bi rekao da nema pojma, valjda negdje u sredini."


shimmer fallback


Steve Carell, koji je Dr. Feld, psihijatar čije je utočište za Key posljednja nada za spas braka, kaže: "Mislim da mnogi imaju viziju svoje veze - u kojoj su fazi i u kojem smjeru krenuti da bi uspjeli. Mislim da je upravo zbog toga ovaj film toliko smiješan - ljudi vide kroz što Kay i Arnold prolaze, mogu se s time poistovjetiti i tome se nasmijati."


shimmer fallback


Izvršni producent Nathan Kahane dodaje: "Brak je pun izazova. A film Začin za brak prikazuje koliko je jednostavno dopustiti čaroliji da nestane i koliko teško može biti vratiti ju. Scenarij mi se odmah svidio - ovo je univerzalna priča."


IZVORNO IME: Hope Springs
REDATELJ: David Frankel
ULOGE: Meryl Streep, Tommy Lee Jones, Steve Carell
ŽANR: komedija, drama
TRAJANJE FILMA: 100 minuta

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.