Zabranjena ljubav u 3 dimenzije ekskluzivno u multipleksima CineStar

Od danas pogledajte u kinima fantastičnu ljubavnu priču

Zabranjena ljubav u 3 dimenzije ekskluzivno u multipleksima CineStar
Play logo

“Na početku vremena, iz kaosa je nastao jedan od najvećih misterija u svemi­ru. Vidite, ja dolazim iz tog nevjerojatnog i jedinstvenog mjesta. Naš Sunčev sustav je jedinstven jer ima dvostruku gravitaciju. Dva planeta blizanca se vrte oko istog sunca, ali svaki od njih ima suprotnu gravitaciju. U našem se svijetu može pasti gore, i ustati prema dolje…”  Samo, donji je planet postao otužan, zagađen i uništen, težak za život, a gornji je uređen i predivan. On dolazi s prvog planeta, a ona pogađate, živi gore. Kako je uopće moguće biti zajedno, a ne uništiti čak i sebe same, provjerite u multipleksima CineStar od danas.

Play logo


shimmer fallback


Fantastična ideja o dva svijeta koja stoje jedan nasuprot drugoga, izvrsnim je efektima provedena u stvarnost. Vizualna rješenja su doslovno zapanjujuća, pogotovo u 3D verziji filma (ekskluzivno u multipleksima CineStar). Cijela ta scenografija i efekti ipak služe samo jednom cilju—prikazati pravu ljubavnu priču, poput bajke.


Play logo
shimmer fallback


Jer otkad su se Adam i Eden zaljubili kao tinejdžeri, protiv njihove veze stoji sve, čak i astronomija. Različitih su socijalnih statusa, poli­tičkih sistema koji ih razdvajaju i ono najčudnije, različitih planeta. Njihovu ionako gotovo nemoguću vezu prekidaju agenti koji zabranjuju kontakte izme­đu dva svijeta, pri čemu Eden doživi tragičan pad. Adam je mislio da nije pre­živjela, ali nakon deset dugih godina ugleda je na TV ekranu. Njegova izgub­ljena ljubav je živa i sada ga ništa neće spriječiti da dođe do nje, pa čak ni os­novni zakoni fizike!


shimmer fallback


IZVORNO IME: Upside Down
REDATELJ: Juan Diefo Soalnes
ULOGE: Jim Sturgess, Kirsten Dunst
ŽANR: romansa


Play logo
Play logo
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.