Za šesti rođendan Fun Parka Biograd čeka vas pravi maraton zabave!

Dva dana slavlja sa brojnom tematskom ekipom, limenim orkestrom, paradom maskota, glazbenim talent showom, brojnim natjecanjima i vatrometom prava su pozivnica za odličan provod!

Rođendan cover.jpg

Naš najveći tematski park Fun park Biograd slavi svoj šesti rođendan uz veliku feštu koja će uključiti brojnu ekipu i slaviti će se dva dana 2.i 3. kolovoza 2022! Parada maskota kao pravi karneval, uz brojna natjecanja, ples, pjesmu koncert, mađioničarske trikove, glazbeni talent show zaokružene vatrometnom čarolijom na kraju,  zasigurno su prava pozivnica na rođendansko slavlje. Kad se još  tome pridodaju atrakcije koje će ubaciti u petu brzinu slavljeničke atmosfere, možemo slobodno reći da vas čeka bogat rođendanski program.

Dobitnik „Zlatnog ponija“  svjetskog priznanja kao svojevrsnog Oscara u kategorijama zabavnih parkova, Fun park Biograd uz brojne pustolovine na atrakcijama, svoju ponudu obogatio je tematskim i zabavnim partijima. Ove godine najavljeno je proširivanje i spajanje zabavne tematske cjeline s vodenim dijelom i jedinstvenu zabavnu cjelinu na ovim prostorima! I kako centru zabave i priliči za svoj rođendan pozvao je cijelu vojsku zabavne ekipe i pripremio slavljenički paket pun bogatog zabavnog sadržaja.

Image

Rođendanskom partiju pridružit će se svi tematski junaci koji vas zabavljaju tijekom sezone. Uz svemirske, junake transformere, kauboje, pirate, dino ekipu, mađioničarske trikove i domaćicu Funny budite dio najboljeg rođendanskog slavlja na obali. Tematski junaci Fun Parka Biograd spojit će se u veselu paradu uz limeni orkestar Pirovac i promarširati parkom uz puno plesa i dobre zabave. Uz sve to čekaju vas brojna natjecanja, tombola i koncert i glazbeni talent show. Ohrabrite se i pokažite svoj glazbeni talent jer svi sudionici od Fun Parka Biograd dobit će poklon. I ova rođendanska tombola imat će primamljive nagrade, a glavna nagrada je dron. 

Atrakcije će ubaciti u slavljeničku brzinu, a parkom će već od 16 sati paralelno s njima teći program sa tematskim junacima, plesom, tombolom, popularnim pjenjakom i natjecanjima na kojima mogu sudjelovati svi uzrasti. Ovoga puta na rođendanskom slavlju svi ljubitelji najpopularnijeg sporta -nogometa mogu se okušati u pucanju penala.

I što je rođendan ovakvog centra zabave  bez slavljeničkog vatrometa na kraju? Kao svjetlosni šlag ove rođendanske zabave ekipa iz Mirnovca ukrasit će nebom nad parkom 03.08.2022 i zaokružiti ovaj rođendanski provod s pravom vatrometom čarolijom.

6. ROĐENDAN FUN PARKA

02.08.2022.

16.00 OTVORENJE PARKA BOMBONI I BALONI

17.00 SLIKANJE SA MASKOTAMA

18.30 PJENA PARTY

19.30 NATJECANJE U PENALIMA                                                            

20.30. PARADA MASKOTAMA  

21.00 GLAZBENI TALENT SHOW                                               

22.00 TOMBOLA

03.08.2022.

16.00 OTVORENJE PARKA BOMBONI I BALONI

17.00 SLIKANJE SA MASKOTAMA

18.30 PJENA PARTY

19.30 MAĐIONIČAR CASPER                                                    

20.30. PARADA LIMENE GLAZBE SA MASKOTAMA          

21.00 KONCERT GRUPE Rockatansky band                                                         

22.00 TOMBOLA I NASTAVAK KONCERTA

22.30 VATROMET                                                                         

U srcu sezone čeka vas pravi rođendanski maraton, stoga opremite se dobrim raspoloženjem i krenite na rođendanski party za pamćenje.

 I nakon rođendanskog slavlja  posjetitelji će uz popratni program svake srijede moći uživati u vatrometnim showovima.      

Ulaznice: https://www.funparkbiograd.com/ulaznice/

Radno vrijeme: https://www.funparkbiograd.com/informacije/radno-vrijeme

Link: https://www.facebook.com/funparkbiograd