Poslastica za sve ljubitelje kultne serije

Za sve vjerne fanove: Provedi noć u stanu kultnih 'Prijatelja'

Zakorači u svijet 'Prijatelja' i uživaj u nezaboravnom iskustvu

298553772.jpg
Foto: Booking.com

Serija Prijatelji u 90-ima je bila jedna od najgledanijih tv serija, a posljednjih tjedana opet privlači pažnju jer se legendarna šestorka ponovno okupila radi snimanja posebnog specijala – Friends: The Reunion.

Image
Ona u kojoj se ponovno okupe

Izašao je prvi trailer za reunion 'Prijatelja' i tek sada jedva čekamo

Humoristična serija koju mnogi obožavaju i danas prvi put je prikazana davne 1994. godine, a trajala je dugih deset godina tijekom kojih je snimljeno 10 sezona. Posljednja epizoda emitirana je 2004. godine.

Ako si i sama fan ove kultne serije, za tebe imamo jednu super vijest! Naime, Booking.com je nakon objave o ponovnom snimanju serije istinskim obožavateljima odlučio ponuditi super uslugu – ekskluzivno noćenje u stanu u kojem su Prijatelji snimani.

Image

Poznato je da se stanovi u kojima su popularni likovi živjeli nalaze u New Yorku, a cijena jednog noćenja iznosit će 20 dolara. Ponuda je ograničena i trenutno su sve ulaznice već rasprodane, a najsretniji turisti koji su već rezervirali svoj smještaj imat će priliku vidjeti mnoštvo rekreiranih setova osmišljenih po uzoru na neke od najoriginalnijih scena iz serije.

Image

Osim noćenja u stanu iz Prijatelja, na stranici FriendsTheExperience.com mogu se kupiti ulaznice koje svim fanovima omogućavaju da zakorače u svijet Prijatelja te da istraže rekreacije setova sa serije, da pogledaju neke od originalnih rekvizita, namještaj i kostime iz hit serije.  

Cijelu ovu ponudu osmislio je Warner Bros u suradnji sa Superfly X, a zapravo je riječ odavanju počasti kultnoj seriji na jedan vrlo zanimljiv i interaktivan način.

Foto: Booking.com, Instagram