Ona u kojoj se ponovno okupe

Izašao je prvi trailer za reunion 'Prijatelja' i tek sada jedva čekamo

Monica, Phoebe, Rachel, Chandler, Ross i Joey još jednom su se okupili pred malim ekranima

profimedia-0101067125.jpg
Foto: www.profimedia.hr

Ne postoji serija koja ima toliko obožavatelja diljem svijeta kao legendarni 'Prijatelji'. Svaka od nas ima svog omiljenog lika s kojim se poistovjećuje, ali i zna barem jedan legendarni citat koji rado koristi u svakodnevnom životu. Fenomen 'Prijatelja' živi i danas, a okorjele fanove razveselit će vijest da je objavljen prvi trailer za novu posebnu epizodu serije.

Image

Više nikada nećeš moći gledati 'Prijatelje' bez da primjetiš ovaj detalj s Jennifer Aniston

Serija 'Prijatelji' s emitiranjem je započela još 1994. godine, a zadnju epizodu na televiziji gledale smo 6. svibnja 2004. godine. Iako smo bile uvjerene da je to zadnji put kada ćemo na istom mjestu gledati Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisu Kudrow, Matta LeBlanca, Matthewa Perryja i Davida Schwimmera, producenti legendarne serije obradovali su naš prošle godine potvrđenim glasinama o novoj posebnoj epizodi. Iako je trebala biti emitirana ranije, odgođena je zbog pandemije, no sada nam napokon dolazi na male ekrane.

Objavljen je prvi teaser trailer za novu posebnu epizodu 'Prijatelja' u kojoj će osim originalne postave gostovati i brojne zvijezde poput Lady Gage, Justina Biebera i Reese Witherspoon. Posebna epizoda snimljena je bez scenarija i to na istoj lokaciji na kojoj su snimane originalne epizode humoristične serije koju i danas rado gledamo kada želimo dozu nostalgije i smijeha.

Poznat je i datum kada će se emitirati nova epizoda. Premijerno će biti prikazana na HBO Max streaming servisu 27. svibnja. Upravo su streaming servisi poput Netflixa i HBO Max dodatno popularizirali 'Prijatelje' koji su postali jedna od najgledanijih serija na svijetu, kako među ljudima koji su uz seriju odrastali, tako i među mlađim generacijama koje su se tek nedavno s njom upoznale.

Bilo da si okorjeli fan 'Prijatelja' ili si ih prvi put pogledala prošlog ljeta tijekom karantene, sigurne smo da jedva čekaš ovu posebnu epizodu te da ćeš ju gledati s ostalim prijateljicama koje su ljubiteljice serije. Ne zaboravi obući svoj omiljeni 'Prijatelji' odjevni predmet, napraviti kavu u Central Perk šalici i spremno dočekati 'Onu u kojoj se ponovno okupe'.

Trailer za novu epizodu možeš pogledati u nastavku. Mi smo se naježile i skoro zaplakale kada smo ga prvi put vidjele, a ne sumnjamo da ćeš isto proživjeti i ti.