Večeras novo iznađenje: Prvi put u 'Životu na vagi' scenarij kojem se nitko nije nadao

U novoj epizodi 'Života na vagi' bit će predstavljeni preostali kandidati sedme sezone, a među njima i natjecatelji koje nitko nije očekivao!

izazov.PNG

„Kako bismo vam se što bolje posvetili, u 'Život na vagi' može ući samo 16 natjecatelja, što znači da ima mjesta za još dvoje. Oni koji prate 'Život na vagi' ovo dvoje natjecatelja već znaju. Bili su u našem programu, no vanjski svijet, kao što svi znate, težak je i surov i zato smo im odlučili pružiti drugu šansu!“ rekla je voditeljica Marijana Batinić. 

Image

Nitko neće ostati imun na teške životne priče koje će ganuti i voditeljicu i ostale kandidate, a osim što će gledatelji doznati koliko zajedno kilograma imaju kandidati sedme sezone showa 'Život na vagi' i zbog čega su se odlučili na promjenu u svom životu, prije ulaska u show natjecatelji moraju uspješno odraditi prvi izazov. 

Hoće li natjecatelji pokazati timski duh i zajedništvo te kako će im se svidjeti njihov novi dom - ne propustite pogledati večeras u 21.15 sati na RTL-u i na novoj streaming platformi Voyo prije prikazivanja na televiziji, i bez reklama.