U tuđoj koži

Nova komedija s izvrsnim Ryan Reynoldsom i Jason Batemanom u glavnim ulogama

U tuđoj koži

Ryan Reynolds (Green Lantern, The Proposal) i Jason Bateman (Horrible Bosses, Hancock) imaju glavne uloge u filmu U tuđoj koži, novoj komediji o zamjeni tijela čiji je redatelj David Dobkin, a scenaristi su Jon Lucas & Scott Moore.

Mitch (Reynolds) i Dave (Bateman) odrasli su zajedno i bili su nerazdvojni prijatelji. No, godine su prolazile i polako su se udaljili. Dave vodi naporan život odvjetnika, supruga i oca troje djece, dok je Mitch i dalje sam, kvazi-zaposlen veliki dječak koji nikad nije preuzeo odgovornost ni za što. Mitch misli da Dave ima sve – predivnu suprugu Jamie (Leslie Mann - Knocked Up, 17 Again), klince koji ga obožavaju i dobro plaćeni posao u prestižnoj odvjetničkoj firmi. Dave misli da Mitch živi u raju bez stresa, bez obaveza i posljedica.


shimmer fallback


Nakon što su se jedne večeri zajedno zapili, njihov se svijet stubokom mijenja jer se svaki budi u koži onoga drugoga – i skvikne.


shimmer fallback


Unatoč tome što su se oslobodili vlastite svakodnevice i navika, uskoro otkrivaju da život onoga drugoga nije nimalo posut ružama kao što im se ranije činilo. Dodatnu komplikaciju predstavlja Daveova seksi partnerica Sabrina (Olivia Wilde - Cowboys & Aliens, TRON: Legacy) i Mitchev otac od kojega se otuđio (Oscarovac Alan Arkin - Little Miss Sunshine, Get Smart).

shimmer fallback


Vrijeme nije na njihovoj strani, a Mitch i Dave se komično bore izbjeći potpuno uništavanje tuđeg života prije no što povrate vlastite.

Blitz Film & Video Distribution i Žena.hr daruju 5 x 2 ulaznice za film "U tuđoj koži"
Ulaznice za film dijele se za Cinestar kina Zagreb, Split, Rijeka, Osijek, Zadar i Šibenik za razdoblje od 5.9. do 11.9.2011.g.
Prijavite se i osvojite karte za kino!


shimmer fallback


Izvorni  naslov:    Change Up
U kinima:    01.09.2011.
Žanr:             komedija
Redatelj:      David Dobkin (Wedding Crashers, Fred Claus, Shanghai Knights)
Scenarij:     Jon Lucas  (The Hangover , Four Christmases, Rebound)
            Scott Moore (The Hangover , Four Christmases, Rebound )
Uloge:         Ryan Reynolds (Buried, Green Lantern, X-Men Origins: Wolverine)
            Jason Bateman (Horrible Bosses, Paul, The Switch)
            Leslie Mann  (Rio, 17 Again, Knocked Up)
            Olivia Wilde (TRON: Legacy, Alpha Dog, Fix)
Studio:         Universal Pictures International
Trajanje:    112 minuta

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.