"U rukavicama mi je ionako prevruće"

Promocija nove knjige autora bestselera "Ljubavologije", Brune Šimleše

"U rukavicama mi je ionako prevruće"

Kako od sebe stvoriti osobu koja može privući ljubav? Kako izaći na kraj s “negativnim” emocijama? Je li homoseksualnost prirodna i zdrava? Koja je tajna ženstvenosti? Zašto se teško mijenjamo i najčešće učimo samo na bolnim iskustvima? Treba li vjerovati svojem unutarnjem glasu? Treba li se ostati u lošem braku zbog djece?

Ovo je tek dio škakljivih i uvijek aktualnih tema o kojima će otvoreno i bez rukavica razgovarati voditeljica Antonija Blaće i autor knjige Bruno Šimleša.


Promocija nove knjige autora bestselera LJUBAVOLOGIJA BRUNO ŠIMLEŠA "U RUKAVICAMA MI JE IONAKO PREVRUĆE" Otvoreno o životu, ljubavi, Bogu i duhovnosti Utorak, 20. studenog u 19 sati CineStar Zagreb, Branimir centar, Branimirova 29 (Dvorana 2)

Bruno Šimleša (1979.) dosad je objavio šest knjiga. Prethodna knjiga "Ljubavologija" (Naklada Ljevak, 2011.) jedna je od najprodavanijih publicističkih naslova u Hrvatskoj, a predavanja koja su jednom mjesečno održavana u kinu Europa privukla su 5000 ljudi. Njegove su knjige objavljene u Srbiji, Sloveniji i Makedoniji, a početkom sljedeće godine njegova knjiga "Škola života" konačno će izaći i u SAD-u. Po struci je sociolog, a većinu ideja za knjige crpi iz dvanaestogodišnjeg rada s ljudima. Oženjen je i zahvalan otac trogodišnje djevojčice.

Ova je knjiga posvećena svima koji život ne žele doživljavati kao generalnu probu i ne mire se sa životom koji ih ne zadovoljava. Posvećena je svima koji traže odgovore, a ne izgovore i žele svoj život posvetiti ljubavi!


Autor bestselera "Škola života" i  "Ljubavologija", u svojoj sedmoj knjizi govori o tome što je za njega duhovnost, kako razviti trajno samopouzdanje i harmonične ljubavne, prijateljske i obiteljske odnose. U knjizi odgovara i na pitanja zašto se teško mijenjamo i najčešće učimo samo na bolnim iskustvima te zašto zdrav i otvoren um, spreman na kritičko promišljanje, vrijedi jednako kao i zdravo i otvoreno srce. U poglavlju o ljubavi i odnosima najviše je pozornosti posvećeno odgovoru na pitanje kako od sebe stvoriti osobu koja može privući ljubav jer se često događa da ono što želimo i znamo da zaslužujemo nema previše veze sa stvarnim izgledom našega ljubavnog života.

Posebnu čar ovoj knjizi daju provokativna pitanja čitatelja na koja je autor odgovarao kako drugačije nego – bez rukavica.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.