Image
Foto: Profimedia
Kraljevska obitelj prvi dan škole
Foto: Profimedia

Kraljevska obitelj prvi dan škole

Ponosni su se roditelji sretno pogledavali, a mališani su jedva čekali upoznati nove učitelje i vršnjake. U jednom trenutku maleni je Louis odbio dati ruku ocu Williamu. Vjerojatno je pred kamerama htio pokazati koliko je odvažan i velik sada kada ide u istu školu kao i stariji brat i sestra.

Kate s prinčevima Georgeom i Louisom
Foto: Profimedia

Kate s prinčevima Georgeom i Louisom

Maleni prinčevi nosili su košulje kratkih rukava s uzorkom, a mama Kate odabrala je jednostavnu, a elegantnu smeđu Rixo haljinu na točkice a koja stoji oko 2500 kuna. Vojvotkinja se često pojavljuje u sličnim krojevima, a ovim je izborom obitelj postigla svojevrsnu modnu usklađenost. Sve je upotpunila smeđim salonkama od brušene kože s potpisom Gianvita Rossija.

Kraljevska obitelj s ravnateljem
Foto: Profimedia

Kraljevska obitelj s ravnateljem

Kad su stigli do nove škole, svečano ih je dočekao ravnatelj Jonathan Perry. Pružio im je ruke i u želji da ublaži tremu, upitao mališane kako se osjećaju. Izraz lica govori da su nasljednici kraljevske obitelji bili sretni, ali uzbuđeni.

Kraljevska obitelj s ravnateljem
Foto: Profimedia

Kraljevska obitelj s ravnateljem

Ravnatelj Perry obitelj je usmjerio prema stepenicama jedne od najboljih škola u Engelskoj. Osim što se škola diči sjajnim rezultatima njihovih učenika, imaju odlične programe dramske, glazbe, ali i sportskih sadržaja poput golf terena i velikog nogometnog igrališta te golemi unutarnji bazen.

Princ William i princeza Charlotte

Princ William i princeza Charlotte

Simpatije svijeta prikupila je i sedmogodišnja princeza Charlotte koja se pojavila u kariranoj plavoj haljinici s kragnama te se tako uskladila s Williamovim odijelom. Za ovu je prigodu nosila pletenice u stranu koje su joj jednostavno preslatko stajale.

Preslatko

Veliki dan i u kraljevskoj obitelji: Modno usklađeni Kate i William ispratili su djecu u školu

Prvi dan škole važan je dan za djecu, ali i roditelje. Djeca školu obično dočekaju s osmijehom na licu, a taj se trenutak često ovjekovječi fotografijama. Ništa drugačije nije ni s kraljevskom obitelji - nakon što se peteročlana obitelj iz Londona preselila u Windsor, William i Kate svojih su troje nasljednika ispratili u osnovnu školu Lambrook. Tako je devetogodišnjem princu Georgeu i sedmogodišnjoj princezi Charlotte to bilo prvo jutro u novoj školi. Za najmlađeg je kraljevskog nasljednika, četverogodišnjeg Louisa, taj dan bio još posebniji jer će prvi put ići u istu školu kao i njegov brat i sestra. Louis je dosad išao u vrtić, a sada kreće u školu. IDok je kraljevska obitelj veselo i uzbuđeno koračala prema školi, svojom usklađenošću i dobrim raspoloženjem osvojili su simpatije svijeta. I da, dobra vijest je da Louis ovaj put nije radio 'face' i zabavljao sve svojim nestašlukom.

žena.hr
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.