Trofejna žena samo u Movieplexu

Vodimo vas u kino!

Trofejna žena samo u Movieplexu

Slikovita satira Françoisa Ozona, priča o ženi koja preuzima posao svog muža industrijalca.

Nakon uspješnog prikazivanja na nedavno održanoj Filmomaniji 5 – reviji dobrog filma, novi film priznatog redatelja Francoisa Ozona od danas je započeo s prikazivanjem u kinu Movieplex (Centar Kaptol) u Zagrebu.

Film „Trofejna žena“ prikazan je u službenoj konkurenciji na filmskom festivalu u Veneciji, a glavne su uloge ostvarili Catherine Deneuve, Gérard Depardieu i Fabrice Luchini.

Suzanne je pokorna supruga bogatog industrijalca Roberta Pujola, vlasnika tvornice kišobrana, koji poput tiranina postupa loše prema svima, počevši od radnika koji rade pod njegovom „ željeznom rukom“  pa do djece i svoje „trofejne žene“. Nakon što su radnici započeli štrajk i drže Roberta u zatočeništvu, Suzanne je ta koja upravlja tvornicom.  Tužan, razočaran  i lošeg zdravlja Robert odlazi na daleki put na dulje vrijeme, a Suzanne na iznenađenje većine dokazuje da je žena od akcije. Uz pomoć bivšeg ljubavnika Mauricea privodi štrajk kraju, dovodi tvornicu u normalan rad i poboljšava radne uvjete zaposlenika. No kad se Robert vrati kući dobrog zdravlja situacija se nanovo komplicira...


shimmer fallback


Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.