Tračerica se vraća na male ekrane! Evo najboljih modnih trenutaka iz ove kultne serije

Tračerica je svojom surovošću, kontroverzijom i čistom tinejdžerskom zločestoćom oduševila mlađu generaciju

Tračerica se vraća na male ekrane! Evo najboljih modnih trenutaka iz ove kultne serije

Dugo je prošlo otkako smo zadnji put čule rečenicu "Good morning, Upper East Siders, Gossip Girl here." Ako ti ova rečenica zvuči poznato to vjerojatno znači da si i ti kao i mnoge druge djevojke svoje tinejdžerske dane provela crpeći modnu i životnu inspiraciju iz avantura kontroverzne Serene Van Der Woodsen, manipulativne Blair Waldorf, neodoljivog Chuck Bassa i drugih zanimljivih likova. Svaku gledateljicu bi ova serija naprosto "uvukla" u elitni svijet privilegiranih tinejdžera koji se bore s raznim problemima, najviše onim koje su sami stvorili. 

Mnogi kritičari su Tračericu proglasili novom i boljom verzijom hit serije Seks i Grad. Tračerica je svojom surovošću, kontroverzijom i čistom tinejdžerskom zločestoćom, često popraćenom scenama seksa i nasilja, šokirala roditelje i oduševila mlađu generaciju. "Noćna mora svakog roditelja" je rečenica koja je službeno korištena kako bi opisala prvu sezonu ove serije, a koju je izrekla jedna vrlo zgrožena kritičarka. Mnogi su rekli da ova serija predstavlja točno ono što danas nije uredu s društvom, no mi nikada nismo vidjele što je toliko loše u uživanju u djeliću elitnog života stanovnika New Yorka ispunjenom Haute Couture modom, elegantnim zabavama, luksuznim nekretninama i zgodnim glumcima.

Nakon završetka zadnje sezone, mnoge djevojke su razočarano shvatile da nažalost ne postoji niti jedna druga serija koja tako dobro spaja bogatstvo, dramu, privilegije i ljepotu kao Tračerica. No, nakon gotovo 6 godina od završetka HBO je objavio vijest da Tračerica dobiva reboot. U čast tome, donosimo ti najbolje modne trenutke iz ovog kultnog hita.
XOXO,