Bore i borice

Slavne face za koje nikada ne bismo rekli da su vršnjaci!

Neki izgledaju kao da im vrijeme ništa ne može, dok drugi stare baš poput svih ostalih smrtnika. Neki su toliko već na sceni, da zbog toga imamo osjećaj da su stariji

BeFunky-collagemmssm.jpg
Foto: Profimedia.hr

Godine su čudna stvar… Dok neke ljude jedva dotiču, na drugima se vidi svaka pa čak i više, no što ih je zapravo. Ima ljudi koji kao da ne stare. Genetika ih mazi. A ima onih koji će učiniti sve što je moguće kako bi zaustavili vrijeme. Izbrisat će bore, zategnuti kožu, zdravo jesti, redovito trenirati, koristiti vrtoglavo skupu kozmetiku, a na koncu rezultat neće biti zadovoljavajući.

Image
Šiške: da ili ne?

Nevjerojatna razlika: 10 slavnih ljepotica koje izgledaju potpuno drugačije sa i bez šiški

Treba se pomiriti s činjenicom da je majka priroda neke podarila sjajnom genetikom, dok drugi nisu bili te sreće. U nastavku pročitaj koji su to celebritiji isto godište, a nikada ne bismo rekli!

Primjerice Cate Blanchet i Gwen Stefani. Da se razumijemo, obje izgledaju sjajno, samo što Gwen ima vrckavo djevojačko lice, dok je Cate profinjena, klasična ljepotica. Obje su rođene 1969. godine.

Shaquille O'Neal i Eminem: 51

Umirovljena košarkaška zvijezda i biznismen Shakuille O'Neal rođen je iste godine kao i američki reper Eminem, 1972.

Brad Pitt i Dean Norris: 60

Baš poput Benjamina Buttona, lika kojeg je glumio, čini se da i Brad Pitt stari "unatrag". Godine mu ništa ne mogu. Već je destljećima seks simbol. Brad je isto godište kao i Dean Norris koji se proslavio tek u 45., ulogom DEA agenta Hanka Shradera u genijalnoj seriji Breaking Bad. Oba sjajna glumca rođena su 1963. godine.

Adele i Vanesa Hudgens: 35

Adelin talent i glas daleko nadilaze njezine godine. Tko bi rekao da mlada žena u ranim 30 tako domiira pozornicom. Teško je povjerovati da je vršnjakinja Vanesse Hudgens koja se proslavila ulogom Gabrielle u filmskoj serijalu High School Musical. Obje su rođene 1988.

Keith Urban i Will Ferrell: 56

Usprkos činjenici da Will Ferrell gotovo uvijek igra urnebesne, mladolike likove, čini nam se da je puno dulje od pjevača Keitha Urbana, supruga Nicole Kidman, prisutan na sceni. samim time imamo osjećaj da je stariji od njega, no obojica su '67. godište.

Halle Berry i Robin Wright: 57

Obje izgledaju sjajno, ali jednostavno je nejvjerojatno da su oskarovka Halle Berry i Robin Wright, američka "prva dama", isto godište. Rođene su 1966. godine. Halle genetika itekako mazi!

Thomas Brodie-Sangster i Liam Hemsworth: 33

U filmu Zapravo ljubav zaigrao je kao dječak i toga se sigurno sjećaš, a proslavio se 20-ak godina kasnije, ulogom u serijalu 'Igra prijestolja'. Thomas je vršnjak kolege iz Igara gladi i bivšeg supruga Miley Cyrus, Liama Hemswortha. Obojica su rođena 1990.

Jamie Lee Curtis i Ellen DeGeneres: 65

Legendarna glumica Jamie Lee Curtis ove godine je napokon dobila Oscara,a složit će se mnogi da i dalje sjajno izgleda, no iznenadilo nas je kad smo otkrile da je vršnjakinja slavne komičarke Ellen DeGeneres. Obje su rođene 1958. godine.

Dwayne "The Rock" Johnson i John Cho: 51

Slavni glumac i profesionalni hrvač Dwayne Johnson i njegov kolega John Cho, poznat po ulogama Harolda Leeja u filmu Harold & Kumar te Hikaru Sulu u Zvjezdanim stazama rođeni su 1972. godine.

Vin Diesel i Paul Giamatti: 56

Jedna od najvećih akcijskih zvijezda današnjice Vin Diesel i glumac koji se proslavio ulogom odvjetnika u napetoj seriji Milijarde, Paul Giamatti, isto su godište. obojica su rođena 1967. godine.

Jay-Z i Matthew Perry: 54

Tko bi reko da Matthew Perry, zvijezda legendarnih Prijatelja (koji se nakon 16 godina nastavljaju snimati) i glazbenik Jay-Z, suprug Beyonce, imaju isto godina. Obojica su rođena 1969.