Svjetski poznata dizajnerica u društvu Oskarovke u tajnosti posjetila Rovinj

Diane von Fürstenberg na društvenim mrežama je otkrila kako je s društvom u kojem se nalazi i slavna Oskarovka posjetila Rovinj. Nažalost stigle su ponedjeljak kad je Istra bila pod kišom

profimedia-0777167249.jpg
Foto: www.profimedia.hr

Njezine kreacije obožavaju diljem svijeta, a mnogi ističu kako je upravo ona svojim dizajnom popularizila 'wrap' haljinu koja sjajno pristaje gotovo svim figurama. Naravno riječ je Diane von Fürstenberg. Slavna dizajnerica ovih je dana posjetila Hrvatsku i to u prilično zvjezdanom društvu. Naime, Diane je na Instagramu objavila niz fotografija s ljetovanja, a uz opis je stavila 'zadnja kišna stanica prije Venecije'.

U nizu fotografija koje je objavila vidi se kako je u društvu s Diane i slavna Oskarovka, glumica Emma Thompson. Na fotografijama se vidi kako je društvo stiglo u Rovinj, no čini se kako su došli u ponedjeljak kad je Istru pogodilo nevrijeme i jaka kiša. No, sudeći po fotografijama, loše vrijeme nimalo im nije pokvarilo doživljaj. Dapače. Čini se kako su se ludo zabavljali.

Pretpostavlja se kako je bogato društvo na jahti koju je iznajmio Dianin suprug, američki biznismen Barry Diller , a osim Emme i Diane s njima su u društvu, radijski voditelj i biznismen Bruce Bozzi, jedna od najpoznatijih televizijskih novinarki svih vremene Diane Sawyer, filmski producent Jason Blum te glumica Candice Bergen koju mnogi pamte po njezinoj ulozi legendarne Murphy Brown.

Još prije dva dana, Bruce Bozzi je objavio fotografiju ekipe kako uživa u restoranu, a mnogi su već tada komentirali da im žele dobrodošlicu u Hrvatsku.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.