Ovo nismo znale

Zaprosi me, lijepo: Što se krije iza zaručničkog prstenja slavnih dama?

Svake zaruke pričaju svoju priču, a zaručnički prsten je šlag na tortu, 'domaćin' koji će pružiti dobrodošlicu vjenčanog, ako do svadbe dođe. U nastavku pročitaj kakvo prstenje biraju oni kojima novac nije problem

BeFunky-collage (1).jpg
Foto: Profimedia.hr

Zaruke su kruna veze, jedan od posebnijih načina iskazivanja ljubavi, posljednji korak do braka. Uvriježeno je da muškarac zaprosi ženu, no nije isključen i obrnuti scenarij, da žena klekne i i pita svog dragog hoće li je oženiti.

Image
Za njih kao da je vrijeme stalo

Za njih vrijeme stoji ili? Slavni parovi koji izgledaju kao i na početku veze

Mogu biti javne toliko da cijeli svijet zna za njih (ako se, primjerice, prosidba dogodi usred bitne utakmice pa ju prenesu mediji) ili diskretne toliko da za zaruke znaju samo njih dvoje. Ako je onaj koji pita romantičan ikreativan i zaruke će biti takve. No, najbitnije je da druga strana pristane. U suprotnom sve pada u vodu i dvojac se vraća na početne postavke. Najčešće, svatko nastavlja svojim putem. No, danas nisu tema propale zaruke, već zaruke slavnih, odnosno priče koje se kriju iza njihovog zaručničkog prstenja. Istina, neke od njih su propale, a neke dogurale do razvoda.

U nastavku otkrij zašto Megan Fox i Ariana Grande imaju po dva kamena na svom prstenu te što je ugravirano na unutarnjoj strani zaručničkog prstena Britney Spears i još nekoliko zanimljivosti koje krije zaručničko prstenje slavnih.

Megan Fox i Machine Gun Kelly

Američki reper Machine Gun Kelly svoju je odabranicu Megan Fox zaprosio ovog siječnja, nakon godine i pol hodanja, prstenom koji ima dva dragulja, smaragd i dijamant. Riječ je o dragom kamenju koje im pripada prema datumu rođenja. Meganin kamen je smaragd, a Kellyjev dijamant. "Htio sam prsten koji simbolizira dvije polovice iste duše, a ima oblik nesavršenog srca koji simbolizira našu ljubav", napisao je na Instagramu Kelly.

Ariana Grande i Dalton Gomez

Dalton Gomez zaprosio je Arianu Grande u prosincu 2020., nakon 11 mjeseci veze, prstenom koji sadrži biser i dijamant. Biser je nekada bio na igli za kravatu koja je pripadala njezinom pokojnom djedu, a dala joj ga je baka nakon što joj je, kako Ariana piše na Instagramu, djed u snu rekao da će njegovu unuku taj biser čuvati.

"Gomez mi je rekao da na prsten moramo staviti i biser jer za Arianu on ima veliku sentimentalnu vrijednosti", rekao je dizajner ovog zaručničkog prstena Jack Slow za portal E!News.

Britney Spears i Sam Asghari

Britney i Sam su se zaručili u rujnu 2021. nakon nekoliko godina veze, a glumac je lijepu vijest objavio na svom Instagramu, uz fotografiju zaručničkog prstena koji je dizajnirao Roman Malayev, osnivač tvrtke Forever Diamonds. Na web stranici ovog brenda uz prsten stoji i njegov naziv - Lioness, a tako svoju buduću suprugu zove Asghari. Lioness je ugravirano na Britneyin zaručnički prsten.

Katey Perry i Orlando Bloom

Par se zaručio na Valentinovo 2019. godine, a Orlando je prstenu odlučio dati svoj potpis. Tražio je da ga izrade u obliku cvijeta jer njegovo prezime na engleskom znači cvjetati.

Olivia Wilde i Jason Sudeikis

Jason je Oliviju zaprosio u siječnju 2013. Istina, par se razveo sedam godina kasnije, no priča oko prstena i dalje je lijepa. Glumac je izabrao prsten s retro dijamantom omeđenim smaragdima, koji su ga podsjećali na oči svoje drage.

Image
Foto: Profimedia.hr

Lady Gaga i Taylor Kinney

Glumac je pjevačicu zaprosio u veljači 2015., četiri godine nakon što su se upoznali. Poklonio joj je prsten s velikim srcolikim dijamantnom, a na donjoj strani prstena bijelim dijamantima ispisao romantičnu posvetu, nazvavši Gagu Stefani, što je njezino pravo ime. Pjevačica kaže da ju je tako zvao od prvog dana. Zaruke su razvrgnuli u godini koja je uslijedila.

Kate Middleton i princ William

Zaručnički prsten vojvotkinja od Cambridgea nekada je pripadao princezi Diani, koju Kate nažalost nije imala priliku upoznati. Prsten s velikim safirom u tamno plavoj boji okružen bijelim dijamantima inspiriran je zaručničkim prstenom kraljice Viktorije kojim ju je 1815. zaprosio princ Albert, vodeći se mišlju da "nešto plavo" na vjenčanju, donosi sreću u braku.

Image
Foto: Profimedia.hr