Za njih kao da je vrijeme stalo

Za njih vrijeme stoji ili? Slavni parovi koji izgledaju kao i na početku veze

Svi starimo i to je neizbježno. No, zavirile smo u celebrity arhivu i pronašle najpoznatije parove koji prkose procesu starenja i za koje uistinu vrijedi ona 'kao da je vrijeme stalo'

slavni koji ne stare.jpg
Foto: Profimedia

Mnogo toga se može promijeniti u desetljeću ili većem vremenskom razdoblju, ali ne za ove slavne parove. Naime, neki slavni parovi kao da piju vodu iz izvora mladosti jer gotovo da nisu ostarjeli ni dana od prvih trenutaka svojih ljubavnih veza.

Image
Nekad i sad

Bile su najljepše filmske glumice 90-ih: Ovako izgledaju danas

Primjerice, Pharrell Williams i njegova supruga Helen Lasichanh jedan su od najpoznatijih primjera zvjezdanih parova koji idu protiv biologije. Ovaj 48-godišnji glazbenik i modni dizajner više puta je govorio o svojoj rutini njege kože te svom mladenačkom izgledu pripisuje redoviti piling i pijenje vode.

Zavirile smo u celebrity arhivu i pronašle najpoznatije parove koji prkose procesu starenja i za koje uistinu vrijedi ona 'kao da je vrijeme stalo'.

POGLEDAJ VIDEO: Kako izvesti kružni trening kod kuće?

Jennifer Lopez i Ben Affleck

Dani "Bennifer" para započeli su davne 2002. godine. Pjevačica i glumac prekinuli su 2004., ali su svoju vezu obnovili 2021., 20 godina nakon što su se upoznali. Godine su prošle, ali oni izgledaju bolje nego ikad.

Beyoncé i Jay-Z

Ovaj moćni par izrazito drži do privatnosti, i otkako su prohodali davne 2001. godine - drže se što dalje mogu od očiju javnosti. Vjenčali su se 2008. godine, zajedno imaju troje djece, a gotovo da izgledaju jednako kao i prvog dana.

Pharrell Williams i Helen Lasichanh

Glazbenik se 2013. vjenčao s manekenkom i modnom dizajnericom Helen Lasichanh. Zajedno imaju četvero djece. Sina su dobili još 2008. godine, a trojke 2017. godine. On ima 48, ona 41 godinu, ali nisu ostarjeli ni dana od 2013. godine.

Nicole Kidman i Keith Urban

Slavna glumica udala se za country pjevača 2006. godine i u braku s njim dobila dvije djevojčice. Danas oboje 54-godišnjaci, ovaj australski par s američkom adresom izgleda nevjerojatno mladoliko.

John Legend i Chrissy Teigen

Pjevač je upoznao manekenku 2006. godine i istog trenutka su 'kliknuli'. Zaručili su se 2011., vjenčali 2013. godine, a nakon dvoje djece i 15 godina veze - i dalje izgledaju kao da ostarjeli ni godine.

Will Smith i Jada Pinkett Smith

Slavni par se upoznao davne 1994. na snimanju serije The Fresh Prince of Bel-Air, a vjenčali su se 1997. godine. Will danas ima 53 godine, Jada 50 godina, a iako su gotovo 25 godina u braku, izgledaju jednako zaljubljeno i mladoliko kao i prvog dana.

Paul Rudd i Julie Yaeger

Image
Foto: Profimedia

Paul Rudd oženio se s Julie 2003. godine, a zajedno imaju dvoje djece. Ove godine 52-godišnji glumac je proglašen najseksi muškarcem na svijetu, što je dovoljan dokaz da i dalje izgleda odlično, baš kao i njegova supruga.