Image
Foto: www.profimedia.hr
Bradley Cooper
Foto: www.profimedia.hr

Bradley Cooper

Poznati američki glumac često nosi petodnevni bradu, ponekad i gustu bradu, a nije mu strano imati ni posve obrijano lice. No i on je u nekoliko navrata pustio brkove, a posljednji put to je bilo 2019. godine. Njegovi fanovi definitivno nisu navikli vidjeti ga s brkovima, no koji mu look bolje stoji?

Ryan Gosling
Foto: www.profimedia.hr

Ryan Gosling

Dok čekamo njegovu izvedbu Kena u novom filmu 'Barbie', red je da se prisjetimo i glumca Ryana Goslinga i njegovih neslavnih brkova. Glumac koji inače ne nosi ni bradu ni brkove davnih je dana, u svojim dvadesetima, jedno vrijeme nosio brkove i izgledao pomalo neuredno, a lijevi look mu definitivno puno bolje stoji.

Henry Cavill
Foto: www.profimedia.hr

Henry Cavill

Slavni glumac poznat po ulogama Supermana i Geralta od Rivije u Netflixovoj fantastičnoj seriji 'The Witcher' redovito se nađe na popisu najzgodnijih frajera, a često eksperimentira sa svojim izgledom kada je brada u pitanju. Iako najčešće ima glatko lice, prije je često nosio i bradu, a jedno je vrijeme čak pustio i brkove.

Daniel Craig
Foto: www.profimedia.hr

Daniel Craig

Slavni James Bond već je godinama vjeran istom looku - kratka kosa i obrijano lice. Ipak, ni on nije odolio brkovima, a pustio ih je u nekoliko navrata povodom Movembera, koji karakterizira puštanje brkova tijekom mjeseca studenog kako bi se podigla svijest o zdravstvenim problemima muškaraca.

Miles Teller
Foto: www.profimedia.hr

Miles Teller

Poznati glumac Miles Teller, kojeg smo prošle godine gledali u novom 'Top Gunu', tijekom svoje je dosadašnje karijere uglavnom imao glatko lice, no za ulogu u spomenutom filmu morao je pustiti brkove, pa ih je nosio i nakon snimanja filma. Koji mu look bolje pristaje?

Joe Jonas
Foto: www.profimedia.hr

Joe Jonas

Pjevača Joea Jonasa, jednog od članova skupine Jonas Brothers, pamtimo po gustoj crnoj kosi i kraćoj bradi, no i on je jedno vrijeme nosio brkove. Bilo je to davne 2013., a ponovno ih je pustio i 2017., kada se s brkovima pojavio na dodjeli VMA nagrada.

Paul Rudd
Foto: www.profimedia.hr

Paul Rudd

I poznatog glumca Paula Rudda znamo po njegovom prepoznatljivom looku - kratka smeđa kosa i obrijano lice. No i on je, baš poput nekih drugih glumaca na ovom popisu, zbog nekoliko uloga pustio brkove. Ipak, moramo priznati da nam je draži bez brkova.

Milo Ventimiglia
Foto: www.profimedia.hr

Milo Ventimiglia

Još jedan markantni glumac s ovog popisa, Milo Ventimiglia, poznat je po svojoj duljoj, tamnoj kosi i s vremena na vrijeme pusti bradu, no često ga možemo vidjeti i s brkovima. Glumcu, koji se proslavio ulogama u serijama 'To smo mi' i 'Gilmoreice', zaista svaki look odlično stoji.

James Franco
Foto: www.profimedia.hr

James Franco

Zgodni glumac i miljenik žena diljem svijeta, James Franco, već godinama 'fura' isti, prepoznatljiv look - kratku bradu i kratku kosu. Zato je sve iznenadio kada je u nekoliko navrata pustio brkove. Što misliš, je li zgodniji s brkovima ili bez njih?

Brad Pitt
Foto: www.profimedia.hr

Brad Pitt

Čak ni slavni zavodnik Brad Pitt nije uspio odoljeti brkovima - poznati glumac isprobao je baš svaki look, od duge kose i kozje bradice do kratke kose i glatkog lica - i sve mu je odlično stajalo. A onda je za ulogu u filmu 'Uz more', kao i za još neke uloge, pustio brkove, a fanovi su imali podijeljena mišljenja.

Što je muškarac bez brkova?

Što im bolje stoji? Slavni frajeri s brkovima vs. bez njih

Iako se brkovi, zajedno s bradom, oduvijek smatraju jednim od simbola muževnosti, a vjerojatno nema frajera koji barem jednom u životu nije pustio brkove, neka su istraživanja pokazala da tek deset posto žena brkove smatra privlačnima na muškarcu. Bez obzira na to, neki muškarci baš ih vole nositi, a jedno su ih vrijeme 'furali' i brojni slavni frajeri, od Brada Pitta do Daniela Craiga. Bilo da su željeli isprobati nešto novo ili su ih pustili zbog neke filmske uloge, ni slavni muškarci nisu odoljeli brkovima, a u nastavku smo se prisjetile njih nekoliko koji su barem jednom tijekom svoje karijere pustili brkove. Što misliš, stoje li im bolje brkovi ili su ti ipak zgodniji kada ih nemaju?

N.B.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.