Image
Foto: www.profimedia.hr
 Jennifer Lawrence i Josh Hutcherson
Foto: www.profimedia.hr

Jennifer Lawrence i Josh Hutcherson

Zvjezdani duo "Hunger Games" franšize upoznao se na filmskom setu, a iako više ne snimaju zajedno nove blockbustere ostali su najbolji prijatelji. Poznato je kako je Josh bio jedan od počasnih gostiju na Jenniferinu vjenčanju, kao i da se ovaj celebrity par prijatelja obožava međusobno zadirkivati pred kamerama. Kako oboje žive u Los Angelesu, vrlo često se posjećuju i viđaju na zajedničkim večerama.

Maisie Williams i Sophie Turner
Foto: www.profimedia.hr

Maisie Williams i Sophie Turner

Ove dvije megapopularne glumice proslavile su se i upoznale zahvaljujući seriji "Igra prijestolja", a od prve sezone do danas su ostale nerazdvojne prijateljice. S obzirom da su stasale pred kamerama kao djevojčice, njihova je spona neraskidiva, a vrlo često fanovima pokazuju koliko se vole svojim Instagram objavama na kojima se zezaju, izlaze van i grle.

Timothée Chalamet i Saoirse Ronan
Foto: www.profimedia.hr

Timothée Chalamet i Saoirse Ronan

Oboje mladi i perspektivni, glumac Timothee Chalamet i glumica Saoirse Ronan već su ostvarili zavidnu holivudsku karijeru, a zajedno su snimili i nekoliko filmova. U privatnom su životu najbolji prijatelji, a sudeći po njihovoj kemiji na filmskom platnu, ona se sjajno prenijela iz stvarnog života u onaj fiktivni. U njihovim se zajedničkim intervjuima može vidjeti koliko se poštuju te s koliko pažnje pristupaju jedno drugome.

Leonardo DiCaprio i Kate Winslet
Foto: www.profimedia.hr

Leonardo DiCaprio i Kate Winslet

Dakle, ovaj glumački par prijatelji su još od snimanja Titanica, dakle oko 25 godina. Zajedno vode humanitarne udruge, a Leonardo je na jednom od Kateinih vjenčanja bio i njezin kum te ju je odveo do oltara. Na svakoj prestižnoj dodjeli nagrada Kate i Leo se međusobno bodre te navijaju jedno za drugoga, a nakon što su snimili zajedno film "Revolutionary Road" Leonardo je svojoj najboljoj prijateljici poklonio prsten s intimnom posvetom njihovom prijateljstvu.

Amy Poehler i Tina Fey
Foto: www.profimedia.hr

Amy Poehler i Tina Fey

Ove sjajne komičarke i glumice imaju puno toga zajedničkog. Obožavaju sarkazam i crni humor, ostvarile su sjajne karijere i smatra ih se atipičnim holivudskim damama, a čini se kako ih je s godinama sve to zbližilo. Danas su Tina Fey i Amy Poehler najbolje prijateljice koje nerijetko surađuju na svojim projektima, a s obzirom da sa svakim svojim zajedničkim nastupom samo još više osvoje javnost čini se kako su pronašle odličan recept za poslovni, ali i prijateljski uspjeh.

Adam Sandler i Drew Barrymore
Foto: www.profimedia.hr

Adam Sandler i Drew Barrymore

Adam Sandler i Dew Barrymore upoznali su se na setu romantične komedije u kojoj su glumili ljubavni par, a iako među njima nikada nije bilo nikakve stvarne romantike niti ljubavne veze, nastalo je divno, čvrsto prijateljstvo koje traje više od 20 godina. Drew i Adam toliko su povezani da je on krsni kum njezinoj djeci, a poznato je i kako se vrlo često privatno druže sa svojim obiteljima.

Scarlett Johansson i Chris Evans
Foto: www.profimedia.hr

Scarlett Johansson i Chris Evans

Scarlett Johansson i Chris Evans su oboje velike holivudske zvijezde, a poznaju se još od ranih 2000-ih. Tijekom godina su postali najbolji prijatelji, a iako su ih mnogi željeli vidjeti kao ljubavni par, to se nikada nije dogodilo.

Ariana Grande i Nicki Minaj
Foto: www.profimedia.hr

Ariana Grande i Nicki Minaj

Reperice i glazbenice velikog kalibra, Ariana Grande i Nicki Minaj zajedno su stvorile neke velike glazbene hitove, a povezuje ih i čvrsto prijateljstvo. Bile su jedna za drugu tijekom svih bolnih ljubavnih prekida, profesionalnih uspjeha i privatnih nedaća te su se uvijek iznova međusobno podržavale. Žensko prijateljstvo za poželjeti.

Jennifer Aniston i Courteney Cox
Foto: www.profimedia.hr

Jennifer Aniston i Courteney Cox

Ove dvije slavne dame jedne su od najpoznatijih holivudskih prijateljica, a sve je krenulo na setu "Prijatelja". Od 1990-ih do danas ostale su nerazdvojne, a Jennifer je i krsna kuma Couretenyjinoj kćeri Coco. Kada se Jennifer razvodila od Brada Pitta njezina joj je najbolja prijateljica bila najveća podrška te se nakratko čak i preselila k njoj ne bi li joj bila stalna utjeha u teškim danima.

Taylor Swift i Selena Gomez
Foto: www.profimedia.hr

Taylor Swift i Selena Gomez

Obje ove slavne pjevačice proslavile su se u krhkoj tinejdžerskoj dobi, a najbolje prijateljice su doslovno godinama. Uvijek se podržavaju te su tu jedna za drugu, a u svijetu u kojem se žene međusobno često promatraju kao neprijateljice ovakav je primjer čvrstog zajedništva jako lijepo vidjeti.

Best friends for life

Srodne duše s crvenih tepiha: Celebrity prijateljstva koja traju godinama

Često čitamo o celebrity ljubavima i razvodima, no rijetko kada su stupci članaka tabloida posvećeni toplim pričama o dugotrajnim i iskrenim prijateljstvima među zvjezdanom elitom holivudskih crvenih tepiha. Mi smo odlučile ispraviti tu nepravdu pa ti danas donosimo deset primjera dugogodišnjih celebrity prijateljstava koja su se pokazala čvrstima unatoč svim životnim promjenama i nedaćama tijekom godina. Od junakinja "Igre prijestolja" pa sve do Kate Winslet i Leonarda DiCaprija, ova lista najboljih celebrity frendova vratit će ti vjeru u ljude i izmamiti osmijeh na lice.

zena.hr • Foto www.profimedia.hr