Jel jedva čekaš?

Službeno je: Stiže druga sezona hit serije 'Ginny&Georgia’

Čini se kako svake sezone jedna serija oduševi gledatelje do te mjere da već nakon prve sezone postane hit. Upravo to se dogodilo s serijom 'Ginny i Georgia' koja je upravo dobila i drugu sezonu

profimedia-0596049200.jpg
Foto: www.profimedia.hr

Već od prve epizode Netflixova serija 'Ginny&Georgia' postala je hit u cijelom svijetu,pa tako i i u Hrvatskoj. O seriji smo i i mi već pisali no, ako vam treba podsjetnik priča serije je fokusirana na majku i kćer koje su preselile u novi grad i novu državu u Novoj Engleskoj . 15-godišnja Ginny Miller (Antonia Gentry) često se osjeća zrelije od svoje 30-godišnje majke, neodoljive i dinamične Georgije Miller (Brianne Howey).

Nakon godina seljenja, Georgia očajnički želi pustiti korijene u slikovitoj Novoj Engleskoj i pružiti svojoj obitelji nešto što nikada nisu imali - normalan život. Ali nije sve tako jednostavno jer prošlost prijeti Georgiji i njezinom načinu života, ali i obitelji.

Prošlost, prilagodba na novu sredinu i njihov odnos su okosnice serije. Mnogi su ih odmah usporedili sa slavnim "Gilmoricama". Svi oni koji su gledali prvu sezonu znaju da je serija završila s popriličnim upitnicima i mnogi su se nadali kako stiže nova sezona. I da to, to je sada napokon i potvrđeno.

Točan datum izlaska druge sezone nije poznat, no vjerujemo da novih zapleta neće nedostajati kad jednom stigne na streaming servis.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.