Iz više brakova

Rekorderi! Slavni frajeri koji imaju više od petero djece

Koji je slavni frajer rekorder po broju djece? Sastavili smo popis poznatih muškaraca koji su se, osim poslovno, pronašli i u očinskoj ulozi. Imaju zavidan broj djece, uglavnom iz više brakova

profimedia.jpg
Foto: Profimedia.hr

Kate Moss, Salma Hayek i Amy Adams neke su od ponosnih majki jednog djeteta. Odluka o tome koliko će par imati djece tiče se samo njih i svaka je odluka valjana - imala jedno, nijedno ili pak petero djece.

No koji je slavni frajer rekorder po broju djece? Sastavili smo popis poznatih muškaraca koji su se, osim poslovno, pronašli i u očinskoj ulozi te kod kuće imaju petero ili više potomaka. Većina 'bogatih' slavnih očeva djecu ima iz više brakova, no njihova se djeca uglavnom drže dalje od očiju javnosti - i to toliko da je teško pronaći noviju fotografiju na kojoj su baš svi.

POGLEDAJ VIDEO: Odvikavanje od pelena može započeti već sa 6 mjeseci

Steven Spielberg

Iako u mlađim danima nije planirao imati djecu, stvari su se promijenila kad se na setu E.T-a, filma iz 1982. intenzivno radio mladom glumačkom postavom, a posebno s tada šestogodišnjom Drew Barrymore koja je preko noći postala internacionalna zvijezda. Ideja očinstva otada mu nije strana pa je Spielberg danas otac petero biološke djece te jednog posinka i pokćerke. Najstariji mu je sin Max kojeg ima s bivšom suprugom Amy Irwing. Zatim se 1991. oženio s glumicom Kate Capshaw te je u startu je postao očuh njene kćeri Jessice i sina Thea. Par je zajedno dobio četvero djece - danas 32-godišnju Sashu, 30-godišnjeg Sawyera, 26-godišnjeg Destryja i 26-godišnju Mikaelu.

Uz sedmero djece, Spielberg je i djed šestero unučadi, a najstarija, pokćerka Jessica krenula je njegovim stopama te se proslavila po ulozi kirurginje Robbins u seriji 'Uvod u anatomiju'.

Image
Foto: Profimedia

Clint Eastwood

Clint Eastwood svakako je jedan od najvećih holivudskih rekordera što se djece, ali i afera tiče, iako službeno ima tek dva braka. Za sedmero djece potvrđeno je da su njegova, no broj bi mogao biti veći kako tvrde američki mediji jer je Clint definitivno jedan od najvećih holivudskih zavodnika. Kći Kimberly dobio je nakon kratke afere s Roxanne Tunis, ali za nju se u javnosti nije znao sve do kraja osamdesetih jer Clintovo ime nije bilo navedeno na rodnom listu. S prvom suprugom Maggie Johnson danas 91-godišnji glumac ima dvoje djece - sina Kylea (1968.) i Allison (1972.). Kyle se pronašao u jazz glazbi, dok se Allison okušala u glumi, režiji i manekenstvu - čak je i glumila s ocem u filmu 'The Mule'.

No s obzirom na to da mu se prvi brak počeo raspadati već sedamdesetih, Clint se i prije razvoda počeo viđati s glumicom Sondom Locke s kojom se ubrzo uselio, ali je zatim imao aferu sa stjuardesom Jacelyn Reeves. Tijekom te afere dobio je dvoje djece - sina Scotta i kćer Kathryn. Za njih javnost dugo nije znala, ali oboje su danas krenuli očevim glumačkim stopama.

1993. glumica Frances Fisher s Eastwoodom je dobila kćer Francescu, a samo tri godine nakon s voditeljicom Dinom Ruiz Clint dobiva djevojčicu Morgan. Osim potvrđenog očinstva s više različitih partnerica, Eastwood ima još jednu tajnu iz mladih dana. Još 1954., dakle prije svih ovih veza, rodila mu se kći Laurie Murray koju je posvojio i odgojio par iz Seatllea, no ona je niz godina pokušavala doći do svog biološkog oca. U tome je i uspjela te ju slavni glumac smatra 'davno izgubljenoj kćeri'.

Image
Foto: Profimedia

Kevin Costner

Kevin Costner s bivšom suprugom Cindy Silva ima troje odrasle djece - Annie, Lily i Joea koji su danas u tridesetima. S drugom, također bivšom partnericom, Costner je dobio sina Liama, a otkako se 2004. oženio sa sadašnjom suprugom Christine Baumgartner, par je dobio troje djece - Cayden Wyatt, Logana Hayes i Grace Avery. Kako je rekao za People, Costner voli biti s djecom, no unatoč njegovoj slavi potomci su mu odrasli podalje od reflektora. Kad ne radi, žive sasvim normalan život.

Image
Foto: Profimedia

Eddie Murphy

Murphy je otac desetero djece raspona godina od 4 do 33 godina. Najstariji su mu sinovi Eric - kojeg je dobio s Paulette McNeely - i Christian kojeg je dobio s Tamarom Hood. Uz to, s bivšom suprugom Nicole Mitchell ima kćer Briju, Shayne, Zolu i Bellu te sina Milesa.

Glumac je bio u vezi s ''Mel B'', bivšom članicom benda Spice Girls s kojom je dobio djevojčicu Angel Iris. Sa zaručnicom Paige Butcher pak ima šestogodišnju Izzy te četverogodišnjeg sina Maxa Charlesa.

Image
Foto: Profimedia

Alec Baldwin

64-godišnji glumac Alec Baldwin i njegova 38-godišnja supruga Hilaria imaju sedmero djece. U 10 godina braka par je dobio tri djevojčice i četiri dječaka - s tim da im je najmlađa Ilarija Catalina Irena rođena u rujnu ove godine. Dom im je pun mališana, no par rado objavljuje zajedničke fotografije, a prema opisima na Instagramu, čini se da obitelj uživa u dinamičnim trenucima.

Ipak, Balwin je otac i 27-godišnje kćeri Ireland koju je dobio u braku s bivšom suprugom Kim Basinger.

Bruce Willis

67-godišnji Bruce Willis otac je pet kćeri, a uskoro će postati i djed! Njegova najstarija kći Rummer iz braka s bivšom suprugom Demi Moore, objavila je da je trudna što je dodatan razlog za sreću. Brak s Moore - s kojom ima troje djece - okončao se 2000. godine. Sa sadašnjom suprugom Emmom Hemming kasnije je dobio još dvije djevojčice. A cijela obitelj je u sjajnim odnosima. I sadašnja i bivša supruga, i djeca iz oba braka odlično se slažu.

Robert De Niro

Robert De Niro ima zavidnu glumačku karijeru, no i dinamičan obiteljski život. Otac je šestero djece. Prvog sina Raphaela dobio je u braku s američkom glumicom Diahnne Abut, a nakon razvoda bio je u vezi s manekenkom Toukie Smith. Par je dobio blizance, a potom se 1997. De Niro oženio s Grace Hightower. S njom je dobio sina Elliota, a onda i djevojčicu Helen, i to uz surogat majku. Uz to, slavni je glumac očuh kćeri svoje prve supruge D. Abut.

Mel Gibson

Jedan od slavnih muškaraca s najviše djece svakako je glumac Mel Gibson. Iz prvog braka s bivšom suprugom Robyn Denise - s kojom se vjenčao 1980. nakon višegodišnjeg 'hodanja' - ima sedmero djece. Brakorazvodni postupak započeo je 2006., a završio pet godina kasnije. Dok je razvod još trajao, Gibson upoznaje Oksanu Grigorievu i s njom 2009. dobiva djevojčicu Luciju, no zbog obiteljskog nasilja glumac je bio osuđen na tri godine uvjetne.

Već 2014. Gibson počinje izlaziti s 35 godina mlađom Rosalind Ross. Nakon tri godine veze par dobiva dijete, danas petogodišnju Lars. Kad se djevojčica rodila, glumac je imao 61, a partnerica mu 26 godina. No i dalje su zajedno te se čine sretni.

Image
Foto: Unsplash