Danas je pjevamo cijeli dan!

Sjećaš li se legendarne pjesme 'Smelly Cat'? Evo kako zvuči u izvedbi Lady Gage

Lady Gaga je tijekom snimanja 'Friends: The Reunion' u četvrtak izvela legendarnu pjesmu Phoebe Buffay Smelly Cat zajedno s Lisom Kudrow

Lady Gaga
Foto: Profimedia.hr

'Friends: The Reunion' je napokon ovdje na veselje svih fanova legendarne serije Prijatelji. Šest prijatelja - Phoebe, Rachel, Monica, Chandler, Ross i Joey - okupili su se za epsku noć, a milijuni obožavatelja diljem svijeta sada će tome napokon moći svjedočiti.

Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry i David Schwimmer prisjetili su se zgoda i nezgoda sa snimanja i podijelili neke zanimljivosti koje još nismo čuli. Serija 'Prijatelji' s emitiranjem je započela davne 1994. godine, a zadnju epizodu na televiziji gledale smo 6. svibnja 2004. godine.

Image
Je li sve u redu s Chandlerom?

Svi pričaju o novom traileru za reunion Prijatelja, a jedan je video posebno zabrinuo fanove

Prije nekoliko tjedana objavljen je prvi teaser trailer za novu posebnu epizodu 'Prijatelja', u kojoj je kao jedna od gošća najavljena i Lady Gaga. A ona i Lisa Kudrow rasturile su legendarnu pjesmu 'Smelly Cat'. Ako si obožavateljica Prijatelja, znaš o čemu pričamo. Ali ako nisi, kratko objašnjenje. Phoebeina 'Smrdljiva mačka' bila je jedna od mnogih pjesama koje je pjevala u kafiću Central Perk, ali je defintivno ona koja se najviše pamti.

Sada, u Friends: The Reunion, Lisa aka Phoebe vratila nas je u prošlost dok je pjevala pjesmu u Central Perku. Lisa je uzela gitaru, sjela na poznati kauč u i počela svirati. Iako je rekla da joj treba vremena da uđe u lik Phoebe, Lisi nije trebalo dugo da se pretvori u Phoebe.

shimmer fallback

Tada je počela pjevati svoju popularnu pjesmu 'Smrdljiva mačka'. Na pola izvedbe Lisi se pridružila - nitko drugi nego Lady Gaga koja je s njom također zapjevala. Potom im se pridružio zbor koji je Smelly Cat digao na još višu razinu. Nema smisla da vam prepričavamo jer to morate same vidjeti. Uživajte u izvedbi Lady Gage i vratite se u 90-e kad je 'Smelly Cat' rokala - zajedno s 'Prijateljima!

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.