Je li sve u redu s Chandlerom?

Svi pričaju o novom traileru za reunion Prijatelja, a jedan je video posebno zabrinuo fanove

Iako s uzbuđenjem iščekujemo ponovno okupljanje omiljenih Prijatelja, specijal je pao u drugi plan nakon posljednjeg trailera i promo videa u kojem se u središtu pozornosti našao Matthew Perry i njegov zabrinjavajući izgled

profimedia-0611697700.jpg
Foto: Profimedia

Nakon godina i godina nagađanja i iščekivanja, ekipa iz omiljene serije Prijatelji napokon se ponovno okupila.

Iako je posebna epizoda već trebala biti prikazana, emitiranje je nekoliko puta odgođeno zbog svima poznate situacije s pandemijom koronavirusa, ali čekanju je napokon došao kraj jer samo nas tjedan dana dijeli od specijala The One Where They Get Back Together, koji će se 27. svibnja prikazati na HBO Max platformi.

Prošli tjedan društvene mreže 'gorjele' su zbog teasera za novu posebnu epizodu, a sada je objavljen i pravi trailer koji prikazuje poznatu šestorku u prisjećanju starih epizoda, čitanju scenarija i vraćanju na set.

Osim trailera objavljen je i promo video za specijal, koji je posebno privukao pažnju zbog zabrinjavajućeg izgleda i tužne pojave Matthewa Perryja. Naime, fanovi su izrazili zabrinutost nakon što je omiljeni Chandler u videu nerazgovjetno izgovarao riječi i izgledao vidljivo zapušteno i odsutno iako zapravo u posljednje vrijeme fizički izgleda puno zdravije nego proteklih godina.

Naime, 51-godišnji glumac godinama se borio s ovisnošću o alkoholu i tabletama protiv bolova i više puta priznao kako se čak ni ne sjeća nekoliko sezona serije zbog toga. Prošao je i kroz nekoliko rehabilitacija, ali čini se kako je ovisnost učinila svoje. Unatoč zabrinutosti fanova, čini se kako je glumac u puno boljem stanju nego prijašnjih godina. Perry je napokon sretan i u ljubavi, pa je tako prošle godine otkrio kako se zaručio s 22 godine mlađom agenticom za talente Molly Hurwitz, s kojom je u vezi od 2018., a koja mu je bila velika podrška u borbi protiv ovisnosti.

Bez obzira na sve, i dalje odbrojavamo dane do ovog specijala koji će milijune obožavatelja diljem svijeta barem nakratko vratiti u kraj devedesetih i početak 2000-ih kada se kultna serija prikazivala na malim ekranima. Ako nam je nešto trebalo ove godine, onda je to nostalgičan povratak omiljenim Prijateljima.