Odbila se 'peglati'

Sharon Stone otkrila da ju je partner ostavio jer nije htjela koristiti botoks

'Prije sam kozmetičku kirurgiju doživljavala kao slatki luksuz, a sada kao svojevrsnu, bolnu, neurološku potrebu', iskreno je priznala slavna glumica koja sada na starenje gleda sasvim drugačijim očima

profimedia-0621559100.jpg
Foto: Profimedia

U nedavnom intervjuu koji je dala za časopis Vogue Arabia glumica Sharon Stone otkrila je zbog čega više nikada ne bi koristila botoks u estestke svrhe te dodala da ju je upravo zbog toga što ne želi "peglati" bore, ostavio osjetno mlađi dečko.

"U vrijeme kada sam bila na vrhuncu slave koristila sam filere, botoks i slično, a onda sam doživjela jaki moždani udar i devetodnevno krvarenje u mozgu. Tada mi je ubrizgano više od 300 injekcija botoksa i filera kako bi mi se jedna strana lica ponovno podignula i vratila u normalno stanje", priznala je za spomenuti magazin jedna od najuspješnijih glumica '80-ih i '90-ih godina.

Image

Sharon Stone otkrila zbog čega izgleda fantastično u 62. godini. Iznenadit ćeš se

Trauma kroz koju je Stone 2001. prošla zbog prsnuća aneurizme, očvrsnula ju je te potaknula da na život, a time i na starenje gleda sasvim drugačijim očima, nego dotad. "Prije sam kozmetičku kirurgiju doživljavala kao slatki luksuz, a sada kao svojevrsnu, bolnu, neurološku potrebu", priznala je.

Zvijezda Sirovih strasti kojoj su danas 64 godine, tijekom oporavka od moždanog udara odlučila je da više nikada neće koristiti botoks i filere u estetske svrhe. Ta je tema za nju bila zatvorena, dok ju ponovno nije otvorio sad već bivši partner. "Pitao me planiram li koristiti botoks. Rekla sam mu kako bi vjerojatno bilo jako dobro za moj i njegov ego da to učinim, no neću. Nakon toga vidjeli smo se još jednom. Više nije bio zainteresiran za mene i završili smo vezu", iskreno će glumica. "Ako u meni ne vidiš ništa više od izgleda i botoksa, znaš gdje su ti vrata", dodala je Stone, komentirajući prekid sa spomenutim muškarcem.

Unatoč tome što ju je ostavio, glumica kaže da se ovih dana osjeća sretnije, no ikada. "Osjećam se kao da je ovo najuzbudljivije i najkreativnije razdoblje u mom životu. Osjećam se stvarno, stvarno sretno. Nikada mi život nije bio ispunjeniji i radosniji", zaključila je Stone koja je itekako svjesna koliko žene starenjem postaju nevidljive, osobito u industriji zabave kojoj i sama pripada. No, moć je u našim rukama, a ne u tome kako na nas gleda svijet. Bitno je kako same sebe doživljavamo, smatra Stone.

"Mislim da u umjetnosti dostojanstvenog starenja ima nešto seksi i senzualno u nesavršenostima. Ljudi se boje promjena, toga da će nešto izgubiti. Ne razumiju da time također i nešto dobivaju. Primjerice, kada sam izgubila punoću lica, dobila sam fantastične jagodice", zaključila je ikona seksepila.