Severina otkrila što je radila u New Yorku

Severina Kojić nedavno je bila u New Yorku sa suprugom Igorom. Ondje je snimila spot za pjesmu 'Losha' koji je sada i predstavila

Severina otkrila što je radila u New Yorku

Severinina avantura po New Yorku ekranizirana je u obliku spota za pjesmu 'Losha' s novog albuma 'Halo'.

Spot je, kako je i najavljeno, od danas u podne dostupan na Severininom YouTube kanalu i Facebook stranici, a predstavlja čak četrnaesti spot s novog albuma, koji je od dana izlaska najprodavaniji i najslušaniji album u cijeloj regiji. Pjesmu 'Losha' napisao je Goran Ratković – Rale, s kojim je Severina već surađivala na prekrasnoj baladi 'Unaprijed gotovo'. 

Start at

„Na albumu su sve pjesme različite. 'Losha' je drugačija i zato mi se svidjela. Ima neku dobru mantru i dobro vozi“ – izjavila je Severina.

Severina je u spotu promijenila nekoliko modnih kombinacija, a nas je oduševila u haljinici s motivom američke zastave koje je iskombinirala s Gucci sandalama od 800 dolara. 

Seve osim Gucci sandala u spotu ima i crvene sandale Jimmy Choo, model Bea koji stoji oko 6000 kuna. 

shimmer fallbackFoto: Marijana Marinović 

Mnogobrojne obožavatelje zasigurno će obradovati informacija kako će se uskoro imati priliku družiti sa Severinom; 09. svibnja u 18 sati u prostorijama 'Nove ploče' u Bogovićevoj ulici 5 u Zagrebu, gdje će se održati potpisivanje albuma, kao i u zagrebačkom klubu 'Opera' 16. svibnja od 20 sati, na službenoj promociji albuma.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.