Škakljive scene

Oops: Slavne filmske scene, no glumice žale što su ih snimile

Čak i najveće zvijezde žale za nekim scenama koje su snimile u prošlosti, a mi smo izdvojile samo neke od njih

scene-filmovi-serije.jpg
Foto: www.profimedia.hr

Uspjeti u svijetu glume vrlo je teško. Od glumaca se traži puno, posebno ako žele uspjeti, a upravo zato postoji veliki pritisak na glumce da učine ono što moraju kako bi sebi dali najbolju moguću priliku da postanu veliki i popularni.

Image
Nekad i sad

Bile su najljepše filmske glumice 90-ih: Ovako izgledaju danas

Zato nerijetko, mnogi glumci žale za nekim od svojih ranijih uloga ili scena koje su snimili - čak i najveće zvijezde, uključujući Kate Winslet, Dakotu Johnson, Emmu Watson i druge. Bilo da se radi o scenama seksa ili nečemu sasvim drugom, kao što je poljubac s kolegom sa seta, postoje scene za koje bi mnogi glumci radije zaboravili da su ih ikada snimili.

U nastavku smo izdvojile nekoliko glumica i scena za koje su požalile što su ih snimile.

Kate Winslet u "Titanicu"

Jedna od najpoznatijih scena u jednom od najpoznatijih filmova devedesetih je kada Rose, lik Kate Winslet, traži od Jacka, lika Leonarda DiCaprija da je nacrta golu, izgovarajući svoju poznatu rečenicu "Želim da me nacrtaš kao jednu od tvojih francuskih djevojaka". Ipak, to je daleko od omiljene scene Kate Winslet.

Winslet je podijelila kako se osjeća u vezi te scene mnogo godina nakon izlaska filma: "Voljela bih da nisam pokazala toliko mesa, ali bila sam mlada i znala sam da imam stvari za dokazati", rekla je u intervjuu 2012. Winslet to, kao i mnoge druge stvari, uglavnom shvaća opušteno, ali jasno je da joj smeta način na koji je scena ostala u svijesti javnosti i ne voli je vidjeti.

Margot Robbie u "Odredu otpisanih"

"Odred otpisanih" imao je problema i s kritikom i s publikom od svog prvog kinematografskog izdanja 2016., a čak su i glumci uključeni u film bili kritični prema dijelovima filmova. Margot Robbie tako ne voli određenu scenu u kojoj je njezin lik, Harley Quinn, uronjen u bačvu s bijelom tekućinom. Margot je imala problema s filmom, uključujući njezinu odjeću zbog čega se navodno osjećala nesigurno, ali posebno je imala problema s navedenom scenom.

Robbie je podijelila svoje iskustvo tijekom scene: "Gušila sam se u njoj pod vodom i nisam mogla disati, a pokušala sam otvoriti oči i zasjenilo bi mi se preko očnih jabučica, a vidjela sam samo bijelo. Bilo je užasno."

Emilia Clarke u "Igri prijestolja"

Golišave scene nisu ništa novo za seriju "Igra prijestolja", no nekim od glavnih glumaca spomenute serije one su itekako smetale. Jedna od njih je i Emilija Clarke, poznata po ulozi Daenerys Targaryen. Od emitiranja serije, Clarke je spomenula da joj se ne sviđaju golišave scene koje je morala raditi, ali jedan poseban trenutak u seriji za nju je posebno bolan.

U epizodi 6. sezone pod imenom "Book of the Stranger" Clarke je toliko puta prikazana gola na ekranu da je, kada je gledala epizodu s roditeljima, njezin otac uzviknuo "Opet?". Nepotrebno je reći da joj je bilo neugodno i da je požalila i snimanje scene i svoju odluku da epizodu pogleda s roditeljima.

Jennifer Lawrence u "Putnicima"

U filmu "Putnici" iz 2016. lik Jennifer Lawrence ima intimnu scenu s likom Chrisa Pratta. To bi bilo uobičajeno u većini filmova i nešto s čime bi se Lawrence kao profesionalka vjerojatno mogla nositi u običnim okolnostima, ali ova scena joj je jako smetala i odmah je požalila zbog toga.

Lawrence je, navodno, bila jako nervozna zbog te scene. Ne baš zbog okolnosti ili načina na koji će se snimati, već zato što je Pratt bio oženjen muškarac, a Lawrence nikada prije toga nije imala poljubac ili intimnu scenu s oženjenim glumcem.

Dakota Johnson u "Pedeset nijansi sive"

Čini se da ima puno ljubavnih scena zbog kojih glumci požale što su ih snimili. Dakota Johnson glumila je u filmu "Pedeset nijansi sive" iz 2015., koji se bavio temama seksa i nasilja i uvelike joj pomogao u njezinoj karijeri. Gledajući unatrag, Johnson je donekle požalila što je glumila u filmu, želeći da ne bude tipizirana prema svojoj ulozi u tom filmu. Također je rekla da su joj intimne scene bile neugodne i da se činilo kao da ona i njezin kolega nisu imali kemije.

Emma Watson u "Harryju Potteru i Darovima smrti"

Emmi Watson i Rupertu Grintu se načelno nije svidjela ideja o poljupcu u filmu iz 2011. "Harry Potter i Darovi smrti - 2. dio" - i to s pravom. Njih dvoje su zapravo odrasli zajedno kroz svoje uloge u filmovima o Harryju Potteru i njihov je odnos bio vrlo blizak, ali definitivno ne tako blizak. Grint je o toj sceni rekao: "Poznajem Emmu otkad je imala doslovno 9 godina i imali smo baš taj odnos brata i sestre i bilo je vrlo nadrealno."