Nekad i sad

Bile su najljepše filmske glumice 90-ih: Ovako izgledaju danas

Vratile smo se u 90-e i izdvojile neke od najljepših filmskih glumica tog vremena. Koliko su se promijenile i jesu li dobro ostarjele - provjeri sama

najljepše glumice 90-e.jpg
Play logo

Devedesete su bile nevjerojatno desetljeće. Traper je dominirao svijetom mode, a tinejdžerske drame bile su hit u televizijskom svijetu. Iako je prošlo dobrih 20 do 30 godina otkako su mnoge slavne glumice dobile uloge koje su ih vinule u zvijezde, jedna stvar je i danas ostala ista - njihova bezvremenska ljepota.

Play logo
Image

Neke su neprepoznatljive: Slavne žene koje su se potpuno promijenile u pet godina

Svakako, ljepota je i inače bezvremenska, ali za Hollywood je malo više bezvremenska nego za nas ostale. Vratile smo se u 90-e i izdvojile neke od najljepših filmskih glumica tog vremena.

Bilo da je u pitanju novac, dobri geni ili kombinacija jednog i drugog, svaka od ovih žena dokaz je svoje bezvremenske ljepote. Zaviri u našu galeriju u nastavku i pogledaj kako su ove holivudske ljepotice izgledale nekad, a kako izgledaju sad.

Julia Roberts

Play logo

Otkako se 1990. proslavila ulogom Vivian Ward u Zgodnoj ženi, danas 55-godišnja Julia Roberts ostala je filmska glumica s jednim od naljepših osmijeha u cijelom Hollywoodu.

Demi Moore

Play logo

Demi Moore glumila je u brojnim filmovima iz 90-ih: od 'Duha' iz 1990. do 'Striptiza' iz 1996. godine, za koji je plaćena najvišom svotom od svih glumica u povijesti tog vremena - 60-godišnja glumica kao da nije ostarila ni dana. Štoviše, izgleda kao da je sestra svojim kćerima.

Sharon Stone

Play logo

Sharon Stone postala je ultimativni simbol ljepote 90-ih nakon svoje glavne uloge u erotskom trileru 'Basic Instinct' iz 1992. To joj je također donijelo Zlatni globus, a danas ova 64-godišnja glumica ima zavidnu karijeru iza sebe, ali još uvijek zrači posebnom ljepotom, baš kao i prvog dana.

Michelle Pfeiffer

Play logo

Jedinstvena struktura kostiju Michelle Pfeiffer učinila ju je jednom od najljepših filmskih glumica, iako je dala sve od sebe da izbjegne da bude tipizirana kao zgodna žena te se tijekom svoje kerijere koja traje više od 40 godina bavila i ozbiljnim i zanimljivim ulogama. Devedesetih nas je osvojila ulogom Žene mačke u Batmanu iz 1992., a danas ova 64-godišnja glumica i dalje radi punom parom i izgleda nevjerojatno dobro.

Sandra Bullock

Play logo

Sandra Bullock bila je i ostala multitalentirana glumica koja je sjajna u svemu što radi, bilo da je komedija, romansa ili drama. Devedesetih nas je osvojila svojom prirodnom ljepotom i ulogama u filmovima kao što su 'Brzina', 'Dok si spoavao' i 'Magija', a kasnije i ozbiljnijim filmovima poput 'Gravitacije' i 'Priče o prvaku' za koji je 2010. osvojila i Oskara. Proglašena je i za najljepšu ženu naroda 2015. godine, a danas sa svojih 58 godina izgleda toliko dobro da i dalje može konkurirati za ovu titulu.

Alicia Silverstone

Alicia Silverstone jedna je od onih glumica koja nas istog trenutka teleportira u 90-e. Proslavila se u filmovima kao što su 'The Crush' i 'Clueless', no vjerojatno ju je pojavljivanje u Aerosmithovom videu za 'Cryin' učinilo ultimativnom ljepoticom tog vremena. Danas ova 46-godišnjakinja više nije toliko aktivna kao neke druge žene na ovom popisu, ali i dalje izgleda dobro.

Halle Berry

Halle Berry prošla je sve. Od kraljice ljepote postala je hvaljena glumica koja se probijala 90-ih pa sve do prve Afroamerikanke koja je osvojila Oscara za najbolju glumicu 2002. godine, ali i Bondove djevojke iste godine. Danas, ova 56-godišnjakinja još uvijek zrači prirodnom ljepotom kojoj zavide i upola mlađe žene.

Catherine Zeta-Jones

Catherine Zeta-Jones oličenje je holivudske ljepote. Svoju svjetsku slavu stekla je u filmovima poput 'The Mask of Zorro' iz 1998. i 'Klopka' iz 1999., koji su istaknuli njezinu bezvremensku ljepotu i magnetizam na ekranu, a iako je od tada bez sumnje prošla kroz određene tretmane i operacije, ova 53-godišnjakinja i dalje izgleda odlično.

Julianne Moore

Iako je prošloi više od 30 godina otkako je Julianne Moore stvorila ime za sebe u Hollywoodu, ova 61-godišnjakinja danas izgleda kao da je zapela u 90-ima, barem što se njezinog izgleda tiče. Crvena kosa i porculanska put bile su i ostale značajke koje čine jedinstvenu ljepotu ove Oskarovke.

Meg Ryan

Meg Ryan bila je kraljica romantičnih komedija iz 90-ih. Njezin jedinstveni stil i prirodna ljepota stvorili su nevjerojatno šarmantan paket, čineći je jednom od najljepših žena tog razdoblja. Iako glumica više nije toliko aktivna u svojoj karijeri, nedavno je navršila 61. godinu i moramo priznati da i dalje izgleda sjajno. Možda ne više tako prirodno kao 90-ih, ali defintitivno dobro.

Play logo
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.