Uzbudljivo je u ''Braku na prvu'

Saša pokazala i ranjivu stranu : " U ovom trenutku, mislim da nemam više snage nastaviti'

Saša je uz razgovor s ekspertom Borisom Blažinićem i partnerom Bojanom, otvoreno priznala da nije očekivala da će shvatiti da nije riješila traume iz prošlosti, ali i pokazala svoju ranjiviju stranu

thumbnail

"U ovom trenutku, mislim da nemam više snage nastaviti", rekla je Saša Đorić ekspertu Borisu Blažiniću i partneru u showu Bojanu Mrđenoviću. Sve se to odvilo kroz suze budući da je kroz razgovor s psihoterapeutom Saša spoznala neke stvari o sebi.

"Moram li ja uvijek suze puštati da bi mene netko doživio u potpunosti? Žao mi je što ne znam kako ja to izgledam vani, što nosim u sebi, da moram pustiti suzu da me ljudi dožive da nisam kamen. On me do jučer doživljavao tako. Uvijek moram proći kroz to da bi me netko u potpunosti doživio", rekla je. Priznala je kako nije rješila neke traume iz prošlosti već je samo pobjegla od njih.

"Probat ću ponovno, legitimno sam mogla otići", dodala je. Baš kao i ona, i Bojan kaže kako je spreman ostati jer nije potrošio puno energije, iako se čini suprotno.

"Konačno si počela razgovarati s čovjekom, a on to želi", rekao joj je Boris i dodao kako je potrebno još raditi na njihovom odnosu.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.