RTL-ova akcija 'Glasno' privukla je tolike kreativce da su zaslužili posebno izdanje emisije TOP.HR

Akcija "GLASNO!" u organizaciji RTL Musica, puna je dva mjeseca uspješno probijala zidove izolacije, karantene, socijalnog distanciranja i rušila sve granice tišine.

RTL-ova akcija 'Glasno' privukla je tolike kreativce da su zaslužili posebno izdanje emisije TOP.HR

Poticanje stvaralaštva i povezivanje ljudi bila je osnovna misija ove inicijative, a sudionici su nam pokazali koliko snage i kreativnosti nose u sebi i s koliko se pozitive možemo nositi s teškim situacijama. 

Inicijativu su podržale mnogobrojne zvijezde, poput Severine, Damira Kedže, Ide Prester, Ivice Kostelića, Baby Dooksa, Ane Rucner, Zvjezdana Ružića,itd., a iako su tijekom ova dva mjeseca pristigli zbilja mnogobrojni sjajni radovi, za spomenuti svaki bi nam trebala u najmanju ruku višesatna emisija i TOP 400 lista.

Dva mjeseca smo s vama plesali, pjevali i ludirali se, a danas smo, za kraj akcije, vaša videa iz akcije 'GLASNO' spojili u jedan poseban video zahvale.

Slali ste nam puno dobrih vibracija i tako smo zajedno kreirali najpozitivniju uspomenu, u ne toliko pozitivnom razdoblju.
A kao dodatno iznenađenje i nagradu za vaš trud, u subotu 30.5. u 13.45 na RTL 2 emitiramo specijalno izdanje emisije TOP.HR, posvećenu upravo ovoj akciji i vašim radovima.

Ana Radišić s gostima u studiju i dnevnim boravcima, donose vam presjek najboljih radova…Javite prijateljima, mamama i tatama, možda će baš netko od vas dobiti svojih par minuta na televiziji.Većinu odabranih radova i dalje možete pronaći na facebook stranici RTL Music-a, a baš svi vaši radovi se i dalje nalaze na stranicama Rtl.hr/tv/glasno.

Tisuću puta, hvala svima!

Ne propustite Top.Hr i ostanite uvijek glasni (i odgovorni)!