Stižu bebe

Ronaldo se pohvalio da u njihovu obitelj stiže 'pojačanje'

Jedan od najuspješnijih nogometaša na svijetu Cristiano Ronaldo objavio je kako on i njegova partnerica čekaju blizance

profimedia-0481005350.jpg
Foto: www.profimedia.hr

Portugalski nogometaš osim što je jedan od najuspješnijih i najplaćenijih nogometaša na svijetu jedan je od i ženama najzgodnijih. Mnoge su se rastužile kada je prije nekoliko godina, Cristiano Ronaldo objavio da je zaljubljen u devet godina mlađu  Georginu Rodriguez. Prije tri godine, na svijet je došla i njihova zajednička kćer Alana Martina, a sada su Cristiano i Georgina odlučili proširiti obitelj i to za dva člana.

Naime, slavni par je na društvenim mrežama objavio kako je zanosna manekenka trudna.

"Presretni smo što možemo objaviti da očekujemo blizance. Naša srca su puna ljubavi i jedva čekamo da vas upoznamo. Blagoslovljeni smo", stoji uz opis fotografije na kojoj Ronaldo i Georgina poziraju u krevetu i drže 2 slike ultrazvuka.

Cristiano nikada nije krio da želi veliku obitelj tako je nekoliko puta rekao kako priželjkuje sedmero djece. Čini se kako bi mu se i ta želja mogla ostvariti. Naime, Ronaldo je mnoge šokirao svojom odlukom prije 11 godina, kada je imao sao 26 godina postane otac. Naime, Ronaldo je u tajnosti platio surogat majku koja mu je rodila troje djece. Danas 11 -godišnjeg Cristiana Ronalda Juniora te prije četiri godine blizanace Evu i Matea. S Georginom je godinu nakon blizanaca dobio kćer, a uskoro će u njihovu obitelj stići dva nova člana.

Image
Profesionalni varalice

Nogometaši preljubnici: Tko je sve „igrao“ izvan bračnog terena?

Zasad nije poznat spol djece, no u svakom slučaju čestitke sretnom paru stižu iz cijeloga svijeta. Naime, Ronaldova objava u samo nekoliko sti ima više do 25 milijuna lajkova i gotovo 400 000 komentara i čestitki.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.