Profesionalni varalice

Nogometaši preljubnici: Tko je sve „igrao“ izvan bračnog terena?

Afere, laži, razvodi i slomljena srca nisu rijetkost u svijetu vrhunskog sporta gdje se okreću milijuni, pa smo se prisjetile legendarne ekipe nogometaša iz engleskih klubova koji su slamali srca svojim ženama brojnim i uzastopnim preljubima.

BeFunky-collage.jpg
Foto: www.profimedia.hr

Opće je poznata stvar da u svijetu bogatih i slavnih paparazzi i tabloidi gotovo na dnevnoj bazi rozotkrivaju nove afere, preljube i tako potaknu brojne razvode. No, iako varanja ima u svim slojevima društva, prevare su posebno česte u redovima profesionalnih, svjetski poznatih nogometaša. Vrhunski nogometaši kao da ne mogu zadržati poglede i ruke od ljepotica koje ih prate u stopu, pa nebrojeno puta "zabrazde" i prevare svoje bolje polovice. I dok su tako neke afere završavale razvodima, druge su pak bile praštane - nekoliko puta.

Image
Kratke veze

Stare ljubavi: Slavni holivudski parovi koji su bili zaručeni

U nastavku ti donosimo pet slavnih nogometaša koji su svojim preljubima obilježili 21. stoljeće. Osim što vole zalaziti u krevete starleta i prostitutki, zajedničko im je i to što su svi s naše liste nekoć igrali u uglednim engleskim nogometnim klubovima. Prisjetimo se njihovih najvećih skandala.

Kolo Toure

Stožerni igrač Manchester Cityja, Liverpoola i Obale bjelokosti, Kolo Toure imao je jako zanimljivu aferu. Naime, mladoj i nadubodnoj manekenki Kessel Kasuisyo rekao je da mu je pravo ime Francois i da se bavi prodajom rabljenih automobila. Dvije godine viđao se Kolo s Kessel, a cijelo vrijeme je govorio da je trgovac automobilima u Ghani. Cijelo to vrijeme Kolo je bio zaručen, a tijekom afere oženio je Awo Toure. Kolo, iznimno omiljen igrač Obale bjelokosti, nijekao je čitavu aferu, a na kraju mu se sve obilo o glavu jer su ga obje dame ostavile.

shimmer fallback

David Beckham

Davne 2004. godine David Beckham igrao je u Real Madridu, a u medije je izišla priča o aferi s njegovom asistenticom Rebeccom Loos. Kao jedan od najboljih nogometaša u povijesti, Beckham je imao svijet na dlanu, a afera je poljulala i brak s Victoriom, bivšom pjevačicom Spice Girls. Victoria je odselila od supruga te je izbacila solo sing u kojem je svijetu obznanila koliko je povrijeđena Davidovom aferom s mlađahnom Rebeccom, koja je pak sočne detalje njihove afere prodavala tabloidima mjesecima. Ipak, na kraju se bračni par Beckham pomirio te zakopao ratnu sjekiru, a danas su sretniji no ikad prije.

shimmer fallback

John Terry

John Terry, nekadašnji kapetan engleske reprezentacije, svojevremeno je bio jedan od najboljih obrambenih igrača, ali je istovremeno bio i stalan predmet tabloidskih napisa. Jedan od najvećih skandala koji je duboko potresao englesku nogometnu reprezentaciju je izišao u javnost netom prije Svjetskog prvenstva 2010. godine. Oženjeni Terry zaveo je djevojku bivšeg suigrača iz Chelsea, Waynea Bridgea.

Osim toga, Bridgeova djevojka Vanessa Perroncel ostala je trudna tijekom te afere, a Terry je organizirao i platio pobačaj. Bridge se povukao iz nogometne reprezentacije zbog svega toga, a navijači su optužili Terryja da je on kriv za loše rezultate engleske reprezentacije na prvenstvu u Južnoafričkoj Republici. Očekivano, ni njegova supruga Toni, blago rečeno, nije bila oduševljena cijelom pričom, ali mu je svejedno odlučila oprostiti.

shimmer fallback

Wayne Rooney

Coleen McLoughlin i nekadašnja nogometna zvijezda Wayne Rooney u braku su od 2008. godine. Bila je to očekivana odluka nakon šest godina duge veze koja je započela još dok su bili srednjoškolci, u vrijeme kada Rooney nije bio ni bogat, a ni poznat. I sve je bilo bajno na početku, zajedno su dobili četvero djece, i prema javnosti ostavljali dojam savršenog para. No to se ubrzo pokazalo kao potpuno iskrivljena slika, jer njihov brak bio je sve samo ne skladan i miran. Naime, tijekom godina, Wayne je doista nebrojeno puta prevario svoju Coleen, a ona je i dalje ostajala uz njega!

Nogometaš se tako osim po golovima proslavio i aferama s prostitutkama, a poznato je i kako voli popiti puno previše i tulumariti kao da je još uvijek slobodan i mlad muškarac. Tako su se u njegovom zagrljaju našle konobarice, starlete, supruge drugih nogometaša i manekenke. Coleen je uzaludno postavljala ultimatume, prijetila odlaskom i rastavom, ali niti je to njega zaustavilo, niti ga je ona napustila. Baš suprotno, oprostila mu je sve skandale i nevjere.

shimmer fallback

Ashley Cole

Ashley Cole, bivši igrač Chelsea, također je varao svoju tadašnju suprugu. Cole je tako varao pjevačicu Cheryl Cole s nekoliko žena. Konačni raspad njihovog braka dogodio se 2013. godine kada je čak pet žena izišlo u javnost s tvrdnjom da su spavale s Ashleyem. Njihov brak imao je velikih problema nekoliko godina ranije kada je frizerka Aimee Walton ispričala tabloidima da je spavala s Ashleyem. Međutim, Ashley je uvjerio Cheryl da se vrijedi boriti za njihov brak – no na kraju je ljubavi ipak presudila njegova konstantna opčinjenost drugim ženama.

shimmer fallback
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.