Iznenađenje koje će pamtiti

Savršen dar za fana Harryja Pottera? Ovog Božića pošalji mu personalizirano Hogwarts pismo!

Legendarna priča o malom čarobnjaku Harry Potteru i njegovoj borbi protiv zla oduševljava fanove već više od dvadeset godina, a ako i ti poznaješ kojeg zaluđenog Potter fana imamo sjajnu ideju što da mu pokloniš ovog Božića!

BeFunky-collage (5).jpg
Foto: Unsplash

Kada je prva knjiga o Harry Potteru ugledala svjetlo dana sada već davne 1997. nitko nije mogao ni zamisliti da će se raditi o najprodavanijoj knjizi svih vremena – koja će po popularnosti nadmašiti čak i Bibliju! Od tada do danas Harry Potter svijet začarao je i opčinio milijune čitatelja, a potom i gledatelja, pa su mnogi odrasli uz likove Harryja, Rona i Hermione. Ne čudi nas stoga da Harry Potter baza fanova uopće ne opada s godinama, već i dalje zadržava svoje vjerne obožavatelje koji tvrde da će do smrti biti zakleti fanovi priča o svijetu čarobnjaštva.

S obzirom da takve ljude među mlađom generacijom od 20-30 godina starosti doista nije teško pronaći, jer je upravo njima djetinjstvo uvelike bilo obilježeno knjigama i filmovima o Harry Potteru, sigurne smo da i ti poznaješ barem jednog strastvenog Potter fana. Baš zato ti danas donosimo ideju za poklon koji bi tu tebi dragu osobu zaisgurno u potpunosti oduševio. Naime, pronašle smo online adresu na kojoj možeš naručiti personalizirano Hogwarts pismo koje stiže direktno na adresu tebi drage osobe. Doista, ne znamo tko se ne bi veselio takvoj pošiljci od poštara.

Možda ga ne donose sove na vrata kao u samom filmu ili knjizi, no zahvaljujući Zakutnoj ulici u Zagrebu, slanje Hogwarts pisma itekako je moguće. Tako možeš sastaviti personalizirano pismo koje sadržava voštani pečat škole i omot sa žigom Ministarstva, zbog čega izgleda poprilično realno. Prosječan vremenski rok izrade personaliziranog pisma od zaprimanja narudžbe je do 24 sata, a u njemu možeš napisati što god poželiš te svako pismo sadrži dva komada pergamenta.

Podsjetimo se, Zakutna ulica je zagrebački brend i dućan specijaliziran upravo za Harry Potter memorabiliju i simpatične predmete koji nas sve barem na trenutak uvlače u svijet čarobnjaštva. Pored pisma, u Zakutnoj ulici možeš pronaći i uokvirenu Hogwarts Diplomu s pečatom škole i žigom Ministarstva Magije, koja je idealna za sve one koji već unaprijed znaju što će se u filmu dogoditi i koji lik će što reći prije nego sam film pokaže. Također u njihovoj ponudi dostupni su i drugi zanimljivi znaci pažnje, poput Darova smrti, Karte za Haranje, Time Turner, Zlatna premium ogrlica, Firebolt metloboj ogrlice i još mnogo toga. Zapravo se radi o pravom malom raju za sve obožavatelje Hogwartsa i prepoznatljivih predmeta iz franšize. Tu se mogu nabaviti i čarobni štapići i karta za vlak za Hogwarts, ako ikada doista poželiš pobjeći iz svijeta realnosti i bezjaka u svijet magije.

Ako ti se ideja o slanju posebnog, intimnog i personaliziranog Hogwarts pisma svidjela, sve informacije o naručivanju možeš pronaći ovdje, a ono što smo mi saznale je to da izrada pisma košta 150 kuna. Razumna cijena za sreću i uzbuđenje tebi omiljenog Potter fana.

Image
Slatko i slano

Stigla je prva službena Harry Potter kuharica