Puno noviteta

Od Sluškinjine priče do Farga: Filmovi i serije u kojima ćemo uživati ovog travnja

U travnju će nas na streaming servisima veseliti mnogi filmovi i serije strane i domaće produkcije

Filmovi i serije u travnju
Foto: www.profimedia.hr

Na samom početku proljeća obradovali su nas mnogi filmovi i serije koje ćemo moći gledati na popularnim streaming servisima kao što su RTL Play Premium, Netflix, ali i HBO Go. Iako je vrijeme sve ljepše, temperature sve više, a sunce sjajnije, dobri filmovi i serije nikada se ne propuštaju.

Image
Filmske novosti

Ovo su novi filmovi i serije u kojima ćemo uživati u ožujku

Za svaki trenutak proveden u domu imamo savršene filmove i serije kojima nećeš moći odoljeti. Bilo da se veseliš novom nastavku serije Sluškinjina priča ili da tražiš pomoć kako lakše zaspati, streaming servisi pobrinuli su se da ne budeš razočarana. Osim nastavaka popularnih serija i emisija kao što je The Circle, ovog travnja intrigirat će nas i mnogi novi filmovi i serije.

Osim djela strane produkcije, na RTL Play Premium dolazi i jedna srpska serija u kojoj glume mnogi poznati glumci kao što je Goran Bogdan. Prepusti se čarobnom svijetu u koji te nose filmovi i serije, a mi imamo popis onih najzanimljivijih koje ne smiješ propustiti ovoga travnja.

Concrete Cowboy (2. travnja)

Mlada zvijezda serije Stranger Things Caleb McLaughlin udružio je snage s neodoljivim Idrisom Elbom u novom Netflixovom filmu Concrete Cowboy. Radnja ovog kaubojskog filma smještena je u modernom svijetu. Mladi Caleb susreće se s dugo izgubljenim ocem te otkriva cijelu novu kaubojsku subkulturu Sjeverne Philadelphije.

Just Say Yes (2. travnja)

Netflix je u posljednje vrijeme počeo plasirati sve više filmova koji nisu samo s engleskog govornog područja. Ova Nizozemska komedija prati mladenku koja u posljednjem trenutku doživi šok pred samo vjenčanje, a dodatnu dramu unosi i njezina sestra koja se u istom trenutku zaručila.

Madame Claude (2. travnja)

Još jedna Netflixova poslastica dolazi nam na početku travnja. Film prati poznatu Parižanku koja je tijekom 60-ih vodila bordel koji je usluživao samo najelitniju klijentelu. Film se osim njezinim životom bavi i vrlo važnim temama položajem žena tadašnjem u društvu.

The Circle 2 (14. travnja)

Jedna od najluđi i najpopularnijih Netflixovih emisija vraća se s drugom sezonom. The Circle nas je osvojio u prvom valu pandemije, a ne sumnjamo kako ćemo uživati i u novim zgodama potpuno novih kandidata.

Sluškinjina priča (29. travnja)

Jedna od najnagrađivanijih distopijskih serija vraća se s novom sezonom. Sluškinjina priča nije samo osvojila publiku nego i kritičare, a ne sumnjamo kako će nova sezona biti jednako dobra. U novim nastavcima June uzvraća udarac Gileadu, a njezino predvođenje pobunjenika donosi joj mnogo opasnih izazova.

Headspace Guide to sleep (28. travnja)

Ako ti se svidjela Headspaceova mala škola meditacije, onda svakako trebaš pogledati i jednako korisnu školu dobrog sna. Dobar san važan je ne samo za naše fizičko nego i mentalno zdravlje tako da ovu mini seriju svakako trebaš staviti na kalendar.

Fargo (1. travnja)

Ne, nije prvotravanjska šala, nova sezona serije Fargo zbilja je tu. Četvrta sezona popularne serije bavi se na dva kriminalna sindikata koja sklapaju naizgled vrlo nesiguran mir. Seriju ćeš moći gledati na HBO Go platformi, a kako će sve epizode biti dostupne u isto vrijeme, taman će ti dobro doći kao zanimacija za nadolazeće blagdane.

Otkrivanje kraljevskih tajni (1. travnja)

Na RTL-ovom Play Premium servisu moći ćemo gledati seriju koja otkriva dugo čuvane tajne britanske kraljevske obitelji. Samo autori navode kako Palača skriva mnoge tajne dokumente, ali ništa ne može ostati skriveno zauvijek. Teme koje obrađuje uistinu su sočne, ponajprije kontroverzni intervju s princezom Dijanom i odnos kraljice i premijerke Thatcher.

Tražeći pravdu (25. travnja)

Film Tražeći pravdu prati mladog odvjetnika Briana Stevensona na njegovom pravnom putu. Među mnogim zanimljivim slučajevima, posebno nam je zanimljiv onaj u kojem zastupa Waltera McMilliana, muškarca koji je optužen za ubojstvo 18-godišnjakinje iako dokazi upućuju da je nevin. Film možeš gledati na HBO kanalu.

Prijatelji (15. travnja)

Legendarna serija nekada je bila dostupna na Netflixu, no sada ćeš ju moći u cijelosti pogledati na HBO Go platformi. Svih 10 sezona bit će dostupno za bindgeanje, a mislimo kako radnju serije ne moramo posebno objašnjavati.

Močvara (15. travnja)

Srpska serija Močvara prati inspektora Nikolu kojeg glumi Goran Bogdan. Nikola je i sam bivši huligan koji se mora suočiti sa svojom mračnom prošlošću i svim njenim tajnama kako bi otkrio manijakalnog ubojicu koji hara ulicama Beograda. Ovu odličnu dramsku seriju moći ćeš gledati na RTL Play Premium servisu.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.