Image
Foto: www.profimedia.hr
10. Gwen Stefani
Foto: www.profimedia.hr

10. Gwen Stefani

Američka je pjevačica i modna dizajnerica, 52-godišnja Gwen Stefani, nalazi se na 10. mjestu najzgodnijih celebova iznad 40 godina. Svoju je karijeru započela kao glavna pjevačica rock sastava No Doubt, a kasnije je nastavila sa samostalnim radom, prodavši preko 40 milijuna albuma širom svijeta. Ova zgodna plavuša prava je trendseterica, a dizajnirala je i nekoliko linija odjeće.

9. Linda Cardellini
Foto: www.profimedia.hr

9. Linda Cardellini

Američka glumica Linda Cardellini deveta je na listi, a najpoznatija je po svojim glavnim ulogama u tinejdžerskoj drami "Freaks and Geeks", medicinskoj drami "ER" i dramskom trileru "Bloodline". Ova 46-godišnja glumica poznata je i po ulozi Velme u filmovima "Scooby-Doo", a nominirana je i za brojne nagrade.

8. Ewan McGregor
Foto: www.profimedia.hr

8. Ewan McGregor

Jedini muškarac u top 10 najzgodnijih celebova iznad 40 je škotski glumac Ewan McGregor, jedan od najpopularnijih i najbolje plaćenih hollywoodskih glumaca. Ovaj 51-godišnjak uspješan je u blockbusterima kao i u manjim filmovima, a najpoznatiji je po ulozi Obi Wan Kenobija u početnoj trilogiji "Zvjezdanih ratova". Očekujemo ga i ove godine u seriji "Obi-Wan Kenobi".

7. Jennifer Connelly
Foto: www.profimedia.hr

7. Jennifer Connelly

Na sedmom mjestu smjestila se 51-godišnja glumica Jennifer Connelly koju smo gledali u Netflixovoj seriji "Snowpiercer", a gledat ćemo ju i u nadolazećem "Top Gunu". Connelly je ostvarila još brojne zapažene uloge rijekom svoje karijere, koju je započela kao dječji model, nakon čega je debitirala u kriminalističkom filmu "Once Upon a Time in America" iz 1984. godine.

6. Kate Beckinsale
Foto: www.profimedia.hr

6. Kate Beckinsale

Slavna Engleskinja nalazi se na šestom mjestu liste najzgodnijih celebova iznad 40, a riječ je o glumici koju je časopis FHM plasirao ju je na 12. mjesto u izboru "100 najzgodnijih žena 2008". Riječ je o Kate Beckinsale, glumici koja je svjetsku slavu stekla 2001. godine u holivudskom filmu "Pearl Harbor", gdje je glumila uz Bena Afflecka. Osim što je poznata glumica, 48-godišnja Beckinsale završila je prestižno Sveučilište Oxford, gdje je diplomirala na francuskoj i ruskoj književnosti.

5. Monica Bellucci
Foto: www.profimedia.hr

5. Monica Bellucci

Zavodljiva crnka smjestila se na peto mjesto liste najzgodnijih celebova iznad 40, a riječ je o talijanskoj glumici i modelu, 57-godišnjoj Monici Bellucci. Smatrana jednom od najljepših žena svijeta i seks-simbolom, Bellucci je prvo započela karijeru modela, a zatim debitirala u filmu "Bram Stoker's Dracula". Svjetsku slavu je stekla tek glavnom ulogom u talijanskom filmu "Malèna" iz 2000. godine.

4. Morena Baccarin
Foto: www.profimedia.hr

4. Morena Baccarin

Morena Baccarin 42-godišnja je brazilska glumica i zauzela je četvrto mjesto liste najzgodnijih celebova iznad 40. Glumila je u brojnim poznatim serijama i filmovima, među kojima su "Deadpool", "Firefly", "Gotham" i "The Endgame", a za ulogu u dramskoj televizijskoj seriji "Domovina" bila je nominirana za nagradu Emmy.

3. Salma Hayek
Foto: www.profimedia.hr

3. Salma Hayek

Na trećem mjestu liste najzgodnijih celebova iznad 40 nalazi se 54-godišnja Salma Hayek. Ova glumica meksičkog podrijetla smatra se jednom od najmoćnijih i najutjecajnijih latino glumica Hollywooda, kao i jednom od najljepših žena svijeta, a najviše ju pamtimo po ulogama u filmovima "Desperado", "Frida", "Bilo jednom u Meksiku" i "Starci".

2. Jennifer Beals
Foto: www.profimedia.hr

2. Jennifer Beals

Druga na listi najzgodnijih celebova iznad 40 je američka glumica i bivša manekenka Jennifer Beals, koju najviše pamtimo po ulozi Alex u legendarnom filmu "Flashdance", za koju je nominirana i za nagradu Zlatni globus za najbolju glumicu. Beals danas ima 58 godina te i dalje osvaja dobrim izgledom, a nakon "Flashdancea" pojavila se u brojnim ulogama.

1. Marisa Tomei
Foto: www.profimedia.hr

1. Marisa Tomei

Ako je vjerovati ljudima na internetu, najzgodnija osoba iznad 40 je američka filmska, kazališna i televizijska glumica Marisa Tomei. Ova 57-godišnjakinja dobitnica je Oscara za najbolju sporednu žensku ulogu u filmu "Moj rođak Vinny" iz 1992., a njezina uloga u romantičnoj komediji "Samo ti" iz 1994. godine bila je jedna od njenih zapaženijih uloga.

Top 10 najzgodnijih

Prema mišljenju 'običnih' ljudi: Ovo su najzgodnije slavne osobe iznad 40.

Ljepota je vrlo subjektivan pojam jer svatko od nas različite stvari smatra lijepima, posebno kada je riječ o drugim ljudima - neki smatraju da su ljepši ljudi s plavom kosom i plavim očima, a drugi će reći da su ljepši oni sa smeđom kosom i zelenim očima. A kada je riječ o slavnima, postoje neke poznate osobe koje su stvarno privlačne, s čime će se većina složiti. Često upravo poznati časopisi rangiraju celebove među top 100 najzgodnijih, no ovoga puta to su učinili "obični" ljudi, korisnici interneta koji su napravili svoju listu najatraktivnijih osoba starijih od 40 godina. Njihov izbor je zanimljiv, a mi smo izdvojile top 10 najzgodnijih celebova prema njihovom mišljenju.

N.B.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.