Prva pa prava

Mladost ludost ili? Ove slavne face su vrlo mlade ušle u brak

Neki od njih imali su toliko buran bračni život da su se se i pet puta stali pred matičara, dok su se drugi dvaput obećavali istoj osobi, ženili se i razvodili. Kako bi sve to mogli morali su rano početi

profimedia-0137015180.jpg
Foto: Profimedia

Mladenačke ljubavi su divne. Romantične, sanjarske i najčešće one koje ostaju kao lijepo sjećanje na period života u kojem smo bili još bezbrižni. Rijetki su oni koji će tu prvu ljubav okruniti brakom, no ima ih. Još rjeđi pak oni čiji će mladenački brak opstati, dočekati zrelost, biti okrunjen djecom i unucima, no ima i njih. Čak i među slavnima. Victoria i David Beckham vjenčali su se mladi i još su zajedno, što je zaista rijetkost. U nastavku ti donosimo celebritije koji su mladi uplovili u bračnu luku. I iz nje, većina njih, nakon nekog vremena isplovili.

Image
Godine su samo broj

10 slavnih frajera koji su ljubav pronašli sa starijim ženama

Angelina Jolie i Jonny Lee Miller

Angie je imala 21 godinu kada se udala za tri godine starijeg kolegu Jonnyja Leeja Millera, koji se kasnije proslavio ulogama u filmovima Trainspotting 1 i 2 te serijom Sherlock i Watson. Par se upoznao snimajući film Hakeri 1995. godine. Vjenčali su se vrlo brzo, godinu dana kasnije, a razveli 1999. Johnny se kasnije vjenčao Michele Hicks, no i razveo 2018. nakon deset godina braka. Angie se udala za Billyja Boba Thorntona, godinu dana nakon što se razvela od Jonnyja. U braku su bili tri godine, a onda je 2005. došao Brad Pitt. Nakon dugogodišnje veze, vjenčali su se 2014., ali i razveli pet godina kasnije. Bio je to vrlo neuredan i turbulentan razvod koji se odvijao pred očima javnosti.

POGLEDAJ VIDEO: Joga za opuštanje s Tanjom

Jessica Simpson i Nick Lachey

Jessica Simpson u 22. se udala za svog prvog supruga, pjevača Nicka Lacheyja koji je od nje stariji devet godina. U braku su proveli četiri godine, a onda otišli svatko svojim putem. Bilo je to 2006. Zanimljivo je da je Jessica objavila zaruke s igračem američkog nogometa Ericom Johnsonom nakon samo sedam mjeseci veze, a samo dva tjedna nakon što je njezin bivši suprug Nick objavio zaruke s Vanessom Minnillo s kojom je i danas u braku te ima troje djece. I Jessica je u braku s Ericom te također imaju troje djece.

Hilary Duff i Mike Comrie

Glumica Hilary Duff za svog se prvog supruga udala 2010. kada su joj bile 22 godine. On je bio stariji od nje osam godina. U braku su proveli četiri godine, dobili sina pa se rastali. Hilary se 2019. udala za Matthewa Koma i s njim dobila još dvoje djece, a Mike se više nije ženio. Hilary i Mike ostali su u dobrim odnosima i zajedno odgajaju sina.

shimmer fallback

Macaulay Culkin i Rachel Miner

Glumac koji se proslavio ulogom u najpopularnijem božićnom filmu svih vremena, Sam u kući, maloljetan je uplovio u bračnu luku. Imao je samo 17 godina i trebala mu je dozvola roditelja kako bi se vjenčao s izabranicom, tada 18-godišnjom Rachel Miner. Bilo je to 1998. godine. Njihov brak potrajao je četiri godine. Macaulay Culkin u vezi je s Brendom Song te je prije godinu dana postao otac kćerkice Dakote koja je dobila ime po prerano preminuloj Macaulayevoj sestri.

shimmer fallback

Melanie Griffith i Don Johnson

Melanie Griffith imala je samo 14 godina kada je na setu filma "The Harrad Experiment" upoznala 22-godišnjeg Dona Johnsona. Počeli su živjeti zajedno kada joj je bilo 15 pa čekali do njezine 18. da se vjenčaju. Bilo je to 1976., ali brak nije potrajao. Razveli su se nakon samo pet mjeseci. No, i ponovno vjenčali 13 godina kasnije. U međuvremenu oboje su bili u brakovima u kojima su dobili po jedno dijete. U svom drugom braku (koji je svakome od njih po redu bio treći) dobili su kćer Dakotu Johnson. Drugi put su se rastali 1994. nakon pet godina braka i ostali u dobrim odnosima. Dvije godine kasnije glumica se udala za Antonia Banderasa, s njim dobila kćer Stellu pa se razvela 2015. I s Banderasom je ostala u dobrim odnosima.

Uma Thurman i Gary Oldman

Prvi suprug Ume Thurman bio je njezin kolega, glumac Gary Oldman. Upoznali su se kada joj je bilo 18., vjenčali 1990. Umi je bilo 20 godina, a njemu 32. Razveli su se dvije godine kasnije. Jednom prilikom za Vanity Fair Uma je izjavila, osvrćući se na Garyja: "Upoznali smo se kada sam imala 18, a on je bio 12 godina stariji. Bila je to luda afera koja je završila, baš kao i što je trebala. On je bio moja prva ljubav. Nisam imala nikakvog iskustva prije njega". Gary Oldman trenutno je u petom braku, a onaj s Umom bio mu je drugi. Uma se 1998. udala također za kolegu Ethana Hawkea i razvela sedam godina kasnije. U braku su dobili troje djece.

Olivia Wilde i Tao Ruspoli

Glumica Olivia Wilde udala se za talijanskog princa i redatelja Taoa Ruspolija kada joj je bilo 19 godina, a njemu devet godina više. Zbog njega je pobjegla od kuće samo šest mjeseci nakon što su se upoznali. U braku su proveli osam godina. Nakon princa Olivia je bila zaručena za Jasona Sudeikisa s kojim je dobila dvoje djece. Ostavila ga je 2020., samo tri mjeseca prije, no što se otkrila njezina veza s deset godina mlađim glazbenikom Harryjem Stylesom. Njih dvoje upravo su ovih dana prekinuli.

Justin i Hailey Bieber

Kanadski pjevač Justin Bieber oženio se za manekenku Hailey Baldwin kada su mu bile 24 godine. U to vrijeme već je čitavo desetljeće bio planetarno popularan. Ona je imala samo 21. kada mu se zavjetovala na vječnu ljubav. Vjenčali su se 2018. i u proteklih pet godina puno toga prošli - njegovu bolest, depresiju, njezin moždani udar, no i dalje su zajedno.

David i Victoria Beckham

David i Victoria izlazili su dvije godine, prije no što su se vjenčali. Bilo je to 1999., u vrijeme kada su oboje bili na vrhuncu slave. Posh Spice i jedan od najboljih britanskih nogometaša sudbonosno "da" izrekli su u dvorcu u Irskoj kada je ona imala 25, a on 24 godine. U braku su već 23 godine, imaju četvero djece - Brooklyna Josepha (23), Romea Jamesa (19), Cruza Davida (17) i Harper Seve (7). Brak im je opstao unatoč Davidovim "izletima".

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.