Ljepota je u nesavršenosti

Ne žele biti kopije: Ove slavne dame odbijaju 'popraviti' svoje prirodne zube

Od celebova se očekuje da imaju savršen osmijeh i lijepe bijele zube, no brojne poznate dame obijaju srediti zube jer smatraju da ih upravo taj njihov 'nedostatak' čini jedinstvenima

profimedia-0372152225.jpeg
Foto: Profimedia.hr

Bogate i slavne osobe mogu kupiti praktički sve pa tako i savršen izgled. Uz mnogobrojne timove stilista i stručnjaka za ljepotu koji su zaduženi za njihov look kada se pojave na nekom javnom događanju ili crvenom tepihu, i ne čudi da naše omiljene zvijezde gotovo uvijek izgledaju besprijekorno.

Image
Obline su 'out'

Obline su out ili? Sve je više slavnih dama koje 'vraćaju' trend mršavosti

Međutim, i oni imaju svoje mane i fizičke nedostatke, a neki ih i s ponosom pokazuju. Iako se od poznatih očekuje da imaju savršen osmijeh i lijepe bijele zube zbog čega se često podvrgavaju raznim dentalnim zahvatima, brojne poznate dame naprosto ne žele ispraviti svoje 'krive' zube jer smatraju da ih upravo taj njihov 'nedostatak' čini jedinstvenima.

Neke su glumice, poput Kirsten Dunst, priznale kako su producenti filmova često od njih tražili da korigiraju svoje zube kako bi izgledale ljepše i što savršenije, no one su to odbile ili su umjesto toga odlučile nositi protezu samo za potrebe snimanja filma.

Ljepota je u nesavršenosti, a koje su sve slavne dame odbile ispraviti svoje zube otkrij u nastavku.   

Jewel Kilcher

Zubi slavne američke pjevačice i glumice poznatije samo kao Jewel nisu savršeni, no to nimalo ne umanjuje njezin nevjerojatan glazbeni talent niti ljepotu. Iako je zbog svog nepravilnog osmijeha često dobivala kritike, u jednom je intervjuu otkrila kako želi da je ljudi vole takvu kakva je.

Keira Knightley

Talentirana britanska glumica i zvijezda filmova 'Pirati s Kariba' također ima nepravilne zube, no to nije utjecalo na njezinu slavu. I sama je otkrila kako ju ta mana nimalo ne smeta te da nikad nije osjetila potrebu da ih ispravi ili pak promijeni svoj izgled.

Drew Barrymore

Popularna holivudska glumica proslavila se još kao dječja zvijezda, a zatim je za nju uslijedilo prilično turbulentno razdoblje iz kojeg je jedva izvukla živu glavu s obzirom na to da se borila s ovisnošću. Na sreću, danas je sve to iza nje. U svom postu na Instagramu je otkrila kako je svjesna da njezini zubi nisu savršeni, ali joj je zato dentalna higijena izuzetno važna pa je podijelila i svoju rutinu četkanja zuba na što su njezini pratitelji pozitivno reagirali u komentarima i pohvalili što je 'normalna'.

Kirsten Dunst

Talentirana glumica još je u djetinjstvu zapečatila svoj zvjezdani status kada se davne 1994. godine u filmu 'Intervju s vampirom' pojavila uz legendarna glumačka imena kao što su Brad Pitt i Tom Cruise. Iako je u intervjuima često znala dobivati neugodna pitanja na račun svojih zakrivljenih zuba, čini se da glumici to uopće ne smeta i da voli svoje tijelo, a tako treba biti.

Kate Moss

Unatoč tome što nema savršene zube, Kate Moss jedna je od najuspješnijih manekenki današnjice i upravo ju taj njezin nedostatak čini posebnom i drugačijom od svih ostalih. Osim toga, nakon nje i brojne su druge manekenke postale slavne upravo zahvaljujući svojim nepravilnim zubima.

Georgia May Jagger

Britansko-američka manekenka i dizajnerica snažnu čeljusti i upečatljiv osmijeh naslijedila je od svog slavnog oca, rock pjevača Micka Jaggera. Razmak između zuba doprinosi njezinom šarmu i kul karakteru pa i ne čudi da ih odbija popraviti. Štoviše, njezini razdvojeni zubi svojedobno su pokrenuli neobičan trend zbog kojeg su brojne žene željele imati osmijeh poput njezinog.

Vanessa Paradis

Francuska manekenka i glumica te bivša žena Johnnyja Deppa također je poznata po razdvojenim zubima, no nikad se nije zamarala tim svojim malim nedostatkom te ih često ponosno pokazuje, a upravo ju taj njezin nedostatak čini posebnom i šarmantnom.

Anna Paquin

Glumica Anna Paquin i zvijezda TV serije 'True Blood' u jednom je intervjuu kazala kako se zbog mnogih stvari u svom životu osjeća nesigurno, no njezini zubi nisu jedna od tih stvari. Priznala je da ju njezin razmak između zuba nimalo ne zabrinjava te ih ne namjerava popraviti, a dodala je i kako bi smanjivanje tog razmaka moglo negativno utjecati na njezinu karijeru.