"Dođi, pogodi, osvoji"

Posjetila sam set novog RTL-ovog nagradnog showa - i super se provela!

Dobre televizijske zabave nikad ne može biti previše, a za posve novu dozu smijeha, odličnih nagrad ai puno veselja pobrinuo se RTL, na kojem će se uskoro početi emitirati prve epizode novog nagradnog showa „Dođi, pogodi, osvoji“. Otišle smo na set provjeriti o čemu će se raditi.

6.jpg
Foto: Goran Horvatinec

Jesi li kad čula za slavni američki show „The Price is Right“? Upravo taj najudogovječniji nagradni show na svijetu, koji ove godine slavi svoj 50. rođendan, uskoro dolazi i u hrvatskoj inačici na RTL program, a baš svatko se može prijaviti i osvojiti vrijedne nagrade. Radi se o odličnom spoju televizijske zabave, natjecateljske vibre i bogatih nagrada, a to znam jer sam se u sve uvjerila iz prve ruke – posjetom setu!

Naime, odlučila sam se i sama uvjeriti u čemu leži šarm tog showa koji je još 50-ih pokorio SAD, a sada napokon dolazi i u Lijepu Našu te sam se tako zaputila u RTL-ov studio da sve izvidim na licu mjesta. Dakle, show „Dođi, pogodi, osvoji“ koncipiran je kao nagradna igra u kojoj natjecatelji licitiraju i pogađaju cijene proizvoda – na neki se način radi o natjecanju u što boljem poznavanju potrošačke košarice. U ovom te showu tako neće nitko pitati pitanja iz kemije ili povijesti sporta, apsolutno ne. No, ono što ćeš morati znati je to koliko košta kompot od bresaka ili pak čokolada, štapni mikser ili toster. Cilj je svakog od natjecatelja pogoditi što točniju cijenu određenog proizvoda, dakle – reći ili točnu ili manju od one stvarne. Doslovno je cilj ove igre – doći, pogoditi i kući ponijeti vrijedne nagrade!

Image
Foto: Goran Horvatinec

Iako sam inače skeptična prema bilo kakvim nagradnim igrama i u životu nisam nikad ništa osvojila, odlučila sam stupiti na „pozornicu“ seta i okušati sreću. Zašto i ne bih, kada su nagrade primamljive, a ja nemam što izgubiti? Kroz show je i mene i sve ostale natjecatelje i natjecateljice vodila naša popularna voditeljica Antonija Blaće, ali i slavni reper Marin Ivanović Stoka. Oni su nas svojom zaraznom energijom i opuštenošću dodatno uvukli u igru te svima nama natjecateljima izmamili osmijehe na lica, a vjerujem kako će tako biti i gledateljima koji će igru pratiti s malih ekrana.

Image
Foto: Goran Horvatinec

„Znam s ljudima, znam napraviti atmosferu, povjerenje publike odmah steknem i kada ih nagradim lijepim i vrijednim poklonima – nema greške. U prezentiranju stvari mogu si dopustiti malo više slobode pa očekujte itekako dobru zezanciju. Istinski je dobra atmosfera i svima bih savjetovao da nam se pridruže'', kratko je prokomentirao popularni reper o svojoj novoj televizijskoj ulozi. Inače, zanimljivo je da se Stoka vraća na male ekrane nakon dugog desetljeća izbivanja, pa je to još jedan razlog zašto mu se posebno veselimo.

Stala sam dakle ispred igračkog pulta i stala pogađati cijene predmeta. Iako sam prvu rundu igre vrlo brzo ispala, druga, kada se pogađala cijena kuhinjske električne vage – bila je moja pobjednička! Točno sam pogodila, jer je stvarna cijena vage bila 100 kuna, a ja sam ju procijenila na 99 kuna. Tako sam ušla u drugi krug igre u kojem su se testirale moje daljnje vještine znanja o cijenama svakodnevnih predmeta, ali i znanje o udaranju golf loptice – koje se pokazalo nikakvim.

Image
Foto: Goran Horvatinec

Drugi krug igre, koji inače nudi natjecateljima nudi čak 24 mini igrice za osvajanje velike nagrade, u mom je slučaju bio mini golf teren na kojem sam prvo trebala poredati 6 predmeta od najniže do najviše cijene, a zatim još i pogoditi lopticom rupu na terenu. Prvi dio mi nije toliko loše išao, no zato je ovaj s ubacivanjem golf loptice bio urnebesno loš – no, nema veze! Naposljetku sam uspjela te sam, na vlastito golemo iznenađenje, otišla sa snimanja s osvojenom kuhinjskom vagom i ručnim usisavačem.

S obzirom da nisam mislila niti da puno znam o potrošačkim cijenama, a nisam do sada imala iskustva ni u igranju ovakvih showova, svakako bih zaključila kako se u u ovu igru može uključiti svatko – i kući odnijeti nevjerojatne nagrade. Igra doista nije teška, a čak i ako si skeptična, brzo ćeš se opustiti jer je ekipa na setu jako zabavna, nasmijana i prijateljski nastrojena – što više možeš poželjeti? Ah da, možeš se poželjeti prijaviti, što bi svakako i trebala učiniti jer u „Dođi, pogodi, osvoji“ nemaš što izgubiti već samo osvojiti!

Image
Foto: Goran Horvatinec

Ako si se ikad dvoumila oko natjecanja u TV showovima, neka ti ovaj bude prvi – pršti zabavom, dobrim nagradama, a možeš prijaviti i cijelu svoju obitelj ili prijatelje koji će ti biti podrška i pomagati u pogađanju cijena. Ne zvuči li to kao dobra prilika?

Za sami kraj mi je još i Antonija Blaće, rekla važnu stvar koju trebam prenijeti svim našim čitateljicama i čitateljima: „ Ljudi, nemate što izgubiti! Najgore što se može dogoditi je da osvojite malu nagradu,  a oni sretniji, opremit će kuhinju, otići na putovanje…'', rekla je Antonija i stavila točku na i ove naše avanture. A kako će sve to izgledati, imat ćeš priliku uskoro vidjeti samo na RTL-u!

Image
Požuri

Jedan,dva tri- kupi biljku ti: Zagrebački Botanički vrt organizira rasprodaju biljaka