LASKAVA TITULA

Najseksi muškarac na svijetu Patrick Dempsey zaljubljen je u istu ženu 24 godine

Patrick je, u šestom desetljeću, postao najzgodniji muškarac na svijetu prema časopisu People, a njegovo srce već 24 godine pripada supruzi Jillian

profimedia-0801753971.jpg
Foto: Profimedia.hr

Časopis People i ove je godine je dodijelio titulu najseksi muškarac - pripala je 57-godišnjem glumcu Patricku Dempseyju. Ova laskava titula pripadala je najzgodnijim muškarcima u holivudskom svijetu. Na njihovom popisu bili su George Clooney, Johnny Depp, Richard Gere i još mnogi drugi.

Patrick Dempsey je dugo čekao na ovu titulu, godinama je bilo čudno što se glumca, najpoznatijeg kao seksi liječnika "McDreamy" iz TV serije "Uvod u anatomiju", preskače na ovom popisu. No sada je Dempsey koji je glumio u velikim hitovima uključujući "Enchanted" i "Bridget Jones's Baby" konačno dobio i službenu potvrdu.

Dempsey je rekao da je ovo "veliko priznanje i da mu je drago da je došlo u ovom periodu njegovog života. Ranije bi sigurno loše utjecalo njegov ego". Danas je predan humanitarnom radu i u sretnom je braku s vizažisticom Jillian, s kojom ima troje djece - 21-godišnju Talulu i 16-godišnje blizance Darby i Sullivan.

Patrick je odan svojoj obitelji, a ljubavna priča s Jillian započela je 90-ih godina prošlog stoljeća. Par se upoznao 1994. kada je Patrick bio klijent u Jillianinom frizerskom salonu, ali se nije odmah dogodila ljubav. Vezu su započeli 1997., a dvije godine kasnije su se vjenčali. No kao i svaki brak, i oni su imali velike bure, pa su se kratko razišli 2015. godine.

"Nisam bio spreman završiti naš brak. Nisam se osjećao kao da smo obavili sav posao. I oboje smo željeli obaviti taj posao. Tu je opet započelo", iskreno je rekao Dempsey 2016. za časopis People. Brak su uspješno spasili, a glumac je njihovu pomirbu nazvao "novim početkom". Njihova tajna? "Morate komunicirati, ostati otvoreni i ne biti lijeni. I ne odustati. I puno seksa!", rekao je kasnije Patrick. Jillian je također vrlo uspješna u holivudskom svijetu, poznata je frizerka i vizažistica od ranih 90-ih, a njezine klijentice su zvijezde poput Kristen Stewart, Kate Winslet, Emme Roberts, a postala je i uspješna poduzetnica u beauty svijetu.

Image
Foto: Profimedia.hr

U srpnju ove godine proslavili su 24. godišnjicu braka. "24 godine!! Na kakvom smo nevjerojatnom putu bili! Volim te! Sretna godišnjica", napisao je tada Patrick svojoj supruzi na Instagramu.

Pogledaj video: Jasmina stvara posebne lutke i ilustracije