Image
Foto: www.profimedia.hr
Jessica Lange
Foto: www.profimedia.hr

Jessica Lange

71-godišnja Jessica Lange izgleda kao prava elegantna diva Hollywooda. Godinama je na sceni te nas već desetljećima oduševljava svojim ulogama, ali i svakom svojom pojavom na crvenom tepihu. Najpoznatija je po filmovima "Tootsie", King Kong" i "Plavo Nebo", a mlađim generacijama je dobro poznata i po ulozi u hvaljenom horor serijalu "Američka horor priča".

Angela Bassett
Foto: www.profimedia.hr

Angela Bassett

61-godišnja glumica Angela Bassett izgleda najmanje 20 godina mlađe. Prekrasna Angela navodno redovito vježba te se pravilno hrani, a pobornica je i brojnih kozmetičkih tretmana koji joj pomažu smanjiti vidljivost bora na licu. S obzirom na to koliko je privlačna čak i u sedmom desetljeću života, svakako bismo rekle da joj mnoge mlađe kolegice zavide.

Michelle Pfeiffer
Foto: www.profimedia.hr

Michelle Pfeiffer

Michelle Pfeiffer će ovaj mjesec napuniti 63 godine, a izgleda u najmanju ruku dvadeset godina mlađe. Ova prekrasna plavooka glumica može se pohvaliti zavidnom linijom i prekrasnim tonusom kože, zbog čega izgleda znatno mlađe. Ipak, mnogi su zaključili kako je Michelle u jednom periodu života išla pod nož i koristila botoks.

Helen Mirren
Foto: www.profimedia.hr

Helen Mirren

75-godišnja Britanka Helen Mirren je oskarovka koja se proslavila zahvaljujući svojim raskošnim oblinama. Dugo je bila smatrana seks simbolom, a danas je pak otmjena dama koja je nedavno pravno zabranila da se njezine fotografije u časopisima fotošopiraju. Odlučila je da treba stati na kraj holivudskom zahtjevu za vječnom mladošću te jednostavno pokazati kako se može dobro izgledati i u 8. desetljeću života, a bez silnih operacija.

Meryl Streep
Foto: www.profimedia.hr

Meryl Streep

Ova višestruka oskarovka, kultna glumica i jednostavno presimpatična dama ima već 71 godinu, a i dalje se odlično drži. Svake godine oduševi nas u barem jednom novom hit filmu za koji pobere hvale kritike i publike, a u povijest je upisana i kao glumica s najviše nominacija za Oscara. Inače živi povučenim životom te je žestoka protivnica botoksa i plastičnih operacija.

Olivia Newton-John
Foto: www.profimedia.hr

Olivia Newton-John

Glumica, pjevačica i kantautorica Olivia Newton-John ima 72 godine, a izgleda kao djevojčica. Ova simpatična plavuša širokog osmijeha najpoznatija je po ulozi u kultnom mjuziklu "Grease" iz 1978. u kojem je glumila i pjevala s Johnom Travoltom. Do danas je snimila 24 studijska albuma. Olivia je ostarila prirodno i dostojanstveno, a i dalje izgleda fenomenalno.

Jane Seymour
Foto: www.profimedia.hr

Jane Seymour

Bivša Bond djevojka Jane Seymour ima 70 godina, a izgleda kao seks bomba. Jane se udavala četiri puta, a jednako toliko puta se i razvela. Sa svakim suprugom je dobila po jedno dijete, a danas živi i radi u Velikoj Britaniji. Dobitnica je BAFTA-e, Emmyja i Zlatnog globusa, a navodno slobodno vrijeme provodi jašući konje.

Jane Fonda
Foto: www.profimedia.hr

Jane Fonda

Slavna 83-godišnja diva Jane Fonda jedna je od najslavnijih glumica svoje generacije. Poznata je po svom velikom glumačkom talentu, ali i po fitness snimkama koje je snimila, a koje do danas ostaju aktualne. Svoju fantastičnu liniju održava vježbanjem i zdravom i balansiranom prehranom, a ne planira se ni umiroviti. Priznala je kako ju snimanje održava na životu te joj filmovi daju razlog da se što bolje nosi sa starošću.

Joan Collins
Foto: www.profimedia.hr

Joan Collins

87-godišnja holivudska diva Joan Collins jedna je od najvećih glumačkih legendi 2o. stoljeća. Proslavila se u legendarnoj seriji "Dinastija", a bila je i Bond djevojka. Iako se opasno bliži 90. godini života, i dalje zrači seksepilom kao i u mladosti. Zanimljivo je da je jednom izjavila kako nikada nije spavala s muškarcem starijim od 42 godine te da je na svom putu do slave trebala proći kroz krevete svih holivudskih producenata.

Susan Sarandon
Foto: www.profimedia.hr

Susan Sarandon

Slavna Oskarovka ima već 74 godine, no izgleda mnogo mlađe. Za nagradu Oscar bila je nominirana čak pet puta, osvojivši ga konačno za ulogu u filmu "Odlazak u smrt" 1995., a na filmu je aktivna od 1970. Prvotnu slavu postiže nastupom u hororu "Glad" 1983., koji je zapamćen po lezbijskoj sceni između nje i Catherine Deneuve. Sam film bio je veliki promašaj na kino blagajnama. 1981. godine čitatelji časopisa Playboy proglasili su je ženom s najboljim grudima, a mi mislimo kako i sad odlično izgleda.

Imaju li 40 ili 70??

Ovim je holivudskim damama gotovo nemoguće odrediti stvarne godine

Dobro je poznato kako u holivudskom svijetu glamura, slave i luksuza žene trpe pod nametnutim stereotipima ljepote i vječne mladosti. I dok neke pokleknu pod pritiskom te se odluče na brojne plastične operacije, korekcije i slično, neke druge pak imaju tu sreću da zahvaljujući dobrim genima stare doslovno kao vino - svake su godine sve ljepše i šarmantnije. Izdvojili smo tako deset glumica kojima je gotovo nemoguće odrediti stvarnu dob - toliko dobro izgledaju da bi nas mogle zavarati da su mnogo mlađe no što stvarno jesu. Neke su bile pod nožem, neke su prirodne, no u svakom slučaju su ljepotice..

zena.hr • Foto www.profimedia.hr
13.4.2021.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.