Image
Foto: www.profimedia.hr
Michele Morrone
Foto: www.profimedia.hr

Michele Morrone

'Are you lost, babygirl?', rečenica je po kojoj je glumac Michele Morrone najpoznatiji, a sve nas je osvojio u erotskoj drami '365 dana' u ulozi Massima Torricellija. Osim što se bavi glumom, Morrone je vrlo svestran i poznati je talijanski model, pjevač i modni dizajner. Rođen je na jugu Italije, ima 32 godine i jedan je od najzgodnijih Talijana svih vremena, a već je bio u braku i ima dvoje djece.

Damiano David
Foto: www.profimedia.hr

Damiano David

Zgodni 24-godišnji Damiano David frontmen je talijanskog rock benda Måneskin koji je odnio pobjedu na Eurosongu 2021. godine, a već tada su sve Europljanke, ali i ostale žene diljem svijeta poludjele za njime. Mlađahni Damiano njeguje rokerski look, prepun je tetovaža i voli se šminkati, a na veliku žalost mnogih, već je pet godina u vezi s talijanskom manekenkom i influencericom Giorgijom Soleri.

Mariano di Vaio
Foto: www.profimedia.hr

Mariano di Vaio

Mariano Di Vaio talijanski bloger je, modni dizajner i glumac, a neko je vrijeme bio i brend ambasador za Hugo Boss, Dolce & Gabbana i Calvin Klein. Ovaj 34-godišnjak jednako je zgodan koliko i uspješan, no također je već godinama zauzet - od 2015. godine u braku je s Talijankom Eleonorom Brunacci s kojom ima četvero djece, a obitelj mu je oduvijek bila na prvom mjestu.

Simone Susinna
Foto: www.profimedia.hr

Simone Susinna

Baš poput kolege Michelea Morronea, i glumca Simonea Susinnu gledali smo u filmu '365 dana', a upravo ga je uloga u tom filmu vinula među zvijezde, ali i na liste najzgodnijih Talijana. Rođen u Rimu, ovaj neodoljivi 29-godišnjak danas radi sa sve više brendova, a očekujemo da ćemo ga gledati i u još pokojem filmu.

Stefano Maderna
Foto: www.profimedia.hr

Stefano Maderna

Kada govorimo o zgodnim Talijanima, ne smijemo zaobići zgodnog Stefana Madernu, koji radi kao model, a radi i za Dolce & Gabbanu. Ovaj talijanski model poznat je i izvan granica Europe, a jedno je vrijeme živio i u New Yorku. Surađuje s brojnim agencijama, a na svom Instagramu ne libi se pohvaliti se svojom zavidnom figurom i 'six-packom' na kojem bi mu svaki frajer pozavidio.

Marco Mengoni
Foto: www.profimedia.hr

Marco Mengoni

Tko je gledao ovogodišnji Eurosong, taj je sigurno zapamtio ovog zgodnog pjevača po imenu Marco Mengoni. Sa svojom je pjesmom završio na visokom četvrtom mjestu, a ovaj zgodni 34-godišnjak Talijanima je dobro poznat još od 2009. godine, kada je odnio pobjedu u trećoj sezoni talijanskog talent showa 'X Factor'. Marco je u Italiji prava zvijezda i za njim već godinama uzdišu žene diljem svijeta.

Gianluca Ginoble
Foto: www.profimedia.hr

Gianluca Ginoble

Zgodni 28-godišnji pjevač Gianluca Ginoble član je popularne talijanske grupe Il Volo, koja je nakon pobjede na glazbenom festivalu Sanremo 2015., predstavljala Italiju na Eurosongu u Beču. Od tada, cijela Italija zaluđena je njime, no i on je već neko vrijeme u ozbiljnoj vezi.

Piero Barone
Foto: www.profimedia.hr

Piero Barone

I njegov kolega Piero Barone član je pop-operne glazbene grupe Il Volo, a ovaj 29-godišnjak osvojio je srca žena diljem Italije, ali i šire. Jedan je od najpoznatijih talijanskih tenora, a rođen je na Siciliji.

Zgodni i uspješni

Za njima uzdišu žene diljem svijeta: Jesu li ovo najzgodniji Talijani?

Svi će se složiti s ovime - Talijani posjeduju vrstu šarma koju nema baš nitko drugi na svijetu i kojoj je nemoguće odoljeti. Oni su spoj mediteranskog temperamenta i čiste elegancije, tako nas barem uče svi ti filmovi, a kada vidimo ove slavne frajere Talijane, vidimo da je tako i u stvarnosti. Ovi slavni Talijani zaista imaju 'ono nešto', a osim što su uspješni u onome što rade, bila to glazba, film ili pak modeling, nevjerojatno su zgodni i često zauzimaju najviša mjesta na popisima najzgodnijih Talijana. Mi smo se danas odlučile prisjetiti nekih od njih koji su ti sigurno već poznati, a oni koji nisu, vrijeme je da ih upoznaš. Predstavljamo ti najzgodnije Talijane današnjice.

N.B.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.