Buran život

Ove slavne face javno su priznale da vole i muškarce i žene

U Hollywoodu je sve moguće, rekli bi mnogi, pa tako i da mnoge slavne osobe javno progove o svojoj seksualnoj orijentaciji. Neki su priznali kako su se samo eksperimentirali sa istim spolom, a drugi ne skrivaju kako ih još uvijek u jednakoj mjeri privlače i muškarci i žene.

BeFunky-collage.jpg
Foto: Profimedia

Slavne face osim što su lijepi i bogati, nerijetko su i uzor mnogima diljem svijeta. Neki od njih, daleko su od konzervativnih seksualnih stavova koji su još uvijek dominanti u našoj kulturi. Oni su odlučili jasno i glasno pokazati da seksualnost nije tabu i javno priznati da ih privlače osobe oba spola. Neki su u te vode uplovili privremeno, eksperimentirajući i tragajući za novim seksi igricama, drugi ističu kako je biseksualnost njihov izbor za cijeli život.

Image
Slatki i šašavi parovi

Njihove ljubavi se pamte: Jesu li ovo najbolji TV parovi svih vremena?

Kako god, njihovi izlasci su sigurno burni i zanimljivi jer, kako je jednom prilikom rekao Woody Allen: 'Biseksualci su skupina koja ima duple šanse dobro se zabaviti u subotu navečer'. A evo tko se i s kim zabavljao.

Amber Heard

Kontroverzna bivša supruga Johnnyja Deepa svoju je biseksualnost objavila 2010. godine kada je dvije godine u vezi bila s fotografkinjom i slikaricom Tasyom van Ree. Veza je završila 2012. godine, a tri godine nakon udala se za Johnnyja Deppa. Nakon što je brak lijepe Amber Heard i ekscentričnog Johnnyja Deppa propao, na vidjelo je počelo izlaziti njihovo prljavo rublje. Doznali smo da je Johnny nasilnik koji ima velikih problema s alkoholom, ali i da Amber ne može odoljeti ženama, što je unosilo razmirice u njihov odnos. O svojoj biseksualnosti progovarala je javno jer smatra da je to normalno i da se nema čega sramiti. Zadnji dvije godine Amber se viđa s dizajnericom scenografije Biancom Butti.

Kristen Stewart

Zvijezda 'Sumrak sage' dugo je tragala za svojim identitetom i borila se s činjenicom da je biseksualna. Kada je 2019. osvijestila svoju seksualnost i pomirila se s njom, odlučila je to podijeliti i sa svojim fanovima. Kristen je za vrijeme najveće popularnosti 'Sumrak sage' bila u strastvenoj vezi s Robertom Pattisonom da bi 2015. napravila potpuni zaokret i započela romansu sa frontmanicom rock benda PVRIS, Lynn Gunn. Godinu dana nakon Kristen je viđana u društvu francuske glazbenice SoKo. Prošle godine Kristen se zaručila s Dylan Meyer.

Cynthia Nixon

Jedna od ikona serije 'Seks i grad' danas je sretno udana žena. Sa suprogom Christine Marinoni vjenčala se prije deset godina. No, to nije prvi brak ove svjetski poznate glumice. Prije nego je obznanila da je biseksualka, Nixon je bila udata za američkog fotografa Dannyja Mozesa. Jedna od najpoznatijih LGBT zagovornica jednom je prilikom izjavila da biseksualnost nije izbor nego činjenica.

Dawid Bowie

Ovaj glazbeni genij i vizionar davne se 1972. godine izjasnio kao homoseksualac. Unatoč svom priznanju da je gej, Bowie je bio dva puta u braku. Sedamdesete godine oženio se s Angie Barnett. Taj brak potrajao je deset godina. A Bowieja zadnja ljubav bila je Iman, supermodel iz Somalije s kojom je proveo više od dvadeset godina. Gej, hetero ili biseksualan, zapravo nitko sa sigurnošću ne može potvrditi što je doista David bio.

Miley Cyrus

Kontroverzna pjevačica nedavno je izjavila kako su joj žene više seksi nego muškarci te kako muški ponos najviše voli vidjeti kao skulpturu. Tridesetogodišnja pjevačica imala je bogat ljubavni život, dvije godine je bila u braku s glumcem Liamom Hemsworthom, a prije toga eksperimentirala je i sa ženama i s muškarcima. Danas se identificira kao 'panseksualka' što bi značilo da je privlače ljudi bez obzira na spol i rodno opredjeljenje. Cyrus je trenutno u sretnoj vezi s bubnjarom Maxxom Morandom.

Sarah Paulson

Jedna od rijetkih koja nikada nije javno deklarirala svoju seksualnost, Sarah Paulson u dugogodišnjoj je sretnoj vezi s 32 godine starijom kolegicom glumicom Holland Tyler koju znamo po ulozi majke protagonista u seriji Dva i pol muškarca. Iako nikada nije izrekla da li je biseksualna ili gej, jednom je prilikom izjavila da je probala sve što ju je zanimalo. Ono što možemo zaključiti jest da je njena seksualnost više usmjerena prema ženama.

Lindsay Lohan

Još jedna kontroverzna glumica koja nam je, osim po svojim seksualnim eksperimentima, poznata i po zlouporabi alkohola i droga. Kada je upoznala britansku reality zvijezdu Caluma Besta, mnogi su se nadali da će se glumica Lindsay Lohan smiriti. Ostavila ga je 2007. godine kada je upoznala dj-icu Samanthu Ronson s kojom je godinama bila u burnoj vezi prepunoj prekida i suza. Krajem prošle godine zaručilo se 'najzločestije dijete Hollywooda.' Njezin odabranik je financijski savjetnik Bader Shammas.

Demi Lovato

Nakon što je svijetu obznanila svoju biseksualnost, Demi Lovato otišla je korak dalje i odlučila da ne želi da ju se spolno oslovljava zamjenicom 'ona' nego 'oni' jer se takvim oslovljavanjem ne određuje njena seksualnost. 'Oni' je oznaka za nebinarnost pa se Lovato osim kao biseksualka izjašnjava i kao nebinarna. Demi je bila zaručena za Maxa Enricha 2020. godine, no zaruke su ubrzo prekinute.