Slatki i šašavi parovi

Njihove ljubavi se pamte: Jesu li ovo najbolji TV parovi svih vremena?

Iako su izmišljeni likovi, neke TV parove doživljavamo kao da stvarno postoje i pamtimo sve njihove svađe, romantiku i velike trenutke

profimedia-0565619273.jpg
Foto: Profimedia.hr

Što čini neki TV par omiljenim među publikom? Je li to njihova ljubavna priča ili kemija koja se stvorila među glumcima? Možda fizički odlično izgledaju zajedno? Često se radi o kombinaciji nekoliko faktora i onda ljubavni TV par postane omiljen, a publika čeka nastavak priče pa čak i teško "podnosi" prekide ili probleme u vezi.

Image
Diraju u dušu

Filmovi koje gledamo iznova: Najljepše i najtužnije ljubavne priče

Takvi omiljeni TV ljubavni parovi često žive među publikom i kada serije završe, a njihova ljubav dobije određeni kraj. Tko su omiljeni parovi koje i dalje obožavamo i čiju ljubav ne možemo zaboraviti?

Image

Prisjetili smo se velikih TV ljubavi, a u nastavku otkrij je li i tvoj omiljeni TV par na ovom popisu.

Monica i Chandler, Prijatelji

"Prijatelji" su serija koju i danas obožavamo pogledati iako se pojavila devedesetih godina prošlog stoljeća. Obožavali smo veselu šestorku, smijali se njihovim dogodovštinama, ali i pratili njihove ljubavi. Monica i Chandler tek su kasnije postali par, ali smo navijali za njih. Courteney Cox i Matthew Perry bili su slatki par koji su se podržavali iako su karakterno bili jako različiti. Pokazalo se da su stvoreni jedno za drugo i doživjeli su svoj sretan kraj.

Lily Aldrin i Marshall Eriksen, Kako sam upoznao vašu majku

Ne znamo postoji li slađi par od Lily i Marshalla jer oni su stvoreni jedno za drugo. Pomalo su i štreberi, ali na onaj slatki način. Alyson Hannigan i Jason Segel imali su posebnu kemiju, a pokazali su da TV parovi mogu biti uzor za odanost i razumijevanje. Osim što su uvijek bili podrška jedno drugome, uvijek su bili uz svoje prijatelje koji su bili potpuno drugačiji od njih.

Carrie Bradshaw i Faca, Seks i grad

Njihova ljubavna priča bila je burna, Carrie i Faca prekidali su i mirili se, voljele druge, ali su se uvijek vraćali jedno drugome. Zbog toga je ova TV ljubavna priča imala i puno protivnika, ali više je bilo onih koji su čekali da Faca (Chris Noth) zaprosi Carrie (Sarah Jessica Parker). Nastavak njihove ljubavne priče vidjeli smo rebootu serije And Just Like That…, iako je Faca preminuo, ipak smo saznali da su pronašli mir jedno u drugome i uživali u svom braku.

Rachel Green i Ross Geller, Prijatelji

Rachel (Jennifer Aniston) i Ross (David Schwimmer) su jedan od parova koji se najviše pamte s malih ekrana. Njihova se ljubav razvijala polako, a imala je puno uspona i padova. Iako su na kraju dobili dijete, bili su daleko od klasičnog para. Stalno su bili između ljubavi i svađa, ali bez obzira na taj odnos - uvijek su bili odani prijatelji.

Amy Fowler i Sheldon Cooper, Teorija velikog praska

Oni su najslađi štreberski par svih vremena, a njihova je ljubav započela iz prijateljstva. Sheldon (Jim Parsons) i Amy (Mayim Bialik) su vrlo pametni, nisu im jasna društvena pravila, a čak su na početku izgledali kao da nisu sposobni za romantičnu ljubav. No njihovo neobično ponašanje na kraju je gledateljima postalo simpatično i svi su navijali za njih. A oni su pokazali da ljubav ne mora funkcionirati uvijek prema društveno prihvatljivim pravilima i da može biti drugačija.

Meredith Grey i Derek Shepherd, Uvod u anatomiju

Njihova ljubav započela je kao avantura za jednu noć, a s obzirom na to da joj je Derek (Patrick Dempsey) bio šef nije izgledalo da će potrajati. No, Meredith (Ellen Pompeo) i Derek postali su velika ljubavna priča TV ekrana. Bilo je tu puno strasti, razdvajanja, drugih ljubavi, ali su se na kraju ipak vratili jedno drugome. Svi se pitaju što bi se dogodilo da Derek nije umro i bi li dalje bili toliko strastveni. No, ono što TV gledatelji znaju da je njihova ljubav bila velika do kraja.

Brenda Walsh i Dylan McKay, Beverly Hills, 90210

Dylan (Luke Perry) je bio bogati mladić s dobrim srcem, ali i veliki buntovnik. Brenda (Shannen Doherty) bila je dobra djevojka iz pristojne obitelji, ali također je imala buntovničku crtu u svom karakteru. Stoga nije ni čudno da su postali omiljeni TV par mladim generacijama. Devedesetih je ovo bila jedna od najvećih ljubavi na televiziji: njihova ljubav je bila puna uspona i padova, ali je na kraju ipak nisu uspjeli ostvariti.

Marge i Homer Simpson, The Simpsons

Iako su crtani likovi, oni su jedan od najprepoznatljivijih parova na TV ekranima. Svi znaju za Marge i Simpsona. Homer će napraviti tisuće ludorija, ali Marge je uvijek njegova luka i netko tko će ga smiriti. Ona sve drži pod kontrolom i zna kako uvesti red, a njoj ćemo se nasmijati nekad više njegu njemu. No, bez obzira na sve što se događa u njihovim životima, uvijek je uzbudljivo, a njihova ljubav je sve preživjela.

Fran i Mr. Sheffield, The Nanny

Nikada gledatelji nisu toliko navijali da zaposlenica i šef postanu ljubavni par kao dok su gledali Dadilju. Maxwell Sheffield (Charles Shaughnessy) i Fran (Fran Drescher) su bili toliko različiti, ali su se i jako sviđali jedno drugom. Gledatelji su dugo čekali, ali su na kraju postali par i velika obitelj s petero djece.

Mitchell Pritchett i Cam Tucker, Moderna obitelj

Od prve epizode ove popularne humoristične serije Cam (Eric Stonestreet) i Mitch (Jesse Tyler Ferguson) bili su najsimpatičniji par. Bez obzira na to jesu li bili pomalo histerični zbog bebe Lilly ili nekog Camovog problema, uvijek smo im se nasmijali, a i dalje ih volimo gledati u reprizama ove serije.