Granica koju ne prelazi

On sve stariji, one sve mlađe: Sve djevojke iz 'kluba 25' vječnog neženje Leonarda DiCaprija

Teško je pobrojati sve ljubavi Leonarda DiCaprija. I dok su one redom vitke i atraktivne, najčešće plavokose, Leo nije ljubitelj teretane ni dijeta. Nepopravljivi je hedonist, nema isklesan torzo, već liniju kakva se rijetko viđa u Hollywoodu, a djevojke zavodi šarmom i statusom

BeFunky-collagevvvsssssslaaasaaasag.jpg
Foto: Profimedia

Iako su mnogi povjerovali da je Leonardo DiCaprio konačno pronašao curu (namjerno pišemo curu jer Leo svoje djevojke ostavlja čini se najkasnije kad navrše 25, a, složit ćeš se, žene u toj dobi danas su još uvijek cure) s kojom će se skrasiti, vijest o prekidu s manekenkom Camilom Morrone, s kojom je hodao pet godina, nije nas puno iznenadila.

Ovaj holivudski glumac, šale se mnogi smrtno se boji "starijih" žena pa redom prekida s njima prije, no što one na svojoj rođendanskoj torti ugase 25 svjećica. Ok, ponekad dočekaju zajedno njezin rođendan, no vrlo brzo Leo da petama vjetra. Ustvari, kad bolje promislimo, ne boji se on starijih - izlazio je svojevremeno s Naomi Campbel koja je četiri godine starija od njega, no prekinuli su kada je, pogađaš, napunila 25.

Bio je i s godinu dana starijom Evom Herzigovom, a šuškalo se i da je ljubio 12 godina stariju kolegicu Demi Moore, no ona bi mogla biti iznimka koja potvrđuje pravilo. Kako godine prolaze, Leo stari, a ta fatalna 25. ostaje kobna za njegove veze. Iz današnje prespektive, pogledamo li unatrag, nameće se zaključak da ovaj holivudski glumac uistinu voli isključivo mlade cure. Što mlađe, to slađe.

shimmer fallback

S druge strane, možda je on toliko nezreo da ga one ostavljaju kada im više nije do zabave i žele nešto više od ljubavnog odnosa. Istina je vjerojatno negdje na sredini, no s obzirom na njegovu ljubavnu povijest, a i djevojku s kojom je nedavno viđen u Saint Tropezu, teško se oteti dojmu da ovaj vječni neženja ljubi isključivo mlade, naravno lijepe (sve su glumice ili manekenke) i ima strah od te 25.

Image
Stare kao vino

Godine im dobro stoje: Ovi holivudski glumci stare kao dobro vino

Njegova, navodno, nova cura rođena je 2000. Nije bila ni u planu kad se proslavio ulogom u Titanicu, možda joj se još ni roditelji nisu poznavali. Maria Bergova od Lea je mlađa 26 godina, a više o njoj saznat ćeš u nastavku, na kraju podulje liste Leovih djevojaka. Istaknute brojke odnose se na godine koliko su akteri imali u trenutku prekida.

Bridget Hall, 16, Leo, 19

Manekenka Bridget Hall s Di Capriom se povezivala davne 1994. godine, na početku njegove karijere. U vrijeme prekida njemu je bilo 19 godina, njoj 16.

Naomi Campbell, 24, Leo, 20

DiCaprio i slavna manekenka 1995. su imali romansu koja je trajala kratko. Oboje su shvatili da bolje funkcioniraju na platonskoj bazi te je njihov odnos prerastao u dugogodišnje pravo prijateljstvo. U vrijeme prekida DiCaprio je imao 20, a Naomi 24 godine.

Kristen Zang, 22, Leo, 22

Glumica i manekenka iz Michigana Kristen Zang, Leova je vršnjakinja, starija od njega nekoliko mjeseci. Zajedno su bili godinu dana, od 1996. do 1997., a vezi je preusdilo to što je DiCaprio ulogomu u Titanicu postao planetarno slavan. U vrijeme prekida, oboje su imali 22 godine.

Demi Moore, 35, Leo, 23

S 12-godina starijom glumicom, Leonarda se povezivalo 1997. godine, no ni ona ni on nikada nisu priznali vezu, što i ne čudi jer je Demi tada bila u braku s Bruceom Willisom. Baš kao i Leo, Moore također voli mlađe partnere. S kolegom Ashtonom Kutcherom bila je u braku od 2005. do 2013. On je od nje mlađi 16 godina.

Eva Herzigova, 24, Leo,23

Češku manekenku Evu Herzigovu Leonardo Di Caprio upoznao je na premijeri filma "Čovjek sa željeznom maskom". Imali su ljubavnu romansu 1998. godine, a prekinuli kad je njoj bilo 24, a njemu 23 godine.

Gisele Buendchen, 24, Leo, 30

Brazilska manekenka Gisele Buendchen s Leom je hodala od 2000. do 2005. godine. Ona mu je, ujedno, bila i najmlađa djevojka. Imala je samo 18 kada su prohodali. Vodio ju je na dodjelu Oscara i često su skupa išli na košarkaške utakmice te dijelili strast o ekologiji. Prekinuli su kad joj je bilo 24. Gisele je godinu dana kasnije prohodala s Tomom Bradyjem, udala se za njega 2009. i danas imaju dvoje djece.

shimmer fallback

Bar Rafaeli, 25, Leo, 36

Nakon što je prekinuo s Gisele, Leo je te iste godine prohodao s njezinom kolegicom, 20-godišnjom izraelskom manekenkom Bar Rafaeli. S njom je bio šest godina, a prekinuli su 2011. kada je Bar napunila - 25!

Blake Lively, 24, Leo, 36

Manekenka Blake Lively s glumcem je kratko hodala 2011., nakon što su se upoznali na jahti redatelja Stevena Spielberga, u Monte Carlu, za vrijeme Filmskog festivala u Cannesu. Bili su skupa pet mjeseci. Leu je tad bilo 36 godina. Lively je danas udana za glumca Ryana Reynoldsa i par ima tri kćeri.

Erin Heatherton, 23, Leo, 37

S ovom Viktorijinom anđelicom DiCaprio je prohodao nakon što je prekinuo s Lively. Skupa su bili deset mjeseci, a presudili su im 2012. pretrpani poslovni rasporedi. Ostali su u dobrim odnosima, kao Leo i običava sa svakom svojom djevojkom.

shimmer fallback

Toni Garrn, 22, Leo, 40

S manekenkom njemačkog porijekla DiCaprio je prohodao kad joj je bilo samo 21 godinu, a njemu 39. Bili su skupa godinu i pol, od svibnja 2013. do prosinca 2014., a vezu je navodno prekinula Garrn kada je Leo ulovljen kako iz noćnog kluba u Miamiju izlazi s 20 djevojaka. Poslije su još koji put viđeni zajedno, no na koncu su otišli svatko svojim putem.

Kelly Rohrbach, 25, Leo, 41

S ovom manekeknkom DiCaprio je hodao nekoliko mjeseci tijekom 2016., a ona se nakon prekida s holivudskom zvijezdom udala za odvjetnika i biznismena Stuarta Waltona.

shimmer fallback

Nina Agdal, 25, Leo, 42

Nina Agdal danski je model za kupaće kostime,a s Leonardom je hodala godinu dana, tijekom 2016. i 2017. godine. Par je vezu držao podalje od očiju javnosti, provodeći godišnje odmore i blagdane na Ibizi i Bahamima. Vezu je prekinuo DiCaprio kada je Nina napunila 25. Izvor blizak glumcu za tabloide je otkrio kako Leo nije bio spreman skrasiti se i osnovati obitelj.

shimmer fallback

Camila Moronne, 25, Leo, 47

Camilu i Lea upoznao je još davne 2008. njegov dugogodišnji prijatelj Al Pacino koji je u to vrijeme bio u vezi s njezinom majkom Lucilom Sola. Camila je tada imala 12 godina.
Glumac i manekenka prohodali su 2017., samo nekoliko dana nakon što je prekinuo s Ninom. Prema izvorima bliskima glumcu, Leo se zaista zaljubio u Camilu i navodno nikada nije volio neku ženu kao što voli nju. Prvi put su se pojavili zajedno kao par u javnosti na dodijeli Oscara 2020. Čak su se spominjale i zaruke, a par je zajedno udomio psa, što je za Lea bila itekako velika stvar kada je riječ o vezama i odgovornosti. No, Camila se prije par dana pridružila Leovom 'klubu 25'. Godine i strahovi su ipak bili jači od ljubavi.

shimmer fallback

Maria Beregova, 22, Leo, 47

Tek nakon što je prekinuo petogodišnju vezu s Camilom, za koju su mnogi vjerovali da će uspjeti probiti magičnu brojku i ostati Leova odabranica, glumac je u Francuskoj viđen s mladom ukrajnskom studenticom poslovnih odnosa Mariom Beregovom. Mariji su 22 godine, svježe je razvedena, a od bračnog brodoloma oporavlja se na jugu Francuske u Saint Tropezu. Vrijeme je na njezinoj strani - ima još pune tri godine da osvoji Leovo srce…

shimmer fallback
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.