Image
Foto: www.profimedia.hr
Solange Knowles
Foto: www.profimedia.hr

Solange Knowles

Solange Knowles, sestra slavnije Beyonce, također je pjesnikinja i glazbenica koja je rođena 24. lipnja 1886. u horoskopskom znaku Raka. Iako se bavi glazbom jednako dugo kao i njezina starija sestra, Solange nikada nije postigla uspjeh sličan svojoj sestri. Unatoč tome, njih dvije su jako bliske, a Solange je poznata po tome što je Beyonce u apsolutno svemu podrška. To se zove sestrinska ljubav.

Meryl Streep
Foto: www.profimedia.hr

Meryl Streep

Meryl Streep, najtrofejnija oskarovka u povijesti filma i legenda Hollywooda, rođena je 1946. i horoskopska je Račica. S obzirom da svoj privatan život skriva kao zmija noge, vrlo je vjerna svom dugogodišnjem suprugu te svaki slobodan trenutak provodi sa svojim kćerima, definitivno možemo zaključiti kako je tipična nježna i osjećajna Račica kojoj je najviše stalo do obitelji.

Kristen Bell
Foto: www.profimedia.hr

Kristen Bell

Omiljena holivudska glumica i komičarka slatkog lica, Kristen Bell, rođena je 18.7. 1980., a svi koji ju znaju opisuju je kao toplo, brižnu osobu punu optimizma. Jedna od najpoznatijih njezinih uloga je ona princeze Anne u Disneyjevom crtiću "Frozen", a kojoj je Kristen posudila glas. Koliko je empatična i velikog srca dokazuje i činjenica da je od tinejdžerskih godina veganka. Naime, ona smatra kako joj njezina ljubav prema životinjama ne dopušta da ih jede.

Sofia Vergara
Foto: www.profimedia.hr

Sofia Vergara

Jedna od najplaćenijih glumica Hollywooda te apsolutna seks-bomba, Sofia Vergara možda se na prvu ne čini kao tipična nježna Račica, ali njezin privatan život zapravo otkriva da ona to je. Od mladosti je samohrana majka svog sina, a unatoč silnoj slavi i bogatstvu nikada nije zaboravila na svoju brojnu obitelj u Kolumbiji. Pomaže im u svakoj prilici te se ne srami svojih korijena, upravo suprotno, s ponosom ih ističe i nudi pomoć drugim Kolumbijcima kada god im je to potrebno.

Olivia Munn
Foto: www.profimedia.hr

Olivia Munn

Olivia Munn je 41-godišnja televizijska voditeljica i glumica koja se proslavila u hvaljenoj seriji "The Newsroom", a od tada se pretvorila u ikonu stila i seks simbol generacije. Iako se po popularnosti i zaradi ne može mjeriti s nekim drugim damama s ove liste, uspjeh Olivije nitko ne može negirati. Ona je inače rođena 3.7. 1980. te je nedavno proslavila rođendan.

Lindsay Lohan
Foto: www.profimedia.hr

Lindsay Lohan

Lindsay Lohan je bila dječja zvijezda, holivudska miljenica, ali i posrnula, raskalašena "it" djevojka ranih 2000-ih. U svom je relativno kratkom životnom vijeku već prebrodila mnoge krize s drogama i alkoholom, završila u zatvoru te se povlačila po suđenjima, a danas ju više na filmskim platnima gotovo i ne viđamo. Upravo bi njezini privatni problemi mogli biti odraz njezine emocionalne prirode koja se nije mogla nositi sa teretom holivudske slave u ranoj dobi.

Pamela Anderson
Foto: www.profimedia.hr

Pamela Anderson

Pamela Anderson je bez sumnje jedna od najslavnijih Račica na svijetu. Zvijezda "Baywatcha" i najslavnija Playboy zečica u povijesti, Pamela je desetljećima legenda pop kulture. Okušala se u glumi, modelingu i pjevanju, a poznata je i po svom porno uratku. Danas su joj 54 godina, a i dalje svijet fascinira svojim neobično dojmljivim šarmom.

Khloe Kardashian
Foto: www.profimedia.hr

Khloe Kardashian

Khloe Kardashian je rođena 27. lipnja 1984. i to ju čini Račicom, ali i najmlađom sestrom Kardashian klana. Ova velika reality zvijezda i poduzetnica danas je najpoznatija po svojim propalim turbulentnim vezama te brojnim plastičnim operacijama kojima se kroz godine podvrgla. Ono što mnogi pak ne znaju je to da je ona iznimno požrtvovna majka svoje kćerkice True koja sada ima tri godine.

Ariana Grande
Foto: www.profimedia.hr

Ariana Grande

Miljenica publike i glazbena senzacija Ariana Grande ima samo 28 godina, a totalna je inspiracija. Od mladenaštva je stasala pred kamerama i na pozornicama, a ipak se nikad nije dala uvući u velike skandale niti je poznata po ovisnostima o opijatima. Predana, nježna i ženstvena, Ariana je utjelovljenje svih pozitivnik osobina žena Račica.

Selena Gomez
Foto: www.profimedia.hr

Selena Gomez

28-godišnja Selena Gomez javnosti je znana kao pjevačica i glumica, a tijekom njezine dugogodišnje karijere na show business sceni više smo puta imali prilike uvjeriti se da je Selena tipična emotivna Račica. Na dramatične prekide veza u svojoj prošlosti uvijek je reagirala burno, a otvoreno je priznala da joj je najgora bol u životu ona slomljenog srca. S obzirom da su žene Račice znane kao najveće emotivke Zodijaka, ne čudi nas da je i Selena vrlo osjećajna.

Tako posebne

Odane, nježne i emotivne: Ove su celebrity dame prave žene Račice

Nalazimo se u astrološkoj vladavini znaka Raka, pa smo ti odlučile predstaviti koje su to slavne žene rođene u lipnju i srpnju te su prave predstavnice svog znaka Zodijaka. Inače, Račice su znane kao nježne, suosjećajne, ženstvene i ljubazne, a mnogi ih smatraju i najempatičnijim ženama horoskopa. Sa slavnim damama poput Meryl Streep, Ariane Grande i Selene Gomez rođenim u ovom znaku, poprilično je jednostavno shvatiti zašto su Račice tako čudesno nevjerojatne i divne. Račice objedinjuju mješavinu emocionalne dostupnosti, odanosti i nesebičnosti koja je stalni podsjetnik zašto toliko volimo ovaj horoskopski znak. Sve o damama koje imaju upravo te karakteristike saznaj u našoj galeriji.

zena.hr • Foto www.profimedia.hr