Gucci pet collection

Vjerovali ili ne - Gucci ima kolekciju i za ljubimce, a cijene su 'prava sitnica'

Tko kaže da tvoji pas ili mačka ne mogu biti modno osviješteni? Stigla je Gucci kolekcija za kućne ljubimce, a evo i nekih upečatljivih komada

gucci.jpg
Foto: GUCCI

Svatko tko ima kućnog ljubimca zna da je veliki gušt svog ljubimca počastiti novom ogrlicom, zdjelicom ili čak nekim odjevnim predmetom, a u današnje vrijeme, pseća moda doživjela je svoj procvat. Sve je više brendova koji predstavljaju svoje kolekcije za kućne ljubimce, kako onih high street, tako i onih high end, a posljednji brend u nizu je i Gucci, čija je nova kolekcija za kućne ljubimce sve samo ne obična.

Image
Najslađa odijelca za četveronožne prijatelje

Ne moraš više sama nositi božićne veste - sada ih može furati i tvoj kućni ljubimac!

Na webshopu MyTheresa pojavili su se predmeti iz ove kolekcije prepune prepoznatljivih Gucci uzoraka, a ako imaš nekoliko stotina eura (ili nekoliko tisuća kuna) viška, svom ćeš ljubimcu moći priuštiti samo ono najbolje - od ogrlica i jaknica do kabanica i modernih povodaca, sve s potpisom Guccija.

Za neke se proizvode, izrađene od umjetne kože i umjetnog krzna, veličine kreću od XXS do L, pa su tako idealne za baš svaku pasminu, dok su za druge proizvode veličine ograničene i dolaze samo u jednom ili dva broja. Kako bilo, svaki od ovih proizvoda jedinstven je i drugačiji i u njima će se tvoj ljubimac definitivno istaknuti.

Osim klasičnog Gucci uzorka koji prevladava u ovoj kolekciji, tu su geometrijski i cvjetni uzorci, kao i motiv jagode, koji možeš pronaći na nekoliko komada u kolekciji, od džempera s jagodama do pletene kapice u obliku jagode.

Ova kolekcija definitivno nije za svakoga - za svaki od ovih komada morat ćeš izdvojiti pozamašnu svotu novaca, a komadi se kreću od 190 eura pa sve do nevjerojatnih 710 eura. U nastavku smo izdvojile nekoliko komada u kojima će tvoj pas zablistati.

Gucci pulover, 2.639 kn

Ovaj pulover za pse izrađen je od kompaktnog pletiva sa G oznakom prepoznatljivom za brend, a smeđa i krem boja koje se isprepliću čine ga vrlo elegantnim.

shimmer fallback

Gucci kaput, 4.669 kn

Kaput za pse dolazi u prepoznatljivim Gucci bojama i opremljen džepovima s patentnim zatvaračem, a tvog će ljubimca čuvati od hladnoće.

shimmer fallback

Gucci kabanica, 5.349 kn

Kabanica za pse zaštitit će tvog voljenog ljubimca od neočekivane kiše, a izrađena je od GG Supreme materijala s potpisom kuće i ima džep s patentnim zatvaračem.

shimmer fallback

Gucci krzneni kaput, 3.699 kn

Za svakog psa koji se želi istaknuti, tu je Gucci krzneni kaputić u ružičastoj boji idealan za jesensko-zimsku sezonu.

shimmer fallback

Gucci pulover, 2.639 kn

Simpatičan ružičasto-zeleni pulover na prugice s motivima jagoda kao stvoren je za ljetne dane, a tvoj će pas u njemu zablistati.

shimmer fallback

Gucci kaput, 4.669 kn

I ovaj kaput za pse izrađen je od GG Supreme materijala i opremljen džepovima s patentnim zatvaračem, a idealan je za kišne šetnje.

shimmer fallback

Gucci ogrlica, 1.769 kn

Tanka ružičasta ogrlica za pse izrađena je od umjetne kože i dolazi s predivnim zlatnim Gucci privjeskom. Dolazi u XS, najmanjoj dostupnoj veličini.

shimmer fallback

Gucci povodac, 2.149 kn

Za sve pse koji su posebni, tu je povodac za pse duljine 100 cm u L veličini, izrađen od umjetne kože s prepoznatljivim Gucci bojama.

shimmer fallback
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.