Image
Foto: Davor Javorovic/Tomislav Miletic/PIXSELL
Danijela Dvornik
Foto: Marko Prpic/Tomislav Miletic/PIXSELL

Danijela Dvornik

Udovica kralja funka Dine Dvornika, Danijela Dvornik izgleda odlično u šestom desetljeću života, a iako je dugo vodila bitku s kilogramima, sada se može pohvaliti zavidnom linijom, i to zahvaljujući zdravoj prehrani i učestalom vježbanju. A prije nekoliko godina na svom je Facebook profilu podijelila svoju formulu za zdrav život i dobru figuru - "jedan sat tjelovježbe dnevno, zdrava i balansirana prehrana i odlazak na spavanje prije ponoći".

Kolinda Grabar-Kitarović
Foto: Luka Stanzl/Zeljko Hladika/PIXSELL

Kolinda Grabar-Kitarović

I naša je bivša predsjednica na početku je mandata imala vidljivo nekoliko kilograma više no sad. Nekoliko godina kasnije, Kolinda Grabar-Kitarović pokazala je novu liniju do koje je došla zahvaljujući liposukcijskoj dijeti. Njezina se prehrana danas, kako je priznala, temelji na povećanom unosu zdravih masti i proteina, primjerice ribi i pilećim prsima s maslinovim uljem te obilnim prilozima povrća i salata.

Nina Badrić
Foto: Davor Javorovic/Tomislav Miletic/PIXSELL

Nina Badrić

I naša pjevačica Nina Badrić može se pohvaliti novom, vitkom linijom za koju je zaslužan poseban režim prehrane. Pjevačica je skinula čak 20-ak kilograma, a na promjenu ju je inspirirao jelovnik Novaka Đokovića. Priznala je da, otkako pazi na prehranu i otkako je iz prehrane izbacila meso, ima više snage i energije. "Osjećam se odlično, poletno, bistro, snažno i svakome preporučujem da zdravom prehranom diže svoj imunitet, a samim time kilogrami se tope", napisala je u jednoj objavi na Instagramu.

Ana Begić Tahiri
Foto: Tomislav Miletic/Marko Prpic/PIXSELL

Ana Begić Tahiri

Poznata glumica Ana Begić Tahiri svoju je borbu s viškom kilograma ostavila iza sebe, a sada se može pohvaliti odličnom figurom. Otkrila da je izgubila 15-tak kilograma, no za sve su bili krivi zdravstveni problemi, odnosno hormonalni poremećaj. "Imala sam zdravstvenih problema koji se pomalo vraćaju u normalu. Tako da je to jedan drugi spektar, tu se ne govori o kilaži, tu se govori o zdravlju", otkrila je glumica za RTL.hr prošle godine.

Barbara Kolar
Foto: Davor Puklavec/Srecko Niketic/PIXSELL

Barbara Kolar

Voditeljica Barbara Kolar također je vodila bitku s kilogramima, a danas je vitkija nego ikad. Kolar je zbog problema s gastritisom i migrenama napravila test intolerancije na hranu pa je iz prehrane izbacila namirnice koje njezin organizam ne prihvaća. Voditeljica više ne jede žitarice, mliječne proizvode i jaja i nikada ne preskače ni zdrav doručak, tako da su njezini kilogrami jednostavno nestali.

Sanja Doležal
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/Marko Prpic/PIXSELL

Sanja Doležal

Naša voditeljica i pjevačica Novih fosila, Sanja Doležal danas izgleda bolje no ikad, a za to je djelomično zaslužna i nova linija. Pjevačica je svojedobno priznala da se, kako bi skinula kilograme koji su joj smetali, u početku više kretala i bavila sportom, a zatim je promijenila prehranu, iz koje je izbacila loše ugljikohidrate i prestala je jesti kruh, rižu i tjesteninu, a prehranu je bazirala na povrću i mesu.

Anamarija Asanović
Foto: Ivo Cagalj/Sime Zelic/PIXSELL

Anamarija Asanović

I splitska dizajnerica Anamarija Asanović "isklesala" je svoju figuru i izgubila čak 13 kilograma. U jednom je intervjuu priznala da je cijeli proces mršavljenja trajao šest mjeseci, a započela je s povremenim postom u kojem je osam sati u danu jela, a tijekom preostalih 16 postila. Odrekla se i nekih namirnica, pa je tako iz prehrane izbacila i mliječne proizvode koji joj nisu odgovarali.

Zahvaljujući prehrani i zdravom načinu života

Prava inspiracija: Slavne Hrvatice koje su uspješno skinule kilograme

Izgubiti kilograme nije nimalo lako, a to zna svaka osoba koja je to pokušala. "Posao" je to koji zahtijeva mnogo snage i volje, no uz malo truda, pravilnu i zdravu prehranu i uz odgovarajuće vježbe i to je moguće postići. Pravi dokaz toga da se sve može su i brojne slavne Hrvatice koje se danas mogu pohvaliti besprijekornom figurom, a nekoć su vodile borbu s viškom kilograma. Sve su one pronašle savršenu formulu koja ih je dovela do linije iz snova, a evo i koje su to slavne dame na čijim im figurama danas zavide i puno mlađe kolegice.

N.B.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.