Dobra procjena

Ljubavna priča ovih slavnih parova započela je na spoju na slijepo

Oni su neki od najslavnijih parova na svijetu, a njihova ljubav nije započela slučajno - spojili su ih prijatelji ili agenti na spoju na slijepo

BeFunky-collage (7).jpg

Ponekad nam se čini da zvijezde žive u nekom posebnom svijetu i da im ništa ne nedostaje. Čak je dovoljno da požele ljubav i ona će se pojaviti. Glamurozan život i veliki partyji na kojima je moguće upoznati različite i zanimljive ljude čine se kao sjajna prilika za nova poznanstva.

Image
Privatne bitke

Zvijezde koje su progovorile o borbi s poremećajima prehrane

No, i najveće holivudske zvijezde su samo ljudi, a to znači da ponekad ne mogu pronaći ljubav i da im je nekad potrebna pomoć. Mnogi snažni brakovi i velike ljubavi započele spoju na slijepo, a najčešće uz pomoć prijatelja. O kojim se parovima točno radi možeš provjeriti u nastavku:

Gisele Bundchen i Tom Brady

Oni su zvjezdani američki par - ona je jedna od najpoznatijih svjetskih manekenki, a on sportaš. U braku su od 2009. godine, imaju dvoje djece, a nedavno su krenule glasine kako se rastaju. Navodno je Gisele tražila razvod. No, bez obzira na to njihova ljubav je započela na spoju na slijepo 2006. godine kad ih je Tomov prijatelj spojio nekoliko tjedana nakon što je on prekinuo vezu s glumicom Bridget Moynahan. Također mu je rekao da je ona vrlo slična njemu, a očito je dobro procijenio jer su i danas zajedno.

Emily Blunt i John Krasinski

Glumica Anne Hathaway je "glavni krivac" za ovu lijepu holivudsku priču. Njih dvije su 2008. godine radile na filmu "Vrag nosi Pradu", a nakon toga je Hathaway odlučila upoznati Johna i Emily. Sve ostalo je povijest, a Krasinski je kasnije rekao da se odmah zaljubio u englesku ljepoticu. U braku su dvanaest godina i imaju dvoje djece, a počeli su i raditi zajedničke filmske projekte.

Salma Hayek i François-Henri Pinault

Svaka ljubav ima neku svoju zanimljivu priču, a početak Salme i François-Henrija nije bio sjajan. Prema njezinom opisu to nikako nije bila ljubav na prvi pogled, čak je započelo loše. Salma je mislila da ide na event, prijatelji joj nisu htjeli reći o čemu se radi jer ne voli spojeve na slijepo, a tamo ju je čekao François. Salma je onda bila vrlo ljuta, a on je mislio da ona zna da njihov dejt. Počelo je loše, ali danas su u braku i imaju djevojčicu.

Blake Lively i Ryan Reynolds

Oni su jedan od omiljenih holivudskih parova koji je u braku već deset godine i imaju tri prekrasne djevojčice, a početak njihove ljubavne priče bi se mogao nazvati simpatičnim. Kako je Reynolds otkrio, njih dvoje su se upoznali na spoju na slijepo, ali dvostrukom i da priča bude zanimljivija oni nisu bili par. "Blake je bila na spoju s drugim muškarcem, a ja sam bio na spoju s drugom djevojkom. Bilo je jako čudno jer su između nas počele odmah frcati iskre i bilo je vidljivo da se sviđamo jednom drugom", izjavio je kasnije.

Jennifer Aniston i Brad Pitt

Iako više nisu zajedno i oboje su kasnije imali još jedan brak mnogima su i dalje jedan od najslađih holivudskih parova. Ovaj it par devedesetih upoznao se na spoju na slijepo, a to su sve organizirali njihovi agenti. U braku se proveli pet godina, ali onda je svatko otišao svojim putem.

Bridgette Wilson i Pete Sampras

Jedan od najvećih tenisača svih vremena ugledao je lijepu glumicu Bridgette i poželio ju upoznati. No nije znao da će njegov prijatelje reagirati na tu rečenicu i stvarno ih spojiti na spoju na slijepo. Bridgette se Pete na prvu svidio. Zajedno su od devedesetih, a od 2000. godine u braku.