Nisu oduvijek ćelavi

Ćelavost im dobro stoji: Slavni frajeri koji izgledaju bolje bez kose

Poznati 'ćelavci' nisu oduvijek bili bez kose, a na Instagramu smo pronašle fotografije koje pokazuju kako su slavni frajeri izgledali kada su još imali kosu

dwayne.jpg
Foto: Profimedia.hr

Starenje ne zaobilazi nikoga pa tako ni slavne face. Kod mnogih muškaraca, ćelavost je nešto što dolazi s godinama, dok je kod drugih ono dio genetike. Jako je puno slavnih muškaraca koji unatoč svojoj ćelavosti izgledaju jako privlačno i šarmantno.

Image

Ma kakav Hollywood, ovi europski glumci osvojili su nas izgledom i šarmom

Čak su i istraživanja potvrdila da žene vole muškarce bez kose, a u svijetu slavnih brojnim je muškarcima upravo ćelavost dio njihovog šarma i 'macho' imidža. No poznati 'ćelavci' nisu oduvijek bili takvi, a na Instagramu smo pronašle fotografije koje pokazuju kako su slavni ćelavi frajeri izgledali kada su još imali kosu.

Neki bolje izgledaju s kosom, neki pak bez nje, no o ukusima se ne raspravlja, a u nastavku pogledaj fotografije slavnih glumaca 'prije' i 'poslije' te sama zaključi koji im look bolje stoji.

POGLEDAJ VIDEO: Upoznaj vulkanizerku Janu

Dwayne 'The Rock' Johnson

Glumac Dwayne Johnson, poznat i pod nadimkom 'The Rock', zvijezda je brojnih akcijskih filmova, a za njegovu ćelavost nije zaslužna genetika. Naime, glumac je sam odlučio brijati kosu jer smatra kako mu ćelavi look puno bolje stoji, a mi se s time definitivno slažemo. Danas je zbog svog 'macho' izgleda miljenik mnogih žena, a magazin People 2016. godine proglasio ga je najseksi muškarcem na svijetu.

Danny DeVito

Nagrađivani američki glumac i redatelj slavu je stekao ulogom Louieja De Palme u popularnoj seriji 'Taxi', a kasnije se proslavio i u brojnim filmskim ulogama. Najviše ga pamtimo ga po ulozi Pingvina u Batmanu. Teško je sjetiti se vremena u kojima legendarni glumac nije bio ćelav, no moramo priznati da mu to definitivno daje na šarmu.

Samuel L. Jackson

Iako u filmovima često nosi kape ili perike, i ovaj je glumac zapravo potpuno ćelav. Fotografija s njegovog vjenčanja 1980. godine pokazuje nam kako je i s kosom izgledao prilično šarmantno. Danas ovaj 72-godišnji glumac fura ćelavi look, no unatoč tome i dalje izgleda jako dobro.

Billy Zane

Billy Zane proslavio se ulogom ljubomornog zaručnika Caledona Hockleya u Titanicu, a već je tada nosio periku. No, i on je jedan od holivudskih frajera kojima je ćevost donijela muževan izgled. Što ti kažeš?

Bruce Willis

Svi se jako dobro sjećamo kako je slavni junak izgledao s kosom, kada nas je davne 1988. godine osvojio svojim dječačkim šarmom u filmu 'Umri muški'. Bruce Willis danas fura ćelavi look koji mu stoji jako dobro, što samo dokazuje da gubitak kose ne mora značiti i gubitak šarma. Bruce Willis i danas je jedan od najzgodnijih ćelavaca među poznatim facama.

Ed Harris

Eda Harrisa pamtimo po kultnim filmovima kao što su 'Apollo 13', 'Bezdan', 'Pomajka' i 'Genijalni um', a malo tko se zapravo sjeća kako je slavni glumac izgledao s kosom. Naime, kosu je počeo gubiti jako rano, a u jednom je intervjuu otkrio kako je njegova ćelavost imala značajan utjecaj na njegovu karijeru. U filmu 'Apollo 13' iz 1995. godine nosio je periku, a nama se ipak više sviđa bez kose.

Jason Statham

Britanskom glumcu Jasonu Stathamu ćelavost je dio njegovog 'macho' imidža, a uspio je šarmirati i slavnu manekenku Rosie Huntington-Whiteley s kojom je u vezi od 2012. godine. S obzirom na to da mu je kosa vrlo rijetka, odlučio je nositi obrijanu frizuru i zasigurno je jedan od najzgodnijih holivudskih ćelavaca.

Stanley Tucci

Čini se kako glumac Stanley Tucci s godinama izgleda sve bolje i bolje, a puno je privlačniji kao ćelavac nego s kosom, što jasno pokazuju i njegove fotografije iz mladosti na kojima je još uvijek imao kosu.

Vin Diesel

Zvijezda filma 'Brzi i žestoki' sigurno je među najpoznatijim slavnim ćelavcima, a obrijana glava neizostavni je dio njegovog izgleda pa ga je uopće teško zamisliti s kosom. Ćelavi look počeo je furati već na samom početku svoje karijere, a u krimi filmu 'Find Me Guilty' glumac se pojavio s perikom i izgledao skroz drugačije!

Woody Harrelson

Nagrađivani američki glumac u svojoj je mladosti nosio malo dulju kosu, no ona je s godinama postajala sve rjeđa pa danas s ponosom fura polu-ćelavi look koji mu zaista odlično stoji. Njegova ćelavost odlično se slaže i s likovima koje glumi u svojim filmovima.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.