Crveni tepih

Nedostatak higijene ili sloboda? Neobrijani pazusi Madonnine kćeri opet su top tema

Lourdes Leon ponosno je pokazala dlačice ispod pazuha na crvenom tepihu, a mi smo se prisjetile koje još zvijezde ne koriste aparat za brijanje

BeFunky-collage.jpg
Foto: Profimedia.hr

Najveći svjetski modni događaj Met Gala je iza nas, ali kao i svake godine danima ćemo još gledati fotografije i čitati o zanimljivim/šokantnim pojavama na crvenom tepihu. Kim Kardashian u crnom, doslovno od glave do pete, izazvala je velike rasprave, ali i postala odlična šala na društvenim mrežama, a nude haljine su nakon ovog događaja svakako nešto što će biti trend u sljedećim sezonama.

Image
Od elegancije do kiča

Met Gala 2021.: Najluđa dosad -od prekrivenog lica do seksi kaubojke

No, Madonnina kći Lourdes Leon debitirala je na ovom crvenom tepihu i postala jedna od top priča. Za debi na crvenom tepihu Met Gala odabrala je seksi ružičastu haljinu sa stotinama metalno vezenih ukrasa modne kuće Moschino, srebrne sandale, a niz leđa joj je padala crna ravna kosa. Njezin outfit podsjetio nas je na Cher, ali u prvi plan su ipak došli njezini neobrijani pazusi, što je posebno naglasila jer je digla ruku.

Iako ovo nije prvi put da zvijezde dolaze s 'ovim dodatkom' na crveni tepih, opet se otvorila stara rasprava. Mogu li žene pokazati dlačice ispod pazuha i ne doživjeti osudu ili se ovdje samo radi o jednom marketinškom šokantnom triku kako bi se pisalo o nekoj osobi? Možeš doći odjevena kao Kim Kardashian i postati najveća šala na internetu ili možeš učiniti nešto kao Lourdes Leon i svi će pisati o tome. No, iako ne znamo pravi istinu, Madonna je sigurno ponosna na svoju kćer jer i ona na Instagramu objavljuje fotografije s dlačicama ispod pazuha.

Svaka žena svakako treba sama odlučiti što će činiti sa svojim tijelom, a dok čekamo da vidimo kako će druge žene reagirati i hoće li ovo postati trend prisjetile smo se i drugih slavnih dama koje se nisu sramile pokazati neobrijane pazuhe.

Julia Roberts

Sjećaš li se kada se Julia Roberts pojavila na premijeri filma "Nothing Hill" s dlačicama ispod pazuha? Ovo je bila jedna od većih priča u medijima te 1999. Tada su se pojavile različite glasine, a vodila se velika rasprava je li to feministička poruka tada najplaćenije glumice na svijetu. No, Julia je puno kasnije rekla da nije postojala poruka nego je krivo izračunala duljinu rukava i tako otkrila pazuhe, i samo pokazala da je obično ljudsko biće.

Madonna

Ona nas je često šokirala i bila ispred svog vremena, a iako danas živi puno mirnijim životom i dalje na društvenim mrežama redovito objavljuje fotografije. Tako neke od njih svjedoče da Madonna ne brije pazuhe i to vrlo ponosno objavljuje, a nakon ovogodišnjeg Met Gala vidimo da se i njezina kći slaže s njom.

Miley Cyrus

Miley Cyrus jasno pokazuje da voli svoje tijelo i to vrlo često pokazuje na Instagramu bez obzira radi se li o nenošenju grudnjaka ili pokazivanju dlačica ispod pazuha. A kako bi više naglasila svoj stav znala je za nastupe i bojati dlačice ispod pazuha.

Sophia Loren

Dlačice ispod pazuha ne pokazuju samo današnje zvijezde, i nekadašnje dive kojima se i danas divimo fotografirale su se bez kompleksa.

Gigi Hadid

Reklama koju je snimila Gigi Hadidi u kojoj je naglašen prirodni izgled također je rasplamsala rasprave na društvenim mrežama.

Amandla Stenberg

Amandla Stenberg još je jedna glumica koja se osjeća dobro bez aparata za brijanje i tako se pojavila na crvenom tepihu, a poznata je i kao aktivistica.

Michelle Rodriguez

Glumica Michelle Rodriguez još je jedna zvijezda koja je vrlo opuštena, a često se znala pojavljivati s dlačicama u javnosti.

Beyonce

Iako je diva i njezini outfiti koštaju tisuće dolara i Beyonce se na crvenom tepihu pojavila s dlačicama ispod pazuha, i pokazala da poštuje svoje prirodno tijelo.

Alyssa Milano

Glumica Alyssa Milano također je na društvenim mrežama podijelila fotografije s dlačicama ispod pazuha kao podršku pokretu prihvaćanja svog tijela. Smatra da žene mogu biti privlačne takve kakve jesu i da tijelo može biti prirodno i lijepo.