Kratke veze

Stare ljubavi: Slavni holivudski parovi koji su bili zaručeni

Neki od poznatih holivudskih parova bili su na korak od vjenčanja, a mnogi su ipak shvatili da nisu spremni za brak

BeFunky-collage (7).jpg
Foto: Profimedia.hr

Svi želimo vjerovati u pravu ljubav, a velike holivudske zvijezde su često kao i svi mi u svojim ljubavnim iskustvima prolazile kroz bolne prekide i razočaranja. No, njihove veze možda su još i teže jer ne mogu sakriti svoju privatnost, a nakon prekida, skandala i prevara teško mogu izbjeći kamere.

Image
Omiljeni par

Kako je Ryan zavolio Blake: Holivudski par koji nas već 11 godina uči što je ljubav

Iako je sasvim uobičajeno da slavne face ulaze u brak i po nekoliko puta, mnogi od njih su puno puta bili zaručeni. Taj korak do braka često je prekidan zbog skandala i prevara, a neki su poput Julije Roberts i Kiefera Sutherlanda prekinuli zaruke samo tri dana prije vjenčanja. Stoga smo se prisjetili pomalo zaboravljenih hollywoodskih parova koji su bili spremni izreći jedno drugome sudbonosno "uzimam".

Winona Ryder i Johnny Depp

Slavni glumac upoznao je Winonu Ryder 1990. na premijeri filma. Bili su pet mjeseci u vezi prije nego što su se zaručili. Depp je tada ovako opisao svoju sreću: "U mojih 27 godina nije bilo ničega što mogu usporediti s osjećajima koje imam prema Winoni". Čak je na ruci tetovirao "Winona Forever" (Winona zauvijek). No, nikada se nisu vjenčali, a vezu su prekinuli nakon tri godine. Tetovažu je promijenio u "Wino Forever".

Julia Roberts i Kiefer Sutherland

Julia Roberts devedesetih je bila najveća holivudska zvijezda, a vezu s kolegom Kieferom Sutherlandom započela je dok su snimali "Flatlines". Početak njihove veze bio je buran jer se Kiefer razvodio od tadašnje supruge, ali su ipak 1990. zajedno počeli živjeti. Sljedeće godine bilo je puno izazova, otkrivena je afera između Sutherlanda i go-go plesačice. No, nakon što su informacije objavljene u javnosti, Julia je pokazala zaručnički prsten. Planirali su se vjenčati u lipnju 1991. pred 150 uzvanika, ali otkazali su vjenčanje samo tri dana prije nego što su trebali reći sudbonosno "da".

Linda Evangelista i Kyle MacLachlan

Nakon nekoliko dugih veza glumac Kyle MacLachlan upoznao je manekenku Lindu Evangelistu 1992. na jednom snimanju, a vrlo brzo postali su it par. Uvela ga je u svijet mode i šest su godina bili zajedno, tijekom kojih su se zaručili. No, ubrzo nakon zaruka su prekinuli, a MacLachlan je kasnije rekao da nije vidio smisao i da veza nije imala budućnosti.

Alanis Morissett i Ryan Reynolds

Oboje su Kanađani, a upoznali su se 2002. na rođendanskoj zabavi Drew Barrymore. Ljubav ih je odmah pronašla, a dvije godine kasnije bili su zaručeni. Morissette je tada izjavila da se osjeća voljeno i da je Ryan njezina velika podrška. No, par nikada nije odredio datum vjenčanja, a u veljači 2007. objavili su da su se razišli.

Gwyneth Paltrow i Brad Pitt

Ove velike holivudske zvijezde započele su vezu 1994. godine na snimanju filma "Sedam". U to je vrijeme Gwyneth imala 22 godine, a Brad je bio deset godina stariji od nje. Činilo se da su potpuno sretni, a Brad je izjavio da je prosidba bila jedan od njegovih najvećih trenutaka u životu. No, nažalost, zarukama je došao kraj 1997. godine, navodno zato što Gwyneth nije bila spremna za brak. Kasnije je izjavila da se osjećala odgovorna za prekid i da je bila u velikom emocionalno neredu u to vrijeme.

Sean Penn i Charlize Theron

Nakon što je okončao 16-godišnji brak s Robin Wright, Sean Penn počeo je izlaziti s Charlize Theron u prosincu 2013. godine. Nakon 18 mjeseci veze, uslijedile su zaruke, no sve je trajalo samo godinu dana i svatko je krenuo svojim putem. "Veza nije funkcionirala i oboje smo odučili da se trebamo razdvojiti", izjavila je kasnije Charlize.

Robin Wright i Ben Foster

Nakon razvoda od Seana Penna 2010. godine, glumica Robin Wright počela je izlaziti s kolegom Benom Fosterom. Par je objavio zaruke početkom 2014. godine, ali sve su otkazali u studenom iste godine. Pomirili su se i opet zaručili na početku 2015., ali pokazalo se da je ljubav nestala i končano su prekinuli na ljeto iste godine.

Image
Foto: Profimedia.hr

Sienna Miller i Jude Law

Nakon što se razveo od Sadie Frost s kojom je ima troje djece, Jude Law započeo je vezu s glumicom Siennom Miller. Zaprosio ju je na Božić 2004. godine, no iduće godine otkriveno je da je imao ljubavnu aferu s dadiljom svoje djece. Law i Miller prekinuli su vezu krajem iste godine. No, opet su obnovili ljubav krajem 2009. godine, ali ipak su prekinuli nakon dvije godine.