Žene o ženama

Najljepše slavne žene koje i u petom desetljeću života izgledaju sjajno

Jedna smo drugoj najveće kritičarke pa je stoga i ova lista puno značajnija od one koju bi napravili muškarci

BeFunky-collageja.jpg
Foto: Profimedia.hr

Postoje brojne izreke o ljepoti, od onih da je prolazna do onih da vječno traje. Pod ovim prvima misli se na tjelesnu, pod drugima na onu pravu ljepotu koja dolazi iznutra, a ogleda se u karakteru, samopouzdanju, osmijehu i očima, koje su ogledalo duše. Ima žena koje s godinama izgledaju sve ljepše i vrijeme im ne može ništa. Za njih kažemo da lijepo stare.

Iako se o ukusima se ne raspravlja, vjerujemo da ćeš se složiti, barem dijelom s našom listom najljepših slavnih žena svijeta iznad 40 godina. Istina, na raspolaganju su im sva kozmetička čuda i tretmani te najbolji svjetski nutricionisti i plastični kirurzi. Neke se jako trude zadržati ljepotu, neke su nonšalantne po tom pitanju, no svejedno sve sjajno izgledaju.

Image
Sve im dobro stoji

Dužina je ipak bitna: Slavni muškarci s dugom kosom koji su neodoljivi

U to kako se nose s godinama, nismo ulazile. Svaka žena ima pravo brinuti o sebi onako kako misli da je najbolje. Mi smo se ovog puta usredotočile na njihovu ljepotu. Provjeri u nastavku, slažemo li se po pitanju koje su najljepše slavne žene na svijetu, a koje više nisu u cvijetu mladosti. Ona posljednja za nas je najljepša.

Jennifer Lopez


Glumica, pjevačica, plesačica, modna dizajnerica, producentica i mama, Jennifer Lopez je jedna od najbogatijih i najljepših žena na svijetu. Sve sami superlativi krase latino divu koja se nakon tri braka, u šestom desetljeću života vratila svojoj ljubavi iz mladosti, glumcu Benu Afflecku. U srpnju će proslaviti 53., a izgleda bolje, no ikada.

Natalie Portman

Glumica koja se već s 12 godina proslavila glavnom ulogom u kultnom filmu Leon profesionalac, danas je oskarovka, majka dvoje djece, spisateljica, producentica, aktivistica za ženska prava i vlasnica diplome s Harvarda, na kojem je studirala psihologiju. Rođena je 1981. u Izraelu, kako i Gal, te govori šest jezika.

Cristina Hendricks

Ova nagrađivana glumica rođena je 1975., a prije, no što je zavladala filmskim platnom, bavila se manekenstvom. Cristina Hendricks proslavila se ulogom u seriji Momci s Madisona. Naša omiljena crvenokosa.

Salma Hayek

Meksičko-američka glumica, redateljica i producentica u rujnu je napunila 56 godina. Visoka je tek 1,57 pa ju s pravom nazivamo džepnom Venerom. Mnoge joj žene zavide na bujnim oblinama.

Jennifer Aniston

Jedna od najsimpatičnijih holivudskih glumica i žena sa savršenim tijelom koji je rezultat napornih treninga. Jen zna kako brinuti o sebi. Redovito vježba i uvijek pazi na prehranu, a to se i vidi. U veljači je proslavila 53 rođendan.

Penelope Cruz

Ne čudi da je ova prekrasna brineta živih očiju i zaraznog osmijeha dugogodišnja muza redatelja Pedra Almadovara. Pojavljuje se u brojnim njegovim filmovima, a na snimanju Šunke, šunke upoznala je i svog supruga, kolegu Javiera Bardema. Penelope je u travnju napunila 47 godina.

Angelina Jolie

Holivudska diva i velika humanitarka te majka šestero djece od kojih je troje posvojila, a troje rodila u braku s Bradom Pittom, naslijedila je, kada je riječ o ljepoti, najbolje od svojih roditelja, također glumaca Jona Voighta i majke Marcheline Bertrand. Angelinina majka prerano je preminula od raka zbog čega se glumica odlučila na dvostruku mastektomiju te uklanjanje jajnika i jajovoda. Angelina je u lipnju proslavila 47. rođendan.

Monica Bellucci

Punim imenom Monica Anna Maria Bellucci, rođena je u Italiji prije gotovo 59 godina. Bila bi prava šteta da je postala pravnica, što joj je bio prvotni plan jer bi svijet ostao uskraćen za ovakvu ljepotu. Ona je bez sumnje naše prvo mjesto. Na pragu 60-ih izgleda sjajno.