Muškarci su patili za njom, a ona je tražila sreću u opijatima: Život Heather Locklear je poput sapunice

Mnogi je pamte kao Sammy Jo Carrington u planetarno popularnoj 'Dinastiji', a u stvarnom životu Heather se bori s depresijom, alkoholom i opijatima... Danas slavi 59. rođendan

Muškarci su patili za njom, a ona je tražila sreću u opijatima: Život Heather Locklear je poput sapunice

Početkom 80-ih nije bilo žene koja nije zavidjela Heather Locklear i muškarca koji nije maštao o njoj. Sitna plavuša (visoka tek 165 cm) predivnih očiju i nevinog lica osvojila je svijet zahvaljujući Aaronu Spellingu koji ju je izabrao za ulogu lukave i sebične Sammy Joe Carrington u najpoznatijoj sapunici svih vremena, Dinastiji.

Image

Slavna glumica izbjegava alkohol i kofein: 'Nije mi dobro čak ni od tamne čokolade'Djevojci iz Kalifornije svjetla reflektora i nisu bila toliko strana s obzirom da joj je majka bila asistentica u Disneyjevom studiju. Otac je radio kao pomorski časnik, a kasnije se zaposlio na sveučilištu. Rođena je kao najmlađe od četvero djece. Ima brata i dvije sestre.

Heather je imala apsolutno sve što je Hollywood tražio i uspjeh joj je bio zajamčen. Još za vrijeme snimanja Dinastije dobila je ulogu policajke Stacy Sherridan u seriji "TJ Hooker" koja je također polučila veliki uspjeh. Lijepa glumica 1986. se udaje za rockera Tommyja Leeja i po svemu sudeći, tu počinju njezini problemi. Varao ju je, ona je utjehu tražila u alkoholu. Već 1993. par se razvodi.Lee ima novu plavušu, jednako atraktivnu Pamelu Anderson, a Heather se već 1994. udaje drugi put za gitarista benda Bon Jovi, Richieja Samboru. Otprilike u to vrijeme, Aaron Spelling daje joj ulogu zlice Amande Woodworth u seriji Merloce Place kojom će zaslužiti četiri uzastopne nominacije za Zlatni globus za najbolju glumicu u TV seriji.  U listpadu 1997. Heather i Richie postaju roditelji Ave Eelizabeth koja će izrasti u lijepu djevojku, izgledom nalik mami te prije nekoliko mjeseci diplomirati na Sveučilištu Loyola Marymunt.

Njezin život obilježit će razvod roditelja 2007., briga za majku koja se već desetljećima bori s depresijom, ovisnošću o alkoholu i opijatima, posjećuje klinike za odvikavanje, završava iza rešetaka zbog vožnji pod utjecajem opijata i agresvinosti.

Nekoliko puta zatvorena je, što zbog vožnje u pijanom stanju, što zbog fizičkog napada - na vlastitu majku, 2011. na zaručnika, glumca Jacka Wagnera kojeg je upoznala '90-ih dok su zajedno snimali Merloce Place, ali i na policajce. Ovo posljednje dogodilo se 2018. kada je glumica fizički napala svog dečka Chrisa Heissera, a policiju je pozvao njezin brat koji je svjedočio okršaju. Prilikom privođenja, napala je i policajce.


No, Chrisa to nije obeshrabrilo. Muškarac koji ju voli još od srednje škole (tada su bili par), ostao je uz Heather unatoč svemu i ove ju je godine zaprosio, točno na datum kada je glumica obilježila godinu dana bez alkohola. 

Izgleda da su se konačno i u životu ove ikone'80-ih događaju dobre stvari. Uz sebe ima čovjeka koji ju poštuje i svoju kćer. Oni su joj najveći oslonac u borbi s ovisnošću. Heather danas slavi 59. rođendan i želimo joj da konačno pronađe mir i sreću!


U danima najveće slave

Sammy Jo ili Stacey Sherridan? Dvije svoje najveće uloge neko je vrijeme snimala paralelno

Na dan vjenčanja s Tommyjem Leejem

Tommy i Heather. Brak koji ju je stajao živaca i zdravlja....

Dani sreće u drugome braku. Potrajao je 12 godina

Na putu prema dolje...

Ljepotom na mamu

Kći je Heather najveća podrška i uz mamu je kada god je to potrebno

Heather danas. Odlučnija, no ikada da dovede život u red

Nedavna fotografija ikone '80-ih